Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Czimby
addikt
válasz
Z.É.T.
üzenetére
A plusnak egy baja van, nem egyenletes a frekvenvciamenete.
(Bár ezt egy fw frissítés valamilyen szinten javíthatja, voltak már hardweres és softwares változásai)
Míg a sima boom annak ellenére, hogy nincsenek magas hangszórói egyenletes ferki menetet produkál, de szerintem ezen különbséget csak vájtfülű és nem a youtuberól vagy mp3-ról zenélő emberek fogják észrevenni.
Valamint az sem mellékes, hogy közel hozza a 2x annyiba kerülő JBL boombox 2 szintjét. Szóval nem egy rossz hangszóró, csak simán a motion boom sikerült nagyon jól. -
cidalain
veterán
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Siófok környékén biztos találni olyat aki Fehérváron dolgozik a Harman-nál. Na ott csinálják a JBL-eket is. A dolgozók tudnak venni baráti áron termékeket. Nekem két hete ~21 eurót mondtak a JBL Go 3-ra, ami kb 30-40%-kal olcsóbb, mint a bolti ár (de nem azt választottam)
Update: gari nem tudom, hogy ilyenkor hogyan van
-
rizso
addikt
-
-
Peaceliker
addikt
Köszi.
PUG jobban hangszigetel mint swift (vót olyanom is), meg kipu is gyári , most épp alig lyukas.

Most egy 2-3w os lg van bent és hallom, csak hát ergya. Sőt teló hangszóró is hallható (RN5).
Szal azért azt tippelem, ezek "értékelhetően" szólnak majd.
Igazából azon filózok, hogy a T6 teltebb mély hangja akkor is kijön-e ha fekve rakom le valahova. Azt valahogy meg tudom oldani, hogy egyik oldalán lévő (ha valóban van benne annyi mint reklám rajzokon) hangszóró se legyen letakarva, de egyértelműen egyszerűbb a tégla mega elhelyezése.Autóba meg tudom hogy 20 ból lehetne zene, sőt egy mélynyomóm is van valahol, csak spúr vagyok ebbe az autóba pénzt tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ettol sokkal kissebb kellene, amit a targoncaba beleteszek a kis konyoklohoz,es halgatom, ez szet viszi a raktarat ha oda tekerem.
👍