Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkövettem olyan hibát, hogy valamelyik vasárnap bevittem melóba az UboomX-et, hogy jobban teljen az idő, aztán már azon veszem észre magam, hogy már hétköznapokon is sűrűbben viszem be, mert rácuppannak a kollégák is, szinte igénylik a létét, miközben nekem elég lenne csak alkalmanként hurcolgatnom be és ki…

Olyanra gondoltam, hogy mégse a saját hangszórót kelljen cipelgetni, kéne szerezni oda melóba egy állandó hangszórót, maximum valami 25eFt-os költségig (az árát szétdobnánk kollégákkal).
Használt valami is bőségesen megfelelne, így el is kezdtem nézelődni Aprón és pl geri0 nevű eladót látom, hogy több hangszórót is hirdet.
Esetleg valamelyik hangszórójáról van valakinek személyes tapasztalat, hogy esetleg melyik érhetné meg?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi