Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz GhanBuri Ghan #20534 üzenetére

Én is az a kategória vagyok aki van tud is van lehetőség inkább magam javítom. Szerintem a folyamatos karbantartás mellet sok termék élet tartalma ki tolható.
    Nekem egy 24 éves Wamsler Servant kandalló van.

Tavaly írtam a gyártónak is válaszolt is egész korrekt ilyen régi termékhez volt még pót alkatrész.
    Én is kaptam egy Bluetooth hangszórót W-King D8.
    Sokszor ejtették le és le éget a Woofer.
    Majd abba kell 2 új Woofer de abba a foglalatba nem találtam aliexpressen se. :U

Persze én valahogy nem csak azért javítok mert nem tehetném meg másik vásárlását. Csak valahogy mindig amit javítottam azzal jártam legjobban. :R anyagilag is jobban járok és én is tanulok újat.
    Persze ehhez kell szabad idő is, mert néha egy projekt el húzódik.

Csak amazonon olvastam a Dockin D Fine esetén a Dockin a garancia lejárta után semmi fajta alkatrészt se le írást nem nyújt. Így magyarán pár ember valóban ki dobja mert nem tud vele mit csinálni.
    :K
    Még amit írtál az volna legjobb ha egy sima forrasztóval lehetne cserélni a alaplapon a el öregedet alkatrészeket. Ez a Moduláris fel építés volna a legjobb. :R
    Egyenlőre odáig ment el sok gyártó Dockin és Jbl is hogy cserélhető az akkumulátor. :DDD most ezt meg lépték. Ameddig nem jön egy komolyabb világ válság nem is mennek tovább. :F

Új hozzászólás Aktív témák