Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Apropó mozgatás! Meglepett a 710-es! Nem akartam a kerekeit használni, alányúltam és megemeltem, de a 28 kg-os tömege... van benne anyag... Nem árt a hosszú kar sem hozzá. Az udvarban azért lehet mozgatni ha kell ( bár ott nem használnám a szomszédok miatt, elég a kis Extreme 1 ), de nem az a vállamra akasztom kategória vagy bedobom a kocsiba hátsó ülésre... Van akit nem érdekel, de a fények is megleptek. Sok a variáció és van olyan ami kifejezetten mutatós is ( alsó és felső strobi nélkül )...
Kocsiban csak ha egyedül vagyok Mac Audio MP Exclusive 112P egy olcsóbb, de könnyen elérhető láda. Nyáron óvatosan kell hajtani, mert kiüti a hővédelem, de nekem megfelel.
Köszönöm a tapasztalatokat!
-
LanyUs
őstag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Többször említve lett a JBL itt, felkeltette az érdeklődésem. Nekem még egy őskövület Extreme 1 van
Feleségem futópadozik, közben zene. Odaadtam neki 2 db W-KING D8-at, hogy sztereóban tudja hallgatni, de általában egyet használ, azt is mindig koppra meríti.Egyik barátomnál meghallgattam egy Boombox 3-at, egy 720-ast és kettő párba kötött 720-ast is. A Boombox 3 hangereje meglepően kevés, viszont a mély tartományok alacsony hangerőn is szépen szóltak. A két 720-as egy kisebb disco teremben is megállnák a helyüket, nekem otthonra túl sok.
A tesztek után megemlítette, hogy az újonnan vásárolt 1 éves 710 feleslegesség vált számára, így ha gondolom átvehetem tőle. Hazavittem, elhelyeztem a futópad közelében. A feleségem morcos tekintete fogadott, hogy miért is adtam pénzt egy ilyenért, majd bekapcsolás után egy enyhe mosoly keretében rábólintott, hogy mégis jó lesz ez neki ott a termében. Én búcsút is vettem a hangfaltól és otthagytam neki a melléképületben.Van egy sztereó szettem Wharfedale WH-D8 aktív mélyládával. Ez a láda 30 - 200 Hz, a 710-es 35Hz – 20kHz és a fülem ezt alá is támasztja. A láda teltebb mélyet ad, hangerőre viszont kevesebbet tud. Nem bántam meg, hogy elhoztam
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Zseni.
Először a laptopok, utána a mobil, most megy a tv.
Én eskü nem értem a sonyt. Ott a playstation, simán lehetne integrálni a mobilba meg a tvbe és már eladható is lenne, de nem, nem szabad összemosni a 2 ipart, csak maradjon külön jó drága eszközöket gyártva.
Mobil-kamera fronton is ugyanez s balfszkodás ment, meg is lett az eredménye. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Ja, láttam én is. A Sony szisztematikusan vágja maga alatt a fát. Ez a videó is erről szól.
#20941 Nordik
" ... ami 1.2.7 szoftver verzióval érkezett."
Nem kizárt, hogy az a "legújabb" (egyben a legutolsó is).
A basszus (szerintem) nem minden. Itt talán össze tudod hasonlítani (kell egy jó fej-, vagy fülhallgató). -
Z.É.T.
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Próbáltál mást (is)?
A képernyőkép alapján van itt minden: Equal loudness, Limiter. Ezek nem segítenek? Muszáj fix értéket megadni? Az eq.-nál tudsz megadni egyéni frekiket, van Q-faktor? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Erre gondoltál: Wavelet: headphone equalizer ?
Ezt te használod, és "system wide" működik? Mióta nincs root a telefonomon (és így nincs ViPER4Android) azóta – ha nem is napi szinten (és az app támogatott bluetooth-os cuccok okán egyre ritkában), de – időről-időre felvetődik bennem, hogy vajon van-e már valami hasonló.#20762 francz'70
Csínján az ilyen hangerő növeléssel! Ha csak ilyen "pre-amp" szerű dologra lenne szükség, akkor lehet jobban jársz (persze munkásabb), ha a fájlok hangerejét (szerencsés, ha flac-ből tudsz dolgozni) normalizálod. -
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Ha szinkronban lesz a szubbal
320
mellé bekötöttem uboom X-et ugye 320
hátsó AUX kimenetét kötöttem össze uboom X AUX bemenettel aztán késett uboom X vízhangzott késett... videó móddal is próbáltam uboom X et mindent megpróbáltam több kábelen keresztül rövidebb , hosszabb kábel igaz mással nem próbáltam csak az uboom X el de azzal nem működött.valoszinuleg elektronika volt túl lassú Earfunba vagy nem tudom... -
francz'70
senior tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Feljebb rossz a link így bemásoltam a kolléga tapasztalatát:
" kerti zenegépet kerestem, Jbl 310 szerűséget, volt nálam egy kipróbálásra, hát első hallásra nem a hűha érzés volt, hanem, hogy ez hiányos kicsit, mély az tolakodott, de a magas és a közép az nem szolt szépen, szét equzás után elfogadható lett, de nem tetszett így se, aztán valahogy elkezdtem nézegetni a Samsung MX-ST50-et nyílván a kedvezőbb ára miatt, sajnos nem tudtam kipróbálni, így megkockáztattam, na és itt jött a kellemes meglepetés, az eq normálon és semmi nem hiányzik, a mély nem tolakodik, a közepek magasak szépen tisztán szólnak, hangerő az jbl 310 szint, az meg, hogy 2 fele szórja a hangot fenomenális, 1000nm úgy bezenéli, hogy bármerre mászkálhatok ugyanúgy szól, azóta ki se akarom kapcsolni"
Jogos amit írsz a 320-ról, néztem arról is videót, de ha a 310 hangerejét kb.hozza ez a samu az nekem bőven elég, meg ahogy írtam a dizájn is számít, valahogy nagyon rávagyok görcsölve most erre a samsungra
...amúgy meg van már itthon egy szörnyeteg (wild punk3) nem feltétlenül kell még egy, inkább amolyan mindenes, kisebb összejövetelekhez, de akár házon belül is "kezes" legyen ha esetleg annyira bejön a hangja.hcol7:#20742
Köszi, de most kimondottan partyboxban gondolkodom
-
francz'70
senior tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Az az igazság, hogy ez egyszeri történet lenne, csak gondoltam, hogy mivel amúgy is akartam kinti alkalmakra egy partyboxot így jött képbe a samu. Ezt hangzás és dizájn szempontból is eltudnám viselni házon belül is ...valahol
Meg hát azért annyit nem feltétlenül adnék érte, sokszor nem lesz használva, kb. 150 körül jó lett volna ha kijön.Mondjuk videók alapján (igaz nem túl jó minőségű) az mx-st50b nem igazán hallkabb mint egy 310 -es, és az meg hangerőben bőven elég lenne. 310- es van a szomszédban úgyhogy azt már tudom, szól
Papíron a Samu is hasonló paraméter és 240w, olyan nagy lenne a különbség egymás mellett?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
A BB4-en sajnos nincs Aux ...
A BB3 wifi utólag nekem is eszembe jutott, de az tényleg csak akkor éri meg a pénzt, ha valaki wifi-n keresztül meg tudja hajtani, ill. inkább a minőségibb – beltérben (?) történő – zenehallgatásra gyúr. Nekem legalábbis ez jött a Alan tesztjéből.@pozsoka: igen, Alan Ross tesztjeire is rákereshetsz a YT-n (fura egy figura, de amennyit idétlenkedik / bohóckodik, épp annyi hasznos infóval is tud sokszor szolgálni)
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Hát ez nagyon terem függő is mi hol egészséges ha nagyon visszhangos a terem eléggé elnyeli a mély hangokat.De igen 320 valóban sokkal szebben szól olyan környezetben meg úgy egyébként is hála dome tweetereknek. 520 egy kigyúrt 320 semmi több hangzásra ugyanaz több kakaóval.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Nos, ez tényleg egy másik kávéház. Azon lehet vitatkozni, hogy jobb-e annyival, mint amennyivel drágább (meg aztán ott van a mono vs. sztereó / jobb zenei tér ← erről Alan is említést tesz). Aztán 3-as vs. 4-es.
Ahogy korábban írtam, lehet a 3-as javításával járna legjobban Golota.
Úgy látom a Minirig-el a B&O Beoplay A1 (gen. 2) van egy ligában. De utóbbi még drágább (és talán jobb is). 40e Ft-ig szerintem nem lesz olyan, ami azt tudná, mint a Minirig ...#20444 Aprósólyom
"Én a helyében inkább megjavíttatnám a miniriget."
+1
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Betehettél volna egy nagyobb ábrát
, mert ebből sajnos semmit sem látok.
Nem volt időm utána túrni, hogy mit tud a Minirig 3-as, szóval benne van a pakliban, hogy másképp szól, mint mondjuk egy UBoom L, vagy a Motion+.
Ezt a kört már Golota-nak kell megfutnia, aminek lehet egy használt Minirig 3-as vagy 4-es lesz a vége. Bár az 40-be nem biztos, hogy belefér.
Nem tudom mi a Minirig 3-as baja, de én lehet megpróbálnám megjavítani / javíttatni ...
-
-
-
Czimby
addikt
válasz
Z.É.T.
üzenetére
A plusnak egy baja van, nem egyenletes a frekvenvciamenete.
(Bár ezt egy fw frissítés valamilyen szinten javíthatja, voltak már hardweres és softwares változásai)
Míg a sima boom annak ellenére, hogy nincsenek magas hangszórói egyenletes ferki menetet produkál, de szerintem ezen különbséget csak vájtfülű és nem a youtuberól vagy mp3-ról zenélő emberek fogják észrevenni.
Valamint az sem mellékes, hogy közel hozza a 2x annyiba kerülő JBL boombox 2 szintjét. Szóval nem egy rossz hangszóró, csak simán a motion boom sikerült nagyon jól. -
cidalain
veterán
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Siófok környékén biztos találni olyat aki Fehérváron dolgozik a Harman-nál. Na ott csinálják a JBL-eket is. A dolgozók tudnak venni baráti áron termékeket. Nekem két hete ~21 eurót mondtak a JBL Go 3-ra, ami kb 30-40%-kal olcsóbb, mint a bolti ár (de nem azt választottam)
Update: gari nem tudom, hogy ilyenkor hogyan van
-
rizso
veterán
-
-
Peaceliker
addikt
Köszi.
PUG jobban hangszigetel mint swift (vót olyanom is), meg kipu is gyári , most épp alig lyukas.

Most egy 2-3w os lg van bent és hallom, csak hát ergya. Sőt teló hangszóró is hallható (RN5).
Szal azért azt tippelem, ezek "értékelhetően" szólnak majd.
Igazából azon filózok, hogy a T6 teltebb mély hangja akkor is kijön-e ha fekve rakom le valahova. Azt valahogy meg tudom oldani, hogy egyik oldalán lévő (ha valóban van benne annyi mint reklám rajzokon) hangszóró se legyen letakarva, de egyértelműen egyszerűbb a tégla mega elhelyezése.Autóba meg tudom hogy 20 ból lehetne zene, sőt egy mélynyomóm is van valahol, csak spúr vagyok ebbe az autóba pénzt tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Vicces képek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- VR topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feleségem futópadozik, közben zene. Odaadtam neki 2 db W-KING D8-at, hogy sztereóban tudja hallgatni, de általában egyet használ, azt is mindig koppra meríti.

...jogos, cihelődünk mi is
320

Ettol sokkal kissebb kellene, amit a targoncaba beleteszek a kis konyoklohoz,es halgatom, ez szet viszi a raktarat ha oda tekerem.