- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
válasz
lorcsi #18089 üzenetére
De sokkal jobb, a motion boom magasabb hangerőn torzít ráadásul sokkal kevesebb mélyet tart meg ha feltolod a hangerőt mint a boom 2, a motion boom-ban nincsenek tweeterek sem, tompában szól mint a boom2. Ráadásul az újabb gyártású motion boom-ok valamelyest butítva lettek, Alan Ross-nak van erről egy videója. A Boom 2 a méretéhez képest bitang jól szól a gyengepontja az aksija, írtam erről egy részletes posztot, ha lesz időm megkeresem. Illetve figyelj ha vásárolsz mert van egy Boom2 SE verzió is olcsóbban de az más hangszoró kiosztással rendelkezik mint az eredeti boom2 és az valóban nem sokkal jobb mint a motion boom.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #18089 üzenetére
" ... inksbb a minoseg, de vslshogy ugy erzem a motion plus-tol annyivsl nem lenne jobb ... "
Erre meg van az esély. Én is azzal – bármilyen furán is hangzik – fogom leginkább hasonlítgatni az UBoom X-et (és nem a "sima" Boom-al). A mélyekkel biztos nem lesz gond. Abban tuti lepipálja (ez azért nem akkora kunszt), de az átlagos "tisztaságra" (+alapzaj, számok között hallható-e valami, stb.) azért kíváncsi leszek.
Sajnos nagyon régóta nem szempont a minőség hajhászása. A lényeg, hogy legyen minél hangosabb. Ha közben a mélyek sem vesznek el, akkor az már fél siker. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #17431 üzenetére
A német amazon-on most 65,53€. Sajnos magyar címmel ez sem játszik, de osztrákkal, igen. Ha esetleg van kinn ismerős, akkor ... ha, nem, akkor sajnos várnod kell. Lesz ez a eu.soundcore.com-on is ilyen árban.
#17433 carl18
Ja, az Earfün support azt írta, hogy előreláthatólag október elején indul a hivatalos (amazon + myearfun.com) forgalmazás. Érted?!The official Amazon store and official website will
probably officially launch UBOOM X in early October.A wannabe magyar YT tesztelőknek ez mondjuk nagy lehetőség (lehetne), mert 1 hónappal kb. mindenki előtt kitolhatnák a review-kat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #17428 üzenetére
Emlékeim szerint (tévedés jogát fenntartva) az alja valahol 65 Eur (nem dollár!) körül lehet. Szóval a 75$ (hol ennyi?) nem rossz. A gond inkább az, hogy ez a Boom nem az a Boom, ami itt sokunknak van. Sikerült ezt is elcsesznie a Soundcore-nak.
Nem mondom azt, hogy nagyon más lett az "új", de nem olyan, mint a régi. Alan Ross csinált róla egy videót, onnan tudom én is ...#17423 carl18
A vicc az – gondolom olvastad – hogy itthon kapható. Nem is olyan vészes az ára. Én mégsem merem megrendelni. Megvárom az első teszteket (köztük Alan-ét is), valamint azt is megvárom, hogy Oluv mondjon végre valamit, mert finoman szólva nyitva hagyta a kérdést, hogy mi is kerül majd piacra (ill. lesz-e "custom" fw., ha a gyári nem olyan ...)? -
rizso
addikt
válasz
lorcsi #17102 üzenetére
Van nálam egy eladó Motion+ és egy HK Onyx Studio 7
Viccet félretéve, írok majd néhány gondolatot később, de méreteket elnézve szerintem nem lesz semmi újdonság.
Azon viszont tényleg elkezdtem agyalni, megtartom a nagy Sonyt, másik kettőt eladom, úgyis van még egy XB32 itthon, esetleg ahelyett/mellé még valami nagyon kompakt cucc.
-
Cyborg
őstag
válasz
lorcsi #16693 üzenetére
Persze, hogy jobb, hangosabb, sokkal több a mély benne. Nem szebb ugyan, de...
- 1kg-mal nehezebb
- nekem a gagyi műanyag bevonata is jobban tetszik, mert sokkal könnyebben tisztán tartható, mint a Motion + soft touch szerű bevonata
-Power bankként is funkcionálEgyedül csak az aux bemenet szól a Motion + mellett, de igazából már az se hiányzik
...mármint Nekem -
Dhampir
félisten
válasz
lorcsi #16682 üzenetére
Nem vagyok annyira vájt fülű, csak egyszerű hang-hallgató és ezúttal csak Internetes (például Bandcamp-ről) lejátszás és mobilos Bluetooth-lejátszás történt.
Nem volt rossz a hang, tisztának ítéltem, de hozzátok szakértőkhöz képest kevésbé tudom meghatározni a "jóságát", inkább csak egyéni ízlés szerint érzékeltem.
Például a basszust kiemelve elég ütősnek éreztem a hangszórók méretéhez képest, de a hangerőt jelentősen le kellett fogni a szomszédokra való tekintettel, mert van benne erő.
-
pamesz
tag
válasz
lorcsi #16660 üzenetére
Teljesen más a kettő hangszóró. A motionon gyönyörűen szól minden. Ezen meg hangosan, nagyobb basszussal.😀 Azt sajnálom, nem lehet összekötni a kettőt. Nekem tetszik mindkettő. Egyik sem helyettesíti a másikat. Ez tényleg a sima Boom utódja. De még tesztelés alatt áll. Ha majd túl leszek az első egész estés, túrázós bulizós napon, és jól teljesít, mind hordozhatóság, akkuidő, hang terén, akkor beváltnak tekintem, és megmarad.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #16508 üzenetére
A Motion+ egy "finomabb" hangszóró. Ha nem csak EDM-et alias "tuc-tuc" zenét hallgatsz, akkor jobb lehet. A "csipogók" és az aptX miatt szebben, részletezőbben tud szólni.
A Boom-ban - ahogy a nevéből is sejteni lehet - több a mély. Az egy "mini boombox". Nekem van mindkettő, de tényleg olyan, hogy mikor váltok, akkor van olyan muzsika, aminél azt mondom, hogy hát ez a Motion+ -on volt jobb, és fordítva.
A Motion+ -on van aux, a Boom-on nincs. A Motion+ inkább az az "odaülős" indoor zenehallgatásra termett cucc, míg a Boom inkább kültéren, sütögetésnél, ill. az előbb említett elektronikus zenéknél kerül előnybe. A Motion+ viszont méreténél fogva könnyebben mobilizálható, inkább "hátizsákos" hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #16504 üzenetére
"Mi a lenyegi kulonbseg a boom es a plus kozott ?"
Utóbbi hangosabb (és van rajta aux)." ... ha jol nezem az oldalukat ugyanannyiba kerul mind a ketto."
Vagy nem nézed jól, vagy másik oldalt nézel(viszont akkor elárulhatnád, hogy hol, mert lehet mást is érdekelne a Boom Plus, Boom árban
).
A kuponok nélküli ár 89,99€ vs. 179,99€. -
cidalain
veterán
válasz
lorcsi #16504 üzenetére
én a Motion+ speakert simán rátettem a TV-re BT-szal, teljesen rendben van, minőségi ugrás a beépített 2×5W körüli TV hangszóróhoz képest. egy átlagos nappalit bejátszik, de nem mozis sorround hangzás. cserébe nem 60k-tól kezdődik mint a soundbarok, és hordozható, és viheted máshova is.
ugyanakkor nem szórakozok ezzel mindig, este az ismeretterjesztő csatornánál nem kapcsolom be, meg a n+1. "elaltató" bűnügyi sorozatnál sem. filmet meg ritkán nézek, de ahhoz meg bőven elég lenne. -
-
cidalain
veterán
válasz
lorcsi #16462 üzenetére
Nem titkolják, ott van a termék adatlapjánál a 27%-os kedvezményt biztosító kód. Ez még 4 napig érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest