- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
xardas #32788 üzenetére
Ezzel kit akarsz elkedvetleníteni? Ha a "hivatalos" F1 szar lesz is, tuti, hogy a fan-ek legalább rFactorhoz megcsinálják a modot. F1C-höz 2007-ig megvan 1995-től minden szezon (és még egyet sem játszottam végig!
), meg azelőtt is egy rakás, van már 2 hónapja egy 2008-as standalone F1C modom (igaz, spanyol nyelvű, hogy fucknák meg, és nem jó hozzá a magyarítás), szóval részemről nyugodtan gyártsa minden lqrt cég a szar programjait konzolidiótáknak, addig sem kell VGA-cserén gondolkodnom.
De ha valami véletlen folytán nem arcade lesz az új F1 progi, az érdekes kérdéseket vet fel a Dirt és a Grid irreális "fizikájával" kapcsolatban, hogy a csalásokról már ne is beszéljünk. Akkor a kérdés olyanképp alakul, hogy: Miért is adtak el szemetet, amikor rendesen is meg lehetett csinálni? GTR-ben is van szim és arkád mód is, ugyebár... Ja, hogy hülye gyerekeknek jók, úgyis ellógják a fizikát (is) a suliból, sosem jönnek rá (közben meg vadul szidnak mindenkit, aki felhívja a "játék" hibáira a figyelmüket, mert akkor is király game)? Aztán meg felnőnek, vesznek egy guruló koporsót, és a fizikáról mit sem tudva legalább egy részük kihal, amikor 120-szal bemennek egy kanyarba a Matizukkal...
Aztán a túlvilágon majd tűnődnek 1000 évig: "Nem értem, a Gridben minden tökéletesen működött..."
-
katt777
félisten
válasz
xardas #32689 üzenetére
Hát, nálam semmi játék nem csinál galibát, rFactor sem, pedig múltkor direkt azzal mentem Spaban egy Murciélagoval, hogy lássam, én vagyok-e hülye, vagy a GRID szar. Utóbbi jött be.
Egyébként modoknál érdemes elolvasni a readme-ket, mert gyakran írják, hogy másik moddal zavart okozhatnak, illetve, hogy valamilyen grafikai elemet low-ra kell állítani a helyes megjelenítés érdekében. Egyébként, még ha helyet is foglal, célszerű az F1C vagy rFactor telepítést kimásolni, és minden modot egy külön másolatra feltelepíteni, így az összeakadások elkerülhetőek. Na mondjuk a 6 DVD-nyi F1C modommal ellennék egy darabig.
-
katt777
félisten
válasz
xardas #32687 üzenetére
GPU-Z kiírja a valós sebességet. Nem azon mennek a kártyák, amiket hivatalosan megadnak, hanem valamivel alatta. Ezért megy a HIS 3870 pl. 780/1130-on hivatalosan 777/1126 helyett (így átlépi a hardver jelentette lépcsőt). Az a 850 egyébként vsz. 841 nálad, már ha beállításnál nézted, nem monitoroztad.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
xardas #32681 üzenetére
Kardbadőlés megvolt, GPU Cv néha nálam is csinálja, de játék soha az életben nem, bár most nincsenek fent ilyen f@xságok RT se GPU Cv se, előző winnel ki mértem mindent
Én versenyzek F1 ligába, F1 Challenge 2007 Seth V3.0 val
De mondom, nálam játék alatt sose csinálta, esetleg régi, agyonszemetelt win? rossz driver lepucolás
-
- = Zk = -
félisten
válasz
xardas #31093 üzenetére
syckaloz:de..nagyonis igazad van...de amint lesz pénzem,beruházok egy nagyobb monitorra
az h mi az erős,azt még magam sem tudom sajnos...a PC utjai kifürkészhetetlenek..ezzel sztem egyetértünk!...
(de pl kataliszt 8,5ről váltottam 8,6ra,és RD Grid alatt +25-27FPS-t nyertem....de ez nem mérvadó,tudom...)
-
Ferrault
csendes tag
válasz
xardas #30443 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek! Akkor mégsem jártam olyan rosszul szerencsére!
Am mikor kibontottam a dobozt, láttam, hogy nem olyan hűtő van rajta, egyből felhívtam az eladót, hogy hogy van ez? Mondja, hogy még a régi kép van fent róla, biztos jobb ez a hűtő, ha ezzel árusítják.Ja és tényleg nagyon halk a hűtője!
-
válasz
xardas #30071 üzenetére
A Hp jelzésűn lassabb a memória (legalábbis a GDDR3-asnál), mást én sem találtam. A H-t elpasszolom.
Stabilitás tekintetében ugyan ilyen kiszerelésű 1950pro másfél éve megy 24/7-ben egy havernál. Sokat játszik, de nem tuningolja.
A szilárd elektrolitos kondik miatt szerintem a tuningot is jól bírhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest