- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Karabuka68 #15178 üzenetére
Eddig mindig a teljes költést utalták vissza nekem (is), nemcsak a termék árát.
-
válasz
Karabuka68 #15080 üzenetére
Hiába írsz a DHL-nek ez egy Szlovéniába küldött csomag azonosítója, nem a tied.
-
válasz
Karabuka68 #15077 üzenetére
Ne a Magyar Postánál nézd a nyomkövetés múlt hét szombat óta le van halva, pontatlan. Inkább ezt javaslom.
De neked is szerintem nem jó számot adtak meg, eleve nem indulhat Szlovéniába, nem azon keresztül jön. Pontosítani kellene velük minél hamarabb -
válasz
Karabuka68 #14850 üzenetére
Nem fogja, ott van a logisztikai központja az ide szállítóknak csak egy másik raktárban.
-
válasz
Karabuka68 #14848 üzenetére
Ha majd beérkezik Európába azután fogja a DHL kezelni, és úgy lesz EU-s szállítás, előzetesen van egy küldeményazonosító, amit majd ráfognak címkézni.
Úgy szállítják hogy vám és az áfa lemarad róla. -
válasz
Karabuka68 #14846 üzenetére
Lásd az Összefoglalóban a szállítási módokat, jó az is de ott célszerű kifizetni a tariff insurance-t. És az is elveszhet.
De 50 % esélye van annak hogy itt Magyarországon veszett el és annak is 50 % hogy Feucht-ban. De nem Szlovénián keresztül jön. -
válasz
Karabuka68 #9898 üzenetére
Köszönöm az információt. Én most már teljesen elveszítettem a fonalat.
Hong Kong-ból a csomagok elmozognak Nagy-Britanniába, Longdonba vagy van amikor Londonba, onnan a lengyel Nysaba, ezután ez a csomag a Szlovákiából a pozsonyi GLS elosztóközpontból érkezik Magyarországra.
Így aztán tényleg követhetetlen mindenkinek, nem csak a címzettnek hogy merre jár a csomagja. -
válasz
Karabuka68 #9892 üzenetére
Megadnád a GLS küldemény azonosítót?
-
droops
csendes tag
válasz
Karabuka68 #9805 üzenetére
Valami talán elkezdődött: https://royalshipments.com/tt/483190606237323
Én is megkaptam a GLS-es bejegyzést -
walakyb
tag
válasz
Karabuka68 #9812 üzenetére
Sajnos a honapokkal korabbi vasarlas sem deltetlenul garancia :( lanyomnak holnap lesz a szulinapja, vettem neki egy 3D pent 100 meter toltelekkel kb 21$-ert, lassan 1 honapja vamon van. Mar a papirokat is 2 hete elkuldtem, de meg nem sikerult feldolgozni...
A munkamnak (meg a korabbinak) kapcsan mar megtanultam, az email srmmit se er, telefonalni kell (mar ahova lehet). Azok az emberek, akik napokig/hetekig huzzak email mellett, telefonra legtobbszor azonnal reagalnak.
-
walakyb
tag
válasz
Na, legalabb 1 valakinek. Bar en biztos felhivnam a gls-t, hogy valoban latjak-e...
Viszont emlekeim szerint egyedul neked lett az outgoingos bejegyzes :( -
KDaniel0915
újonc
válasz
Bízzunk benne :D
-
Fizsó
csendes tag
válasz
Gratulálok!
Remélem, nem üdítő kivétel a te csomagod, hanem hosszú, tömött sorban követik a sorstársai is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest