- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rushty #21286 üzenetére
Beírod hogy kiét akarod törölni.
Sütik és oldaladatok
Adatok kezelése
El kezded írni majd ha előjön kijelölöd és Kijelölt eltávolítása és Váltotzások mentése, a Chrome esetén is hasonló.
FirefoxChrome
Adatvédelem és biztonság, Cookie-k és egyéb webhelyadatok, Összes cookie és webhelyadat megtekintése és ott ami nem kell annál a mellette lévő kuka ikon
-
yogibear
addikt
válasz
rushty #21252 üzenetére
Ha Paketás, akkor hiába hozzák át éjjel ide a pesti raktárukba és kap reggel futár kijelölést meg számot, azt legkorábban délután/este veszi fel a futárcég és adja le a saját raktárában, ahonnan legkorábban másnap reggel veszi fel a kiszállító futár és viszi ki a userhez... de most, hogy el vannak havazva, van hogy estére ugyan a futár raktárában van, de csak másnap vételezik be, így egy napig ott is áll, az előző cuccom pont így járt... reggel itt volt a Paketa raktárban, este elvitte EO, de csak másnap délelőtt vételezték be, így a harmadik napon hozták csak ki... ez van... lényeg hogy megjöjjön.
Mondjuk az nem tudom, hogy a Paketa a saját futáraival miért nem hozza ki, nem csak Paketa csomagpontra szállításuk van, hanem házhoz is elvileg... plusz nem kellene a másik futárcéggel osztozni a zsetonon...
-
rushty
őstag
válasz
rushty #21151 üzenetére
Közben (utólag) nagyban frissült (app), van még egy reggel 8-as. Closure of allocation data. X.sz csomkezbesitobazis. Ez utóbbi már eltérő lehet.
Mod: (CQ / CE különbséget nem vettem figyelembe. Így lehet az még jövő hét is, nem ismerem a különbséget, csak a Feucht említéséből néztem rá)
-
válasz
rushty #21002 üzenetére
Nem egészen, a küldeménynek van egy értéke és a szállítási költsége amit a postai elektronikus küldemény adat tartalmaz amit a feladó ad meg, ha EU-n kívülről jön akkor van szintén elektronikus adatként egy vám-árúnyilatkozat ami tartalmazza az értéket és a szállítási költséget ezt az eladó adja meg, az automatikus vámolási programjuk ezek alapján dolgozik. Ha az eladó többet adott meg itt akkor azzal számol. De ez nem jellemző az elmúlt időszakban.
Annyi volt hiba nemrég hogy a HKD-ban megadott szállítási költséget USD árfolyammal számolta, de azt is meg lehet reklamálni.
De ez AliExpress vásárlásnál volt, a BG esetén meg nem igazán van kínai postás szállítás ó, hanme EU-s annál meg nem kéne vámolni. -
válasz
rushty #21000 üzenetére
A bruttó árat írják ki, a Banggood számla a vásárlásnál tartalmazza az áfát.
Egy Banggood-os szállítást a Posta újra áfáztatott?Ha a Magyar Posta kézbesítette és kértek áfát tőled, akkor a postától kapott (letöltött) számla kell mellékelve, az áfa összeget a bankod deviza eladás árfolyamán váltsd át $-ra és azt kérd. A Posta kezelési díját nem lehet, az egyébként is lenne.
A kapcsolat felvételi űrlapot használd.
3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüt használni.
Itt is elérhető: Help, Contact Us,
Ott az Order&Tax majd a About customs duties és a Import Tax Request on My Package választása és az Email Us. Ezután az adatokat értelemszerűen tölsd ki, írd le hogy az áfát kéred vissza amit a Magyar Posta felszámolt és mellékeld a Posta számláját. -
válasz
rushty #19068 üzenetére
Nekem simán ráteszi, van már valamennyi összeged rajta?
A $-os account az alap amit létrehoz, a forint vagy € azt külön kell az Add account-al hozzáadni.Hát a másik meg olyan ahogy rod, amikor indul a következő lista akkor az elején kell nyomni rá, de ha menet közben elfogy a darabszám akkor ugrik a pontod szerintem.
Ugyanilyen galádság hogy törlik a snatch-et mert nem voltunk meg, sztornó a pénz is, de nem enged meg egy másikhoz csatlakozni: You have already group this item. Please try other items! írja pedig nincs csatlakozásom. -
válasz
rushty #19059 üzenetére
Nincs pontosan ilyen, a játék szabályainál fordulhat elő valami kapcsolatfelvétel. Bár függ a problémától is.
Szerintem a Pre-sale és a Other inquiry& more information for web oknál nem erre gondoltak, de az állna közelebb hozzá.
Van még a Product inquiry és annál a product coupon&new activities és a hot sales.
Bár ha a snatch en nyersz tehát a vásárlás érvényes lesz akkor a vásárlásokra vonatkozó szabályozás az életbe lép.
Ha a problémát is írtad volna lehet hogy lett volna egyszerűbb és pontos magyarázat. -
válasz
rushty #17684 üzenetére
Van amikor a csomagolásra kerül, legfeljebb a termék id lenne amit el tudsz küldeni, ez a megnevezés alatt jobbra szürke ID: utáni számok, ez szerepel a számlájukon is és a vásárlás száma amit tudsz küldeni, ennél amit linkeltem az a dobozon volt, a telefonomnál meg a celofános csomagoláson, azt persze én is kidobtam.
-
válasz
rushty #17646 üzenetére
Összefoglaló, 3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben.
Az After-Sales rész és a megfelelő altéma
Product received with wrong
technical product support
Package received missing something
Other after-sale inquiryEnnél mindnél lehet minőségi probléma jelzése, válaszd az amit pontosan illik rá.
-
rushty
őstag
-
válasz
rushty #13739 üzenetére
Mutatja a számláló:
Arra kell figyelni hogy most a jobb felső sarokból jöttek a szalagok és az egérrel kattontgatni kell rájuk ha lejjebb érnek akkor szétszóródnak és nehezebb eltalálni.
20 mp egy játékmenet és rosszul számolja az időt, frissíteni kell a képernyőt, az utolsó 30 másodpercben is késik 2 mp-et. -
rushty
őstag
-
válasz
rushty #12814 üzenetére
Csak egy apró megjegyzés, én eleve két címre szoktam kérni, mert felváltva lakom két helyen. A baráti körömnek is szoktam vásárolni, akik szintén máshol laknak. Ha megnézed az Address Book-ot a címzett neve is változtatható ha új címet adsz meg.Volt hogy egy időben 4 címre lett vásárolva és nem volt belőle probléma, persze ott a rizikó amit írtam a PayPal védelem esetén, de mindig fizetem a shipping insurance-t és nem vesztek el a csomagok sem.
-
válasz
rushty #12810 üzenetére
Tényleg nem értem azt amit írsz. Vannak címeim amit beírok ad címek közé, fizetéskor kiválasztom azt ahova küldetni akarom, úgy fizetek, a vásárlásnál ez cím lesz és oda fogják küldeni. Miért lehetne több címet felvenni ha csak a regisztrációnál megadottra küldenék? Rendeltem másnak és az ő címe volt kiválasztva és meg is kapta.
-
válasz
rushty #12807 üzenetére
Nem értem amit írsz.
Arra a címre küldhetik amit kiválasztok a címek közül. Ha az Address book-ba beírtam a kézbesítő postámat is ahova a postán maradó küldhető és azt választom ki, akkor az a cím megy el hozzájuk a vásárlással és az lesz a csomagcímkére rányomtatva.
Ez természetes hogyha a vásárlás, fizetés után írod be a másik címet arra nem fognak szállítani.
Van rá lehetőség hogy más címre küldessem, de nem érdemes ezzel kalkulálni, főleg a postán maradót, de ezt le is írtam. -
válasz
rushty #12802 üzenetére
A vásárlás napjáttól a 180 nap. Ezek szerint sajnos te is érzékelted hogy a postán maradó nem igazán praktikus. Ahogy idéztem úgy jó, a te neved és az adott postahivatal címe, belföldi feladás ilyen módon nem volt problémás csak nekem kellett szólnom a címzettnek hogy menjen érte
-
válasz
rushty #12800 üzenetére
Lehetőség van, de. Nem ajánlom külföldről a postán maradó dolgot, a saját címedre való kézbesítés a megfelelő.
Például ha máshova van kérve, akkor bizonyos vásárlói védelmek nem élnek, pl. a PayPal védelem se. PP Felhasználói megállapodás 13.4. A visszatérítés feltételei a) a kivételek amelyekre nem vonatkozik a vásárlói védelem 15. olyan termékek vásárlása, amelyeket személyesen vesz át, vagy valakit felhatalmaz az adott termék átvételére (beleértve a viszonteladói értékesítési ponton történő átvételt), és amellyel kapcsolatban reklamál, hogy az adott termék „Nem érkezett meg”;Amit szállítási címnek megadtál azt választod, My Acccount, Settings, Address Book.
Oda beírhatod Magyar Posta szerint megadott módon, de ez is kell: "Poste Restante" "Postán maradó".
Így írják: Postán maradó küldemények esetében a címzett nevét követően címhelyként azt a postai szolgáltató helyet (neve, irányítószáma és a célország neve) kell megjelölni, ahol a küldemény kézbesítését kérik. A „Poste restante” (Postán maradó) jelzést a címoldalon vastag betűkkel fel kell tüntetni
Nézd meg hogy az Address Book megfelelő soraiba a fentiek szerint be tudod-e írni, de az á és az ó az a és o legyen
A postán maradóval az a gond, hogy a posta nem értesít ha megérkezik, neked kell figyelni a nyomkövetést is. Ha nem úgy küldik, akkor nem igazán tudod hogy mikor menj be érte.Nem BG, de van olyan webshop aki postafiókra nem küld és ezt is oda sorolják be.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest