- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
simmate17 #16309 üzenetére
Lehet, hogy ránéznék az Ikea kínálatára is esetedben.
Például:
https://www.ikea.com/hu/hu/p/symfonisk-wifi-hangszoro-koenyvespolc-feher-okos-eszkoez-2.-generacio-50506587/(illetve, ha a kettőt kell kihozni 70-80-ból, akkor ez túllóg a kereten, bár azt eleve nagyon kevésnek érzem, de hátha valakinek van jó tippje)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Acélfarkas #16113 üzenetére
Itthon most 710 van (ami nekem pont nem túl praktikus, szóval lehet, hogy megy is majd cserére, kintre nekem kevés, bentre sok - de ez mellékszál)
A 310 nagy, a 110 közepes, a Boombox kicsi. Szerintem
De a posztom arról szólt, hogy a topiktárs pontosítsa a paramétereket, mert így nem fog használható javaslatokat kapni.
-
Z.É.T.
őstag
JBL Partybox Ultimate Review (Bryam Medeiros youtube, 50 perce)
-
Z.É.T.
őstag
JBL Partybox Ultimate - ha bárki hallotta már, azonnal írjon róla!
-
Z.É.T.
őstag
Kiváló a kettes is, hármas is, most a wifisre gerjedtem rá, csak nem akarnék belefutni, hogy kiköhögöm esetleg az árát és kiderüljön, van valami hátránya a simához képest
(kiválóak, noha kissé azért túlárazottnak élem meg, igaz nem találtam sem olcsóbban ennyire jót, sem ennyiért jobbat...)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Kapanyél #15709 üzenetére
Mi értelme az almát a traktorhoz hasonlítani?
"letépi a fejed" - ezek a topládák max a füledet tépik le fullon hajtva.
Egész egyszerűen másra valók. Egy jó subbal kiegészítve (korlátozottan) alkalmas hangosításra, de a JBL partyboxok minden hibájukkal együtt sokkal alkalmasabbak nagyobb térben, vagy szabadtéren bulizni...Nem is taglalom tovább, itt a széria
-6dB frekvenciaátvitele:Itt meg példának a JBL PB 710-é, nézz rá a mínusz 6 decibelre:
https://www.rtings.com/speaker/reviews/jbl/partybox-710#page-test-results
(írom ezt úgy, hogy van a csapatban RCF Art 315 + sub 905 és több JBL PB is)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Czimby #15513 üzenetére
Köszi, nem néztem korábban ezt a videót, hasznos volt számomra
Nem kételkedem, hogy ár/érték arányban kiváló a MBP, mindemellett nekem tutira nem jött volna be a közel teljes oktávnyi kiemelés (4-8KHz) és a basszus hirtelen elfogyása miatt.
Ezeknél a hordozható boomboxoknál nekem két aspektus fontos:
- relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)
- relatív hangosan legyen némi basszus (ne csak 80Hz körül) és ne visítsonEbben a kettőben - ami ugye majdnem ugyanaz a kívánalom különböző hangnyomás mellett - valószínűleg nem jeleskedne, így kihagyom, de másnak simán lehet kiváló vétel.
(nagyon szűk sávban lévő pukli, főként, ha az nem rezonancia, egy parametrikus EQ-val könnyedén simítható - pl UAPP plugin - közel oktávos tüske az már nem igazán)
Volt most nálam Sencor, meg valami Aldis izé, szörnyűek voltak nekem. Valószínűleg ezt a nyarat elengedem - financiális okok miatt - és jövőre inkább mégis rámegyek egy PB 110 - 310 - 710-re, ahogy a büdzsé kiadja.
Hasznos topik!
-
Z.É.T.
őstag
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Steelers #15060 üzenetére
Szia, szerintem ez tipikusan jbl partybox 110 felhasználás
-
Z.É.T.
őstag
A JBL-eket hallottam már, az alapján írtam, hogy a 110 még éppen hogy, de elfogadható kompromisszum lenne. Csak nem fér most bele a 145-150 rugó (és szvsz nem is ér annyit)
Ha a Samsung mx st50b kb azt tudná hozni, akkor az Auchan árat még pont rászánnám.(Siófok környékére költöztem, itt nem találtam olyan boltot, ahol meg tudnám hallgatni a Samsungot... Ugyanitt keresek még garis, vagy bontatlan gari nélküli JBL PB 110-et max százért
)
-
Z.É.T.
őstag
Tudsz - vagy bárki - segíteni, hogy ez a Samsung mx st50b hangnyomást és basszust tekintve hogy viszonyul a JBL Partybox Encore - 110 - 310 trióhoz?
(eredetileg 2db 710 volt tervben, de nem lesz rá keret, a 110-et duzzogva elfogadnám, az Encore már kevés, de a 310 lenne a megcélzott szint, csak mocsok drága... Ez a százezer Ft körüli nagyságrend lenne a keret, ennyiért meg semmit nem találok igazából)Sem hangnyomás adatot, sem frekigörbét nem találok a Samsungról
-
Z.É.T.
őstag
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Peaceliker #6528 üzenetére
Leírom, nálam mi volt a tapasztalat, hátha segít.
Egy régi Swiftben, sportkipufogó mellett legalább 5 féle bt speaker fordult már meg, amikor nem volt benne fejegység. Az egyik az Enusic klónja (Leadzm), ezen kívül JBL-ek (charge széria) és egy XB 40-es Sony.
50-es tempó felett egyedül a Sony tudott elfogadható hangot adni, a többit elnyomja a menetzaj.
Ha a 10-15 rugó megterhelő költség, akkor csalódott lehetsz, ha aprópénz, akkor próba-cseresznye.
Ha pedig van lehetőség, akkor feljebb keresgélnék, vagy egy olcsó fejegység + komponens szett.(Természetesen fogalmam sincs, mennyire zajos a PUG és milyen tartományban oltja ki a zenét.)
Leghangosabb: műszerfal tetején rögzítve
Legtöbb basszus: anyósülés előtt a lábtérben rögzítve (pl hilti szalag, vagy bringás kulacstartó, ha valamelyik henger lesz a választott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest