Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Az Biztos mióta meg van az új műanyag ablakom a Uboom X hangja Max hangerőn és alig hallatszik ki.
A régi ablak olyan rossz volt hogy a Dockin D Fine hangja Max hangerőn még a 8 méterre lévő kaputól is lehetett kicsit hallani.
De nem csak a ablak számít hanem a be építés minősége.
mindenhol zárjon a purhab, párkányfogado és toktoldo igény esetén.
A hangszigetelése brutális.
Pedig egy belépő szintű műanyag ablak Decco 71 profil. Csak a fontos a jó minőségi be építés.
Én magamnak csináltam mert manapság sok a kokler.Tesómnak csinálta egy brigád. Nagy munkások, a ablak felső része közvetlen találkozik a át hidalóval közötte nincs semmi szigetelés se purhab. Új műanyag ajtó és ablak de még is a fal és ablak keret találkozásnál jön be rajta a hideg.
Kis off topik de ezzel utalni akarok arra önmagába nem elég egy új jó ablak. Ahhoz kell egy igényes szakember aki be építi szakszerűen.
Én purhab fújás után ablak elé raktam a hangszórót. uboom x Max hangerő és hallottam egy szakaszon purhab mentén jön át a hang oda még fújtam habot és utána meg szünt a zajszivárgás.
aztán körbe raktam a kávát Xps-el az körbe lett vakolva és azóta végzi a ablak a feladatát.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest