- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
Az én ügyem alapjaiban más, mint a többségé, nincs Longdon, nincs Nysa.
Order Placed Date: 2019-06-28 10:46:37
Az utolsó bejegyzés: 2019-07-12 21:30 Arriving at the UK warehouse, In TransitMivel a Banggood folyamatosan elbeszél a probléma mellett, ezért írtam néhány levelet, és meglepetésemre a Royal Shipments nagyon gyorsan válaszolt. Persze az van amit gondoltam, nincs semmilyen szállítónál a csomag a vám procedúra után:
Thank you for your request.
At this stage of parcel process we are not able to provide further info.
Our company is responsible for delivery from the moment when sender inject parcel to our branch.
Any question reagarding delivery to Europe and custom clearance service please forward directly to sender using e-mail address roger@kingruns.comA roger-es email címről nem jött semmi válasz.
Ezek után ismét Banggood a levéllel, 72 órát kértek, és lesz válasz konkrétumokkal. Mondtam, hogy ezt még megvárom, megadtam a Paypal esetszámot, és ha nincs konkrétum, akkor emelünk az ügyön. Azért $400-os rendelésnek nézzenek már utána, 3 hete megy az ígérgetés.
Újra feltettem az 5-10%-os kompenzációs kérdésemet is, hogy esetemben ez mit jelent? Az volt válasz, hogy eszkalálták múlt szerdán, de nem kaptak még tájékoztatást a feltételekről.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
paszer #10020 üzenetére
Rákérdeztem chat közben az Ügyfélszolgálatnál a kompenzáció részleteire.
Pl. esetemben az 5%-10% mennyi pontosan? Mitől függ? Rendelés értékétől, rendelések mennyiségétől, egyéb tényező? Megadtam a rendelés értékét is.Hát fogalmuk sincs. 10 percet vártam a válaszra, de ezután sem tudta az agent megmondani, hogy mi a szabály, csak annyit tud tenni, hogy továbbítja a felettesének a kérdést. Jól ki lett ez találva...
-
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
MoVieFaN #9827 üzenetére
Megjött a levél a CS-től, amit szerdán 24 órás határidővel ígértek.
Azért elképzelem, hogy milyen fejtörést okozhatott megfogalmazni a semmit.
- CS: Hé logisztika, segítsetek már, mert 72 óra is eltelt, és kellene valamit írni az ügyfélnek, akinek azt ígértük, hogy tájékoztatást kap 24 órán belül. Hol a csomag?
- Logisztika: Fogalmunk sincs.
- PR/Marketing stb.: Semmi gond, itt egy sablon levél, jó lesz ez neki, küldje ki a CS.Az eredmény:
Dear Customer,
Thank you for your waiting and kind understanding.
For your order, we have reported it to the logistic department to take a check, and they said your order still on the way, but for the tracking information, it need time to update, hope you can kindly wait for it.
We hope you can get it soon.
Best regards,
Customer service -
MoVieFaN
aktív tag
Végigfutottam az elmúlt hetet a topicban, akkor ha jól értem az enyém is "agyhalálos" rendelés, és semmi jóra ne számítsak?
Érdekes módon a CS is paraszt lett amikor a héten beszéltem velük, simán rám csukta a chat ablakot, amikor tájékoztatást kértem, majd a következő körben 24 órán belüli visszajelzést ígértek (szerdán) a trackinggel kapcsolatban (merthogy rossz, persze, hogy úton van csak nem látszik), azóta persze semmi infó. Csak várjak, mert pár nap és a kezemben lesz. Meg majd augusztus végén szóljak, ha nem jött meg, addig csitu van.Shipping insurance + EU Priority Line
Expected delivery date: 2019-07-23 09:13:29
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest