- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18989 üzenetére
Sajnos a belépő szinten vagy ahol a gyártó nem drágán gyárt ott nem igazán van bass Heavy Hangzás.
Uboom X esetén van Boom XXX ami elég komoly basszust add. Nem rég jelent meg a hangszóró 5 hónapja de most talán ez egyik legjobb vétel most a piacon. Főleg elérhető áron néha 50e magyarba akciósan. Gyártó oldalán 120 dollár és csak erős és mély basszust tud ha az szereted.
38hz ahova le képes menni, nekem is ilyen van December óta.Én is láttam a Bang baja egy Xtreme széria több basszust add az ellen mérték és az Xtreme felül múlta.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18982 üzenetére
Ha a gyártó nem add opciót nem igazán tudsz frissíteni.
így kell vele együtt élni.
Ha 3 évet ki szolgált akkor nem jártál rosszul.
A kérdés a hang neked tetszik e, de ha annyira ebből akarsz kettőt add el a régit és vegyél még egyet az új akciósbol ha még van.Néztem hangszóró 36cm hosszú és 3kg fölött van.
Szerintem jobb egy Uboom X basszust tekintve is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Viktor8. #18984 üzenetére
"Mindkettő típusszáma az (...) Ugyan az a doboz is, csak az újnak már a gombjai fehérrel ki vannak festve ... "
Látod, ezért kell nagy ívben kerülni a márkát. Értem én, hogy valamelyiket gombokért meg lehet venni, meg ha "szét EQ-zod" akkor még talán zenét is lehet rajta hallgatni, de na ...
Szerintem add el a francba mindkettőt, amíg még kapsz érte pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest