- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Stauffenberg #34818 üzenetére
Még egyszer köszönet a tippért, a Studio Madison lett a befutó helyszín.
-
Fandango
veterán
válasz
Stauffenberg #34818 üzenetére
Köszi neked is!
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Lehet kicsit off topik lesz a kérdésem, de jobb ötletem nem volt hol kérdezzem meg.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy keresek bérelhető fotóstúdiót a kisfiam 1 éves szülinapja miatt. Fotós már lenne, csak egy helyszínt keresünk, ami hangulatában illene egy ilyen jellegű fotózáshoz. Szigetszentmiklós közelében kellene a hely, mondjuk olyan 20 kilóméteres körzetben.
NdustrialStudios kizárva, mert sajnos április 1-el bezár a hely.Előre is köszi ha valaki tud ajánlani valamit.
-
Fandango
veterán
A Media Markt webáruházban Cetelem hitel van, igaz, hogy a webáruház más cég mint a rendes áruház.
-
Fandango
veterán
válasz
*Ropi* #25518 üzenetére
Azt én értem, hogy így kellene írni, de attól még ez nem jelenti azt, hogy a hirdetésben szereplő nem eredeti, mert nem így van írva a hirdetés szövegében.
A termék képe alapján lehetne esetleg megállapítani, de arról nem fogod.
Illetve a hirdető elég magas értékeléssel bíró top rated seller, nem hiszem hogy hamisított szart fog árulni.copass:
nézd csak, itt se piros az E betű, és a kép a gyártó honlapjáról származik. -
Fandango
veterán
Miből gondoljátok, hogy az elsőnek linkelt Lenspen nem eredeti?
-
Fandango
veterán
válasz
szmayer1 #24650 üzenetére
Én Lightroomozok 16:9 4k monitoron.
Ha játék is prioritás akkor nehéz a kérdés, mert ott meg a 21:9 jöhet jól, de a 4k-hoz meg elég erős vas kell, nézz meg élőben ilyen monitorokat, és próbálj úgy dönteni. Haveromnak 21:9 monitor van, de nekem az nagyon fura, hogy olyan széles, de azt is meg lehet szokni (ő már nem venne mást, amióta azt megszokta).
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
Speeedfire #24165 üzenetére
Engedd el.
-
Fandango
veterán
válasz
philoxenia #23822 üzenetére
A fotós off az minden, csak nem az aminek te szántad.
-
Fandango
veterán
válasz
Dolphine #23207 üzenetére
Közbe én is nézegettem netes képeket, és valóban más a zár húzókája, illetve egy felvarrt címke hiányzik belülről. A szivacsok ebbe nem estek össze, de ez akkor nem jelent sokat. A fene essen bele, pedig nem volt olcsó amikor megvettem, igaz nem is volt annyi, mint amibe most kerül.
Ettől függetlenül, teljesen rendben van a táska, mert bírja, nem ázik be, szóval nem rossz, csak mégis.
Így aztán főleg nem tudom mennyit merjek érte kérni. -
Fandango
veterán
Bedobnám ide is ezt a kérdést, hátha előbb jutok válaszhoz. (használt fotós kellékek beárazása, tudom nem feltétlenül kapcsolódik ide szorosan, meg miért nem vagyok türelmesebb, az Ármesterek elfoglaltak majd válaszolnak, stb..)
-
Fandango
veterán
válasz
daginyomigec #23193 üzenetére
Csak új jöhet szóba, vagy használt is játszik?
Tudom, hogy ajándék lesz, de a használttal nagyobb mozgástered van.
80 ezerért van a hardveraprón pár elég jó alternatíva. -
Fandango
veterán
válasz
pibácsi #22723 üzenetére
Ilyen problémával meg Canon dSRL időszakban találkoztam, akkor is és esetedben is a szenzor ami a probléma forrása szerintem, egyszerűen képtelen normálisan vissza adni a vörös/piros színt.
Bár egy kicsit ellentmondásba keveredtél, mert azt írtad "a szirmok összefolynak bármilyen éles képet csinálok" utánna meg "azokon a részeken képtelen normálisan fókuszálni". Sejtem mi a valós problémád, ezért írtam amivel kezdtem. -
Fandango
veterán
válasz
LordAxwell #22656 üzenetére
Így is azt kapom amit látni szeretnék.
-
Fandango
veterán
válasz
INTELligent #22636 üzenetére
Nincs valahol egy "skip" vagy "not now" gomb?
-
Fandango
veterán
Én meg annyira lusta vagyok, hogy auto ISO, auto WB, auto shutter speed, autofocus, egyedül a rekeszt állítom.
(eszembe nem jutna mindent manuálisan állítgatni, minek?). Persze vannak helyzetek amikor kell, de az esetek nagyon nagy részéban rábízom a gépre.
Fuji rulez! -
Fandango
veterán
válasz
GrooveHero #22022 üzenetére
Én inkább a MILC kategóriát javasolnám. Saját tapasztalat alapján, a fene akarna egy dSRL gépet cipelni, ha választanom kellene újra. Hidd el sokkal kényelmesebb egy kisebb gépet hurcolászni, elpakolni. Képminőség terén meg legalább olyan jó, ha nem jobb mint pl. amit linkeltél.
Egy Olympus E-M10 mkII valami kitobival kb ennyiből jön ki, ehhez még veszel később egy fényerős fixet, és nagyrészt le van tudva a gond. Ha a használt is szóba jöhet még nagyobbak a lehetőségek.
A másik nagy kérdés akarsz e objektívet cserélgetni, mert ha nem akkor tovább bővül a kör.
De van erre külön szaktopik, csak döntsd el mi az irányvonal. -
Fandango
veterán
válasz
GrooveHero #22014 üzenetére
Mi lenne a cél, mit akarsz fotózni?
-
Fandango
veterán
válasz
sweet122 #21839 üzenetére
Csodát ne várj tőle. Elég valószínű, hogy sávosodni fog tőle a kép, illetve rontja a képminőséget. Ha megnézed mennyibe kerül az eredeti Cokin P-nek csak darabja akkor sejtheted, hogy ennyiért mit kapsz.
Konkrétan milyen filter kell? -
Fandango
veterán
válasz
Vérboci #21831 üzenetére
Az a biztos ha veszel egy class 10 Extreme Sandisk kártyát, az biztos bírni fogja a sorozat felvételt és a videó rögzítést, ha akarsz olyat. Olyan nagy eltérés nem lehet árban a kártyák között, és a feltüntetett érték is csak elméleti, semmi nem garantálja, hogy annyit bírni fog a kártya, sőt jellemzően nem tudnak annyit.
-
Fandango
veterán
válasz
endruboy1 #21735 üzenetére
Erről a márkáról az életemben nem hallottam, inkább valami márkásabbat nézz (Samsung, Transcend, Kingston, Lexar, Sandisk). Igaz, hogy valamivel drágábbak, de én jobban bíznék benne, mert ha szépen levideózod amit szeretnél, de megnézni már nem tudod, az lesz az igazi bukta, nem a többlet amit kifizettél egy jobb kártyára.
-
Fandango
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #21723 üzenetére
Ezt a topikot kezd el böngészni linkek után.
De ebben is találhatsz hasznos infót csak olvass vissza. -
Fandango
veterán
válasz
Salex1 #21579 üzenetére
A 70-300 miatt mar kell a stabil allvany es fej, szoval olcsobbat nem celszeru. Javaslom kicsit olvass vissza az allvanyos topikba illetve ott is tedd fel a kerdest.
-
Fandango
veterán
válasz
Salex1 #21577 üzenetére
Van külön topic ami ezzel foglalkozik, de azért válaszolok itt. Nekem pont a linkelt állvány van + fej (szettbe vettem). Sokat eddig nem használtam, de szerintem teljesen korrekt cucc. Kérdés, hogy milyen gép alá kell?
Ja és amit linkeltél az fej nélkül van, tehát azt is kalkuláld bele az árba.
-
Fandango
veterán
válasz
mazsi70 #21565 üzenetére
Szerintem eleg erthetoen le van irva, hogy mit csinal a program. Ebbol mit nem ertesz, vagy az angol a problemas?
Egy fenykep kategorizalo program, ami algoritmus alapjan rendszerezi a hasonlo kepeket, megmutatja az alul vagy felul exponalt kepeket, tobb hasonlo kepnel tud olyat, ha egyikbe belenagyitasz akkor hasonlo helyen a tobbibe is belenagyit, igy lathatod hogy mi az ami jo vagy rossz, es mehet torlesre. Kb ennyi.
-
Fandango
veterán
válasz
Dyrtyho #21563 üzenetére
Nagyon elavult a szenzor ami benne van sajnos. Annyi penzert az m4/3 rendszer jobb valasztas lehet, mert modernebb gepet kapsz, jobb szenzorral, kisebb meretben (mert hidd el egy ido utan nem lesz olyan halas feladat egy feltegla meretu/sulyu gepet cipelni). De ez csak az en tanacsom, vard meg masok velemenyet is.
Itt egy pelda ami szerintem sokkal jobb vetel es meg penzed is marad.
-
Fandango
veterán
válasz
hszilard666 #20970 üzenetére
Kozepszintu DSLR, es egy normalis obi nem fog kijonni 85-90k-bol hasznaltan, amit ezert a penzert kapsz nem fog vetekedni egy filmes gep minosegevel. A 40k-s kompakt meg foleg nem fog.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
freelanced #20498 üzenetére
Valo igaz, hogy a gyari lenshood soknak tunik, de meg is van az oka, hogy miert. Azon kivul, hogy a gyartok csak mert eredeti, feltoljak az arat, pedig nem er annyit.
-
Fandango
veterán
válasz
Big-Lacos #19977 üzenetére
Nem tudom milyen cseretalpad van az állványhoz, de esetleg ez nem lehet megoldás neked?
BlackRapid FastenR Tripod (FR-T1) -
Fandango
veterán
válasz
berobi78 #19824 üzenetére
Szerintem mint uj regisztracios tag, illene legalabb azzal kezdeni, hogy: Sziasztok! Meg uj vagyok itt, es azt szeretnem kerdezni, hogy ....
Ha mar valaki jo ideje itt van a forumon attol en se varom el, hogy minden kommentje elott koszonjon, de aki uj annak azert illene. Idegen helyre se megyunk be koszones nelkul szvsz.
-
Fandango
veterán
válasz
Crystalheart #19657 üzenetére
XP felett mar nagyon eljart az ido, ezen en nem is csodalkoznek, hogy egyre kevesebb szoftver kompatibilis vele.
-
Fandango
veterán
válasz
Crystalheart #19655 üzenetére
Adobe Camera Raw 8.3 meg tamogatja az XP-t (SP 3), es 8.2-tol van benne a Sony A3000 tamogatas, ezzel atkonvertalod DNG formatumba, es kezeli az LR. (elvileg)
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
jakotsbela #19121 üzenetére
Igen. Ha allo keped van akkor 1080pixel magas, ha fekvo akkor 1920pixel szeles, de ez csak en vagyok, vard meg hatha mas is ir valami okosat.
-
Fandango
veterán
válasz
jakotsbela #19119 üzenetére
En fullHD (1920*1080) meretben szoktam felrakni a kepeket, vagy ha nem 16:9 a keparany, akkor a szelesseg vagy magassag ennek megfeleloen.
-
Fandango
veterán
válasz
andris1602 #18928 üzenetére
Amióta bejött ez a hülyeség soha nem kértem engedélyt, és raktam fel olyan képet netre amihez elvileg kellett volna. Ilyenen ne parázz szerintem.
-
Fandango
veterán
válasz
spiky03 #18165 üzenetére
Az utómunka képenként változó lehet, de pl a fehéregyensúly beállítás, lencsekorrekció, utólagos expo korrekció, bebukott vagy beégett részek visszahúzása, vágás, vízszint beállítása, vingette korrigálás vagy hozzá adás, és még lehetne sorolni. Ezek csak ilyen alap dolgok, ahogy egyre jobban belejössz, kiismered az adott programot amivel csinálod, úgy tudsz több és több más dolgot javítani, módosítani.
Persze ha már eleve jól lövöd meg a képet annál kevesebb utólagos módosítást igényel, így erre kell törekedni, nem csak legyinteni, és azt mondani, majd utómunkával megoldom.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
Elektrosokk #17447 üzenetére
Persze, hogy megjön. Úgy se az lesz a csomagra irva, hogy akku van benne. Én is ebayen rendeltem Kínából.
-
Fandango
veterán
válasz
balintkagan1 #17011 üzenetére
-
Fandango
veterán
Ajanlom sokak figyelmebe:
-
Fandango
veterán
válasz
role_of_72 #16776 üzenetére
Tapasztalatom nincs vele, de ebayen ha rakeresel erre: canon viewfinder magnifier akkor talalni fogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest