Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Engem nem ez a része zavar, én örülök neki, ha parkolópályára rakja a fejeket, ez a csattanás llacee. -t zavarta (pontosabban a párját)
Engem az zavar, hogy állandóan pörög. Szeretném éjszakára (pl.cron-nal) leállítani az rtorrentet és ekkor ugyebár bizonyos idő (1óra) után le is állhatna a forgás is.Az egész gépet viszont nem akarom kilőni, mert ha valakinek kell távolról valami (pl.valamelyik osztálytársamnak aki éjszaka tanul valami jegyzet ftp-ről) akkor felpörög és ennyi.. Aztán ha már nem "matat" rajta akkor 1óra után leállna.
Tehát a 4mp bőven jó a parkoláshoz, ez nyilván úgy van kitalálva, hogy ettől ne károsodjon a hdd, viszont 1óra után le is állítanám a forgást is.
Ez úgyis csak éjjel lenne amikor le van állítva a torrent, úgyhogy az esetek 99%-ában egész éjjel állna, egész nap pedig menne..
Így tuti nem lenne károsan óránként leállítva, meg elindítva, csak napi egyszer leállítva, egyszer meg elindulna reggel amikor indul az rTorrent...fogyasztásban viszont nem ártana..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest