- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Na, sokkal jobban néz ki és nyilván komfortosabb a használata.
Bő egy hete írtam a saját szíjamról csak ugye nekem keretbe van a váz és gyorsoldó QD csattal rögzül a gép aljába, mindamellett hogy állvány kompatibilis marad a keret végett.
Nyakpánthoz még vadászok mini karabinert mert nyilván nem mindig csak csuklószíjjal fogok barangolni így mindig egy-két mozdulattal tudok váltani a szíjjak közt.
Táskában sem lesz gond mert csak maga a váz kerül a helyére, na meg nekem behajtható az lcd kijelző így kicsit védetteb mint nálad. -
zodo
nagyúr
Pont ezért nem adtam érte pénzt.
Nagyon klassznak tűnik, biztos prémium érzés de nagyon rossz helyen van a csatt.Tipp!
Szerezz egy 1/4 állvány csavart és tedd a gép aljára a rögzítést.
Ha van állványod akkor annak csere talpa is jó lehet.
Egyetlen hátránya hogy nem tudod az aljára állítva letenni pl. az asztalra. -
zodo
nagyúr
Erre azt szokták mondani hogy ami nem Kínai az kamu.
Persze csak vicc de nagyon sok mindent ők gyártanak aztán a neves márkák logózák, stb. emellett nyilván ott a rengeteg gagyi termék.
Érdekes amúgy pl. a Csepel kerékpár vázákat is náluk fényezik.Szerencsére ez 10/10 és két kamion sem bontaná le a rigről.
Choice, 1000+ eladás, ~400 értékelés 4.8 átlag
QD Buckle A és Base and QD Buckle A típusokat vettem de nem360ft -érthanem 823+1287.- volt. Itthon kb. 2500 és 10000ft ugyanez a csatt, bázissal már 5k-tól.
Base verzió már neccesebb, ott kissé darabos a le-fel csatlakozás 10/9 de ha megfogta atom stabil az is.
Rig és csat esetén mintha egy műhelyben készültek volna annyira sima és tökéletes a le-fel csatlakozás.A forgó karabineres vállpánt na az már olyan tipikus Kínai, nem annyira gagyi mert erős de nem túl szép anyaghasználat és labilis minőségű a forgás pontnál.
-
zodo
nagyúr
Elhiszem, persze néha a látszat csal és sokat kibír csak benne van némi para hogy mi van ha mégis.
Esetleg egy típust vagy ha van linket rakhatnál be rwin5-nek a rálátás végett.Én nem bízom a véletlenre, parás vagyok.
Sosem volt még csuklószíjjam és én is mindig duplán csavartam csuklómra a nyakpántot ha nem a nyakamban logót a gép.Szóval ma elkészült a DIY szíjjam, nem szép de talán használható.
Régi nyakpánt,
QD Sling ali-ról 360ft,
Állítható laptoptáska heveder Temu-ról 450ft
(nem tudtam még hogy forgó karabineres legyen vagy sem ill. kellett róla a bújtató csat)
+ 1 óra bontás (nyakpánt belső feléről lebontottam a bőrhatású textilt) és varrás.Smallrig aljába csatlakozik talán így van legkevésbé útban és esetlegesen az állvány papucsba rögzítést sem akadályozza.
Maga a szíj hossza 28cm míg a keret csatlakozó pontjáig pedig 30cm hosszú és kb. így néz ki kézben tartva a gépet. -
zodo
nagyúr
Ha a "pár mm cucc" maga csuklópánt akkor valós az aggodalmad.
Én sem tenném kb. telefon/kompakt gépekhez illő pántokra.
Nekem a gyorszáras megoldások sem tetszenek, nagy átlag azoknak is vékony a kapcsolódó zsinórjuk ill. bumszli a kioldó/rögzítő kapcsuk ami szerintem így vagy úgy de nyomhatja a kézfejed tehát nem hiszem hogy így komfortos.
Esetleg a gép aljába/állványcsavarra rögzítve jó lehet.
Amúgy kapni paracord jellegű pántokat, kérdés azok mennyire merevek/használhatók de cserébe strapa zsinórból készül, tuti nem szakadnak el.
Bőr is létezik na meg sok csatlakozási lehetőséggel.Épp azon ügyködöm hogy egy régi nyakpántot alakítók át csukló szíjjá.
-
zodo
nagyúr
Nincs mit, örülők ha tetszik.
Van két háti táskám (kicsi egyvállas és oldaltáska mellett) de erősen elgondolkodtam hogy milyen klassz, ennyiért meg pláne.
Nekem kicsit Lowepro koppintás a szín világ+kis táska végett csak mondjuk az első laptop tartó helyére ők tele pakolják kis zsebekkel, kulcstartóval, kártya tartóval." Ilyen esővédőt érdemes rá venni? "
Nem kell, adnak a táskához ha kell ha nem!
Első videó 0:47 veszi ki a belső kis táskából, másodikban 2:37-kor.
Szerencsére nem integrált így máshova is rakhatód vagy épp otthon hagyod.
Nem járok sokat túrázni de kapott már el eső. Használhattam volna a gyári esővédőt is de megoldottam egy széldzsekivel, igaz kicsit feszes volt táskával a hátamon felvenni de nem lehetettlen és védve van a táska is." Csuklópántot ti szoktatok használni? "
Eddig még nem de közeljövőben tervezek egy DIY gyártását/használatát.
-
zodo
nagyúr
Van egy ilyen nem szokványos módon csak lenyitóm az oldalfalat és kikapom a gépet, oldalról is pakolós táskájuk is.
Puluz PU5017BKépeket elnézve végül is ha a váz+obi tartó keret külső, tépőzárás térelválasztó elemét leveszed akkor egyből ki lehet kapni a gépet.
Mindig utólag veszem észre az apróságokat.
-
zodo
nagyúr
Én kihagynám az első egyvállas táskát és tervezett kijelző védő üveget (esetleg a két szállítási költséget) igaz némi pluszköltséggel de a második táskát venném, pláne hogy az közelebb áll hozzád.
Ezt viszont most találtam, kissé hasonlít a favorit K&F 15L-hez de nekem jobban bejön a belső kis táskával amibe szerintem jobb tenni az apróságokat.
Méretben kb, egyeznek, ez picivel nagyobb: 31x15x45cm vs. 29x15x43 cm (K&F)
K&F-nél az első táskalapban a laptop tartó előtt van a másik lapos pakolható zseb, Puluz esetén csak a laptoptartó van + belső kis táska.
Hátulról pakolható!
Laptop tartó, hátul is.
Puluz PU5015B
Szerintem ez lehet a bemutató videó róla vagy még egy. -
zodo
nagyúr
Teljesen jó lesz a 14L-es váz + 2 obihoz.
Ilyesmihez vagyok szokva azért fura de másak az igények, nincs ezzel gond.
Ha később kellene + elválasztót tudsz venni, szerintem kínai webshopos oldalakon is.
Elfér majd oda több obi is ha később szükség lesz rá.Érdekes amúgy hogy videóban 13" míg a weboldal 14" laptopot ír ami beletehető.
Laptop Compartment Dimensions (cm): 22W x 33H x 2D cm
Laptop/Tablet:Fits a laptop up to 14 inches (35 cm) -
zodo
nagyúr
és sixpak
Átrendezhetőek igen de nézve ezt a táskát nekem mindig, kimondottan túra+fotó kategóriába esik.
Nekem a sablonos hátizsákom van ami főként a fotó-ról szól azaz max. 1-2 leválasztott térbe (objektív, vaku, kis állvány helyére) tudok pakolni (széldzseki, tárca) és a zsebeibe.
Fura volt ennél a táskánál a kis fotós tér azon belül az elválasztók.Most pedig rákerestem... fenti képen a 16L típus van!
Kisebb 10L és 14L -nél 2db szürke L alakú mellett 1 db kék téglatest elválasztót adnak.
Lehet ugyan de elég szegényes az átrendezés lehetősége.Szerk: Esetleg én maradtam le de eddig a 10L és 14L voltak képben.
-
zodo
nagyúr
Elhiszem hogy kifolyt a szemed mert a közelmúltban én is kb. két hetet pörögtem a témán. Új váz, obi, tartozékok és táskák. Tesztek, videók, helyek és típusok vadászata. Canon promóciós regisztráció, régi termékek hirdetése és eladása szóval ja, átérzem.
Táskából akkor olyat keres ami mindenképp dupla cipzáras az a rekesz ahol a váz, obik vannak azaz akár két oldalról is nyitható ami egyrészt jó dolog másfelől le tudod lakatolni.
pl. bőrönd lakat keresőszóval találsz jó párat
Hozzáteszem attól még az ügyesebb tolvaj megoldja, mindegy hogy honnan nyitható a táskád. Én a tömegközlekedésen sosem utazom táskával a hátamon inkább fogom a kezemben vagy ha sikerül leülni akkor lában közt a földön de egyik vállpántja a kezemben de lehet csak én vagyok túl aggódó. -
zodo
nagyúr
Táskán szerintem nem érdemes spórolni csak tudni kell mi is a pontos elképzelés, keresgélni mert mindig jön egy új találat aztán dönteni a kereten belül.
Nem mindig kis méretű az olcsóbb vagy épp nem is annyival kisebb ha kis plusszal sokkal jobban járna az ember.Egyvállas?
K&F CONCEPT BETA MESSENGER 10Lpl. ez sem olyan kicsi a 40cm magasságával, inkább karcsú.
Fentebb ajánlott táskák szélesebbek és máris belefér a laptop.
pl. K&F CONCEPT 15L BETA szélesebb de csak 3cm magasabb.Kicsi pl. 20k körül Cullmann Panama BackPack 200
-
zodo
nagyúr
Akkor ennyit a kis méretű táskáról.
"ebből kifolyólag 14-est fogok keresni"
Kérdés mekkora a laptop mert az említett típusba max. 14"-os tehető.Nekem van egy "játszós" táska ami a Jackal Amazonas elvileg 15"-ig pakolható.
14"-om van az bőven elfér benne.Akkukban nem tudok segíteni, gyári hívő vagyok vagy power bank.
-
zodo
nagyúr
Canon R8-ra vettem SmallRig 4212 keretet, igaz még úton van.
Powerbank méretei: (kerekítve) 81x160x27mmHa úgy alakulna ezt mivel tudnám felrögzíteni a keretre?
SmallRig BUB2336 típus az egyetlen ami ilyen széles akkut is fogad vagy van más alternatíva?
2790 típus kapcsán visszás a kép vs. leírás mert 53-81mm széles akku támogatást írnak de képeken 81mm a termék külső mérete. -
zodo
nagyúr
Milyen hosszú összeszerelve objektív kupak és a betekintő gumi között?
Nálam a Canon R8 egy gyári RF-EF adapterrel + 24-105mm f4 IS USM 19cm simán elfér a gyári elválasztót/tartót* használva.
kb. így kell nézni...Piros vonalnál ~ 21cm esetleg 22
Sárga vonalnál ~ 27cm
Kék színűek az elválasztó/tartó* helyzeteik ha merőlegesen a legtávolabbi pontba teszed.
* 1db hajtogatható típust adnak!
Táska oldalaiban van 1-1 hálós/gumis zseb! -
zodo
nagyúr
válasz
lugosi #35523 üzenetére
Nekem "rengeteg" hely marad mint írtam a 70-200mm nem lesz ebben a táskában.
Kipróbáltam neked, így nézz ki megpakolva az első zseb.
Ezek voltak benne.
Telefon csak illusztráció de a saját Iphone 11-el is elfér a képen látott pak.
Lakás kulcs , nekem nincs kocsim de tuti zsebben hordanám a kulcsát.
Telefon, nekem mindig a zsebemben van.
2 db LP-E17 akku
2 db 18650 akku (e-cigi)
1 db 100ml flakon (e-cigi) ezzel dudorodik kicsit a táska eleje
1 db Lens pen
Tárca 11 x9.5 x 2.5 cmTáska hátulján vagy belül (ami a testünk felé esik) is van egy zseb abban csak laposabb dolgok pl. igazolványok, telefon, tablet fér.
Szóval nekem a telefonon kívül amit zsebben hordok, bármi beférne ebbe a táskába egy széldzsekivel vagy 0.5l folyadékkal.
-
zodo
nagyúr
válasz
Stauffenberg #35481 üzenetére
és Gaben92
Végül berendeltem Ipon-nál az Ulanzi táskát.
Tudtam hogy nem teljesen tökéletes de méret/forma/anyag végett, maga parádé ha csak egy kiruccanó táska kell.
Ef 70-200mm + R8 és Rf 28mm + Ef 24-105mm az Rf-Ef adapterrel.
Nem feszül a cipzár, igaz így már a belülre már nem sok minden fér de nem is így tervezem használni.
Felső cipzáras fakkba sem sok minden fér ezzel a bel tartalommal azon belüli kis zsebekbe pláne max. törlőkendő és memória kártyák.
Mivel a 70-200mm nem lesz bent ezért a felső zseb is teljes egészében kihasználható.
Első zsebe simán elfér 3 akku, lens pen de talán egy kisebb tárca is.
Ef 70-200mm helyére akár egy mini állvány is befér pl. nekem egy Bexin V30 van.
-
zodo
nagyúr
Nekem csak a két hátizsák van amiknek szűk/lapos cipzáras zsebeik vannak de ezekbe nem is igazán teszek semmit. ecigi aksi, liquid, zsepi , jegy
Obi kupak, gép aksi/töltő nálam a belső térben van az elválasztó elemekből kialakítva 1-1 rés és eddig nem hagytam el semmit.Stauffenberg
Köszi a beszámolót!
Nekem is csak ilyen csavargósra kellene, 70-200-at elengedtem vs kis táska.
Ha lesz készleten megnézem, egyelőre nem találok jobb alternatívát.
Talán fektetve elférhet egy vízszintes elválasztóval a tele is de nem létszükséglet.Gaben92
Ráér de köszi ha küldesz pár olyan képet amit a neten nem találni. -
zodo
nagyúr
válasz
Gaben92 #35447 üzenetére
Most néztem vissza a képet és vettem észre.
Felső részben a két zseb ilyen tág hogyha belepakolók akkor ennyire megnyúlik/belóg?
Sajnos videót nem igazán találni erről a táskáról.
Azt hittem elég merevek azok a zsebek és kb. síkban maradnak, nem lóg rá a tartalmuk pl. az alatta lévő objektívre/vázra.Mondjuk van már kiszemelt táska ami a 6L Ulanzi lenne de sehol nem kapni.
-
zodo
nagyúr
Felület milyenségére nem gondoltam, köszi.
Igazából a homorúval is meg tudom tisztitani a lapost csak max. tovább tart.Tudom hogy megoszlanak a vélemények, ki és miért használja vagy épp nem.
Most még tiszta az üveg mert múlthét pénteken vettem, kint még nem járt de tervbe van hogy ha nem is napi szinten de több alkalommal lesz nálam mint az elődjeik.
Tudom hogy vannak esetek mikor nem ajánlott használni a szűrőt.
Nagyobb 24-105 vagy 70-200-on nincs szűrő de erre szerintem felteszek egyet.Nem tudom jó vagy sem a példaképed, mármint cél volt hogy ott legyen a tükröződés de mindenképp érdekes.
-
zodo
nagyúr
Canon RF 28mm F2.8 STM üvegét mivel tisztítjátok vagy tisztítanátok?
Jelenlegi "normál" lenspen feje bele sem fér a ~11mm átmérőjű lencseaknába.Vegyek egy komplett lenspen készletet és a legkisebb jó lehet?
Szűrő tisztító miben más az objektív üvegre valóhoz képest?Esetleg vegyek rá UV/védő szűrőt?
pl.: K&F Concept Nano-X
Tesztekben elsők közt ajánlják. -
zodo
nagyúr
válasz
Gaben92 #35456 üzenetére
Kiderült!
Tegnap délben írtam a 220Volt -nak messenger üzit a 26.-ai vásárlás és táska történetéről.
Kinyomozták ma dél körül visszaírtak hogy igen, egy srác 2 perccel utánam vásárolta meg a Manfrotto Advenced III M-es táskát. Ha kicsi lenne van L-es is.
Jó arcok!Lehet optikai csalódás ért a nagyságát illetően mert alapból "még kisebb" méretű
táskát nézet ki magának az előttem vásárló pl. link és ezért tűnt nagynak. -
zodo
nagyúr
Magam sem tudom mit akarok.
Múlt héten vettem az R8-at fix 28mm-el és elkapott a vásárlási láz.Van itthon egy Lowepro Pro Runner 300 AW Backpack és Jackal Amazonas táska.
Ezekbe befér minden is de ez nekem max. nyaraláskor jön jól hogy minden ott legyen ha kell de ha csak kiugrok egy rendezvényre kb. felesleges méretűek.
Arra jó hogy elfér még egy esernyő, esőkabát, víz ilyesmi.Gondoltam egy jó őv táskára amibe csak a váz menne a kis fix-el.
Aztán egy témaindító megoldás amibe belefér a java cucc, váz a 3 obival és hétköznapi apróságok mint tárca, pót akku stb.Múlthéten vettem egy plázás 6k-s oldaltáskát ami ~25 széles, 20 magas és 7-8cm mély.
Ebben ugyan nincs párnázás és éppen be tudom húzni a 70-200-al.
Viszont nem fér mellé csak a váz+fix obi. Ott lenne még a 24-105.
Ha fektetem a 70-200-at akkor fölé tehettem, szintén fektetve a többieket de úgy meg nem elég széles. -
zodo
nagyúr
válasz
Gaben92 #35447 üzenetére
Nagyon köszönöm!
70-200 kupakokkal szűrő nélkül ~ 20cm
Akkor passzolom de biztos nem L-es lehetett mert az már vékonyabb/magasabb típus és felső rekesze sincs sajnos ha megbékélnék a formával.
Úgy is megyek vissza a boltba vagyis nem terveztem de már érdekel mi volt az.
Hasonló egyszerű kinézetű és elrendezésű típust keresek, ef 70-200, 24-105, rf 28 és R8 adapternek + valami rekesz mint ennek esetleg oldal zseb. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Mivel a táskás topik nem igazán pörög itt kérdezném.
Van valakinek vagy látott testközelből Manfrotto Advanced III váltáskát M-es méretben?
Kérdés lényegi rész hogy állítva nem menne bele egy Canon EF 70-200mm objektív?Méreteit látom csak kicsinylem mert szerintem ezt a táskát láttam múlt héten csak nem volt a kezemben. Magasságra nagyobbnak tűnt mint 19,5 cm
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Tudja bárki hogy mi a neve annak a szövet/rövidárú anyagnak ami általában a fotóstáskák bélése vagy/és térelválasztók is ezzel vannak bevonva melybe a tépőzár "horgos" fele bele tud kapaszkodni?
-
zodo
nagyúr
válasz
vihartigris #31155 üzenetére
Köszi, tőle már néztem pár videót de ha lesz rá időm átnyálazom a többit is.
-
zodo
nagyúr
Legfőképp a gépemet megismerni (van ilyen oktatás is azt hiszem "gép simogató" néven)
mert főként Auto módban fényképezek.
Kutyás és autó sport rendezvényekre jártam ahol ez néha kevés.
ISO/rekesz/zár alapok sincsenek meg csak olvastam róluk egy-egy kísérleti próbálkozással azt vagy jó lett de inkább nem.
Sötét vagy kiégett, bemozdult képek.
Cél hogy ne kelljen több képet készítsek hogy 1 jobbat ki tudjak emelni vagy több képből ne csak 1 legyen elfogadható.Voltam az AMTS-en, autók képei kb. rendben max. a beépített vaku lett itt ott több vagy épp kevesebb a kelleténél de a hostessekről készítettek már csak 40-50%-ban sikerültek.
Tudom nagy téma, egyelőre csak az alapok kellenének.Lassú Víz
Tudom hogy hasznos lehet de nem profizmus a cél, több órát eltölteni a szoftver előtt nem az én stílusom, nincs rá energiám.
Nem is szeretem a nagyon szerkesztett képeket pláne ha minden képen ugyanaz a látvány köszön vissza vagy extrán túltolt mikor már az eredeti kép talán nem is létezik. -
zodo
nagyúr
Turista módban kattintgató lelkes amatőr vagyok.
Canon 80D
Canon EF-S 24mm f/2.8 STM
Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS STM
Canon EF 70-200mm f/4L IS USMKicsit belemélyednék valamilyen online letölthető oktatásba hogy megismerjem a gépem és szerezzek némi tudást. PS egyelőre nem érdekel.
Fotóbetyár és Fotóakadémia oktatásait néztem.
Érdemes ezekre befizetni vagy találni jobb segéd/oktató anyagot? -
zodo
nagyúr
Kit objektívvel vásárolt, váz esetleges garanciális ügyintézéséhez létszükséglet az objektív megléte?
Avagy nyugodtan megvehetném csak a vázat úgy hogy a garancia megmarad? -
zodo
nagyúr
válasz
Stauffenberg #27081 üzenetére
Igen, igazad van de ő már megvette.
Gondolom nem csak leemelte a polcról hanem megnézet egy két oldalt hogy mit tud.Ahogy írtam nem vagyok téma értő és én is végig próbáltam egy-két gépet/típust.
Nagy vonalakban 1-2 éve ez az "ajánlás" az olcsó kompakttokkal szemben hogy ott a mobil hiszen óriásit fejlődtek kamera téren és csak ezért írtam.Kis pénzből focizok és csak egy lelkes amatőr vagyok ezért csak ezek fordultak meg nálam: (új) Kodak EasyShare C340 aztán (új) Fujifilm FinePix S1500 amit (használt) Panasonic Lumix DMC-FZ150 követett és most régi álmom váltottam valóra (használt) Canon 650D -t cipelek.
ph2012
Talán annyira nem gáz képek ettől a kategóriától mert tesztelő oldalakon is kb. közép mezőnybe sorolják a képminőségét.
Canon A560 képei talán a fényerősebb lencse véget tetszhetett. -
zodo
nagyúr
Canon 650D -hez vásárolnék után gyártott aksikat.
Ajánlott gyártók a topikjában DSTE, Wasabi egyéb javaslat és bevált beszerzési forrás érdekelne. -
zodo
nagyúr
válasz
creativehun #26423 üzenetére
Ha netán rendelt is, biztos nem fogja elárulni
mert egyértelmű csaló oldal és nem ez az egyetlen valamint nem csak ebben a termékkörben léteznek ilyenek.
Ha nincs újra pénz még mindig jobb egy jól megválasztott használt.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Esetleg van itt valaki aki kép alapján tudja ennek a táskának a nevét, típusát esetleg hol vásárolható?
Hasonló táskát keresek, olcsón mert csak évi 2-3 alkalomra kellene de akkor legyen biztonságban a cuccom.
Ha van egyéb tipp, hasznos infó azt szívesen veszem.Egyelőre kicsi a park, Canon 650d , fix 40mm és 55-250mm, 4-5 db szűrő, aksik, tisztító készlet valamint egy akció kamera és azokhoz tartózó pár aksi, rögzítők és mini tripod.
Ezért szeretnék egy ilyen minden téren rendezhető belsejű, egy-két belső zsebes, vízálló tatyót amibe befér még pár útravaló ha úgy alakul. -
zodo
nagyúr
válasz
r.levente75 #22019 üzenetére
Olyanra gondoltam mert az előbb linket webshop oldalain csak olyan készlet van aminek a lenspen-je nem ecsetes végű de ha más nem marad a darabonként vásárlás mert ez a bolt közel van hozzám és külön díjat nem szívesen fizetnék értük.
-
zodo
nagyúr
válasz
r.levente75 #22017 üzenetére
Köszönöm akkor keresek valahol komplett csomagot.
-
zodo
nagyúr
válasz
r.levente75 #22013 üzenetére
Laikusként szintén ezeket gondoltam mert egy-két oldalt átolvastam a témában de biztonság kedvéért kérdeztem rá a hozzáértőknél.
Van ajánlott típus/kategória esetleg amire figyelni kell vagy egyszerűen rákeresek és megveszem?
pl Polaroid porfújó pumpa tudom hülye színe van de egyéb színek +1kés Lenspen Original NLP-1
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Használt piacról sikerült vásárolnom egy Panasonic Lumix DMC-FZ150 -et új társnak.
Előző alsó kategóriás, közel 6 éves brdige gépemet szinte makulátlan állapotban tudtam megőrizni és tovább adni de az ördög nem alszik és biztosan jót tesz a rendszeres tisztítás.Kérdésem hogy általános tisztításra mit szabad használnom mind vázra mind lencse felületére?
Eladó nem ajánlotta a lenspen-t csak az ecsetet de gondolom azzal az esetleges új lenyomatott nem tudom leszedni. Valamilyen nedves törlőkendő vagy folyadék kellhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest