- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
rezy89 #19337 üzenetére
Ha jól olvasom az interneten, akkor
UBOOM X akku 8400mAh , a B2P akku 7500mAh , természetesen 7,2V-onNekem a Motion Boomnak a 4900mAh akkuja(7,2V-on) olyan ~60% körüli hangerőn 24 óránál többet bírt, úgy általánosságban meg a konyhában szólt, és kb havonta töltöttem.
Az üzemidővel meg voltam elégedve nagyon....a száraz adatok alapján nem számítok csalódásra az UBOOM X kapcsán se.
-
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Leteszteltem a B2P-t a hétvégi kerti partin.
Dél körül kapcsoltam be, onnan kb. 4ig a szokásos (30-40%) hangerőn szólt, bass up nélkül. 6-7 körül bass up be, EQ ahogy nálad is basszus orientál beállításokkal ment éjjel kb. éjjel 2ig átlagosan 80%-os hangerőn, illetve sötétben a fényeket is bekapcsoltam.
Ezzel a használattal teljes töltésről kb. 2 csíkig merült.
Engem is meglepett, hogy nagy hangerőn mennyivel gyorsabban merült az aksi, de én ezt még normálisnak érzem ekkora teljesítmény mellett.
Összességében jól vizsgázott az első bulin, nagyjából ilyesmik szoktak lenni, ha ettől több időn keresztül menne nagy hangerőn, akkor már kelleni fog az áramforrás a hangszóró közelébe. -
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Nekem is B2P van, kb 2 hónapja használom hétvégente a nyaralónkban. Általában 30-40%-os hangerőn hallgatjuk, bass up bekapcsolva, ledek ki. Kb 15 órát megy így a hétvégén, és egy "csíkot" sem merül. Ha kicsit hangoskodunk, akkor 60% pár órára a fentiből, így egy-két csík már lejött. Szóval én nem mondanám azt enyémre, hogy kórosan gyorsan merül.
Jövő szombaton lesz egy light-os kertiparty nálunk, többet és hangosabban fog menni, majd megírom, hogy viselte.Egy dolog eszembe jutott, de lehet csak városi legenda. Ha egy Li*ion-os eszköz hamar merül, érdemes kalibrálni, vagyis teljesen lemeríteni, míg ki nem kapcsol, majd feltölteni. Ez nem az aksi kapacitására van hatással, hanem a töltés kijelzés lesz pontosabb, ha tévesen mutatná. (és emiatt éreznéd úgy, hogy gyorsan merül)
-
bwoay
nagyúr
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
szerintem ez normális, ha mondjuk 80-90%-os hangerőn vereted. 50% mellett viszont aggasztóan kevés. nem tudom, mennyire jó viszonyítási alap az én uboom x tesztem, de az közel 10x ennyit ment el egy töltéssel, moderált hangerőn.
általánosságban el lehet mondani, hogy a hangerő, a fények és a beállított bt codec befolyásolja leginkább az üzemidőt. mármint az akkumulátor kapacitásán túl. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #19140 üzenetére
Azzal kezdeném, hogy élőben nem hallottam még X20-at.
A felsoroltak közül egyértelműen az X20 a "legbikább" ami a hangerőt illeti. Mélyből is több van benne, bár szerintem nem annyival, mint amennyivel drágább, mint az Uboom X. Utóbbi egy méretét – árát pedig végképp – meghazudtolóan erős, jó mélyekkel operáló hangszóró. Ami nekem külön tetszik, hogy indoor és outdoor egyaránt megállja a helyét.
Ha neked a ba**ó mélyek és/vagy a hangerő a legfontosabb (az sem baj, ha hozzá igazán combos súly és méretek társulnak), akkor → X20.
Ha egy kb. mindenre is jó, nagyon jó ár-érték arányú cucc kell, akkor Uboom X.
A B2P-től én nem vagyok elalélva, és még drága is.#19142 carl18
" ... Micro SD pár flac zene mellett ... "
Tegyél rá MP3-at is! Kíváncsi lennék (meglepődnék), hogy lesz-e hallható különbség.
Egyébként bt.-n milyen codec-el csatlakozik az x10? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18419 üzenetére
Pedig itt említettem (igaz egy hsz.-ben kettőtöknek írtam, de minden bizonnyal olvastad mert aztán válaszoltál is rá).
"Mindenesetre bocsi, ha túlzás már a téma" – no problem, csak tényleg nem akarom itt fényezni (újra) a cuccot, mert már megtettem én is és még jó páran, akiknek van.#18418 herdsman12
Nekem "első generációs" van (fw. 45.49), de nem csinál ilyet (most próbáltam). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18409 üzenetére
" ... ami mélyebbre megy a Halo 50 Hz-énél." – min. 1× ajánlottam neked az UBoom X-et, ill. "milliónyi" hsz.-ban tárgyaltuk itt a hangszórót. Tényleg nem akarok már erről többet írni (videó is van a YT-n, általam link-elt a Rumble-ről) mert aki követi a topic-ot már (nagyon) unhatja.
-
Peaceliker
addikt
válasz
rezy89 #18413 üzenetére
Nem tudok értelmesen rögzíteni, semmi nem megy majd át a lényegből
[link] hosszú teszt, de oda tekersz ami érdekel. Szépen kiméri mit tud.Amúgy én szeretem, mid/high bass igen erős benne, nekem ez bejön. De nem az az erőssége, hogy mélyre megy.
Ebben elvileg uboom x jobb (arra is van tesztje Alan-nek).
Ja egy olyan videója is van neki amiben b2p t új fw vel tesztelni, ott asszem picit lejjebb tudott menni, de csoda nyilván nem történt -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18400 üzenetére
A Boom még most is 60 €. A Motion+ pedig "csak" 9 €-al lett drágább. Nekem mondjuk a Motion+ esetén mintha rémlene jobb ár (80 €-ért van piros refurbished).
Egyébként elég jól tartja az árát. Mondhatni a legrégebbi modell az eu.soundcore-on.Most esetleg – ha méret annyira nem fontos – a Motion Boom Plus-ra érdemes rámenni (90 €), ami így Boom 2 árában van.
Jól látom, hogy a Glow-ban 1db (2,5" = ~6,35 cm) hangszóró van? Én érzem csak keménynek ezért a 99 €-t?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18379 üzenetére
"Csak akksiról csinálja, de (...) jónak tartom igen." – te tudod. Egy bt. hangszórónak, amit nem tudsz hordozni (max. két konnektor között) nem tudom mennyi értelme van.
90e-ből már fain aktív hangszórót is lehet venni (pl.)#18378 Peaceliker
" ... a 3 óra alatt fel lehetne tölteni, akkor nem max hangerőn lehet hallgatni kanócról ... "
Nem tudom, hogy csipázzák-e ezek a cuccok a töltés közbeni – pláne nagy intenzitású – használatot. Azt hiszem erre rá is fogok kérdezni az Earfun-nál. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #17994 üzenetére
" ... teljes hangerőn sem fújja a levegőt a reflex nyílásból."
Nekem nem tűnik normálisnak. Ott már egészen kis hangerőn – ha vannak rendes mélyek a zenében – kellene, hogy legyen légmozgás. Hallani sem hallasz semmit a nyílás végénél? Közben találtam egy szemléletes ábrát. Tényleg bass-reflex-es ... -
válasz
rezy89 #15017 üzenetére
Én pár napja havernál hallottam a Tribit Storm-mel egyszerre.
A Blast az egyszerűbb zenéknél jobb, viszont amint kicsit összetettebb hangzásvilág a cél (pop/rock, stb.) és a max-hoz közeli hangerő is fontos,akkor a Tribit már nem anniyra jó, viszont a Boom Plus jobban bírja ezt.Ha csak elektromos (vagy más nagyon tisztára kevert) zenére kell, és főleg a buli hangzás a cél, akkor Tribit Blast, persze kissé magasabb áron.
-
yoogie
aktív tag
válasz
rezy89 #13435 üzenetére
Lényegében inkább kinti használatra lenne az eszköz, de természetesen bentre is használnánk összejövetelekre. Ha "elvadul a buli" akkor szóljon is.
Ismerősnek van JBL 300-a nem volt rossz hangzásban, illetve nemrégen meghallgattam egy JBL 1000-st, az is tud szólni, de valahogyan még sem győzött meg, főleg ennyi pénzért.
Illetve ami még fontos lenne, hogy megtaláljam azt ami hangzásban teret ad, lényegében kiegyensúlyozott hangot produkáljon, illetve akkumulátoros legyen. Tudom lehetetlen nincs, de, ha már kiadok 100x ezer Ft-ot akkor ne legyen csalódás. Későbbiekben lehetséges, hogy lenne párja is, szóval sztereó lenne jó igen, de egyelőre marad az 1 hangfalas megoldás.
ph_5.5
Nézegettem a Panasonicot is, de a nagyobb tesót, de szerintem elmegyek meghallgatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged