- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fizsó
kezdő
válasz erszviktor #9808 üzenetére
Én is csak vicceltem! Akasztófahumor is van a világon!
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9765 üzenetére
Erdekes lista, ez is azt bizonyitja, hogy az akar ugyanazon a napot rendelt csomagok kozul van, ami megerkezett, es van, ami ki tudja merre jarhat.
V/
Sajnos ez az egesz sztori egyre kevesbe a szallitasrol (pontosabban nem szallitasrol) szol, hanem a banggood altalanos hozzaallasarol -
azbest
félisten
-
Topikgazda
válasz erszviktor #9767 üzenetére
Ezt írtad: de kiváncsi kis összehasonlítgatás miatt Nem Banggood tapasztalat az hogy egy logisztikai cég szállítmányainak nézegeted az adatait.
Milyen tapasztalat az amit ebből a sok nyomkövetési számból levonhatna bárki is? Milyen konkrét haszna van azzal hogy Írországban vagy Németországban mi van egy küldeménnyel?
Van egy küldemény azonosító, amit sehol nem lehet értelmes információval követni.
Hiába nézegeted őket, a te csomagod helyzete nem fog változni, nem fog megérkezni, az hogy esetlegesen az látszik, hogy megérkezett nincs jelentősége, mert nálunk a GLS kézbesíti és ők nem ezzel a küldeményazonosítóval szállítják.
Pont a leglényegesebb információ hogy konkrétan mikor várható a kézbesítése azt nem fogod megtudni, amíg ezt a 15 számjegyű azonosítót nézegeted.
Semmi releváns információ ami igazából hasznos lenne nem szűrhető le.
Miért kell itt minden lépését egy kamu szállítási bejegyzésnek közzétenni, igaz egy Banggood-on vásárolt dolog, a szállítás anomáliái már nem rajtuk múlnak, ha úgy nézzük nincs is ráhatásuk, ez egyértelműen kiderül a reakciójukból, miért kell a topiknak a "nyomkövetési" bejegyzések megosztásáról szólni amik dátumok kivételével ugyanazok?Nem kell kép, de az egyértelmű hogy HU kézbesítések nem igazán vannak, ebből az a tapasztalat hogy Magyarország irányába gond van a szállítással. A probléma még mindig fenn áll.
Tényleg túl sok már a mondanivalójában ugyanazt tartalmazó hsz és nem jut előrébb a dolog. Ez nem tapasztalat megosztás.
Úgy látom hogy kezd a topik fő mondanivalójától eltérni az irányvonal a szállítás nyomkövetés témával.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz erszviktor #9765 üzenetére
Ezzel most mit akarsz mondani? Erre mi szükség?
Több száz hozzászólás óta tudjuk hogy ezek a Royal Shipment nyomkövetési számok nem mondanak semmit, lehet hogy a bejegyzések nem igazak.
Szorítkozzunk már egy kicsit jobban a topik témájához, a szállítással kapcsolatos mókák a megfelelő szakmai topikban tárgyalandók, újból adom a linket.
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázásMegértem a bosszúságotokat, de azért már kezd egy kicsit sok lenni a nyomkövetési tartalmú hsz-ek száma.
Másrészt van aki mobilról nézi a nagyon nagy kép zavaró.[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9763 üzenetére
Igen, en is igy gondolom, pont ezert nem vagyok tul nyugodt...
Egyebkent a manifestes update fel ora - oraval a nysai bejegyzes utan szokott lenni, szoval ez a majd 2 hettel kesobbi... -
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9761 üzenetére
Erdekes, neked 2 nappal hamarabb ert (elvileg) angliaba a csomagod, mint nekem, pedig 2 hettel hamarabb rendeltem :)
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9758 üzenetére
Es igy szeptember a varhato?? Nem gyenge.
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9756 üzenetére
Az szep... Milyen datum szerepel az oldalon feladaskent?
-
droops
csendes tag
válasz erszviktor #9708 üzenetére
Az az érdekes, hogy szállítás alattról ugrott vissza kiküldésre a státusz. Egyébként aug 9-én járna le az eredeti 60 nap. Kíváncsian várom...
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9707 üzenetére
besetalsz a bankba, es tajekozodj a chargeback-rol. van olyan jo, mint a PP case
de a 60 napot vard meg mindenkeppen, es utana probalj meg beszelni banggooddal (na nem azert, hogy hatha visszafizetik, csak hogy elmondhasd, hogy te megprobaltal mindent) -
Topikgazda
válasz erszviktor #9707 üzenetére
A pénzed visszakapod, de le fogják szállítani, az idő hossza a problémás, akár a pénzről akár a megvett dologról van szó. Akinek igazoltan elveszett, az mindig visszakapta a vételárat ha azt kérte.
-
Topikgazda
válasz erszviktor #9626 üzenetére
Ezt írtam: hogy ha PayPal dispute-ot indítasz mi várható, ami szállítás alatt áll (akár igaz, akár nem) arra pénzt nem fogsz visszakapni. Kivéve ha a szállító leigazolja az elvesztését
Ez van írva, ezt fogadod el amikor vásárolsz tőlük, meg logikus is, ami nincs elveszve, az folyamatban van.
Nem azt írtam hogy soha nem fogja a pénzét visszakapni.[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9481 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mas orszagokban hogy van, de nalunk van 2 kitetel is, ami miatt nem feltetlenul vonatkozik a futarcegekre a kamionstop:
Engedely kerheto es kaphato a kamionstop be nem tartasara, es szerintem ez pont az a kategoriay amire meg is adjak.
A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig vagy az első lerakóhelyig „elgurulhatnak”, júliusban és augusztusban kamionstop ideje alatt is. (Forrás: Police.hu) -
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9479 üzenetére
Ez a kamionstopp nalunk volt, ha ugy idozitik az indulast, hogy este 10-re erjenek a hatarhoz, lenduletbol meg vasarnap a depoban a csomag, reggel mehet ki az autoval.
De a legfurcsabb, hogy 6 embernek lett pentek reggel nysa bejegyzes, ebbol qqzs kollega meg aznap meg is kapta a cuccost, mas viszont hetfon se.
De majd kedden (talan) okosabbak leszunk :) -
Willon
újonc
válasz erszviktor #9406 üzenetére
Nekem pont ugyanezt mutatja, pontt ugyanezekkel a dátumokkal, időpontokkal. Egy konténerben jöttek talán?
-
Topikgazda
válasz erszviktor #9404 üzenetére
A 17track ezeket a furmányos csomagokat nem tudja rendesen követni, lehet hogy megkapod és még ezt látod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest