- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuningeren
csendes tag
válasz
Davidof92 #42981 üzenetére
hello azt szeretném kérdezni hogy az egyik proginál láttam hogy ventilátor volt az egyik fülön
az a kártya venti-jét jelenti vagy a házhűtő ??
csak ennyit szeretnék kérdezni mert szeretnék kicsit emelni a venti gyorsaságán mert elég ratyi a hűtéseSapphire
Ennyit szeretnék csak, várom válaszod
-
tuningeren
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #42971 üzenetére
Nálunk családiban szobában szobában 28fok, kártya 48fok, game közben 70fok felett pörkölődik
pedig 2 venti hűti
-
tuningeren
csendes tag
Hy
Egy kérdésem lenne
Egyik az hogy a gépemen Vista van minden frissitett driverrel, de amikor játszok ezt irja ki és kilép : Az atikmagd képernyőillesztő nem válaszolt, és egy kevés idő után helyreállt.
(akkor most azt jelenti hogy a táp nem birja szolgáltatni az elegendő feszt ???)
-
tuningeren
csendes tag
válasz
athomi #42959 üzenetére
hath pontosabban 3 játéknál volt, hogy játszok megy minden szép grafika ami csak kell, de kb. 15perc játék utána a vista kidob és ezt irja ki: "Grid Main Executable", másjátéknál is ugyanigy kiirja csak éppen annak a nevével......és teljesen kidob vissza az asztalra......
vmikor meg teljesen befagy és akkor már nincs más mint a reset.....
(filmnézéskor, illetve grafikus dolgok megjelenitésénél is hasonlót csinál de ott csak annyit ír hogy nem találja a videókártyát)9.6 catalyst van fent
-
tuningeren
csendes tag
Tényleg a táp lehet a gond mert le vettem minden minimum-ra és igy joval tovább birja.... kb.35-40 percig, deh még igyis kifagy
-
tuningeren
csendes tag
Egy Hanns.G 19-es monitorom van 1440x900 felbontással
És igy ez megfelel ??? : Spire 550W JEWEL tápegység 12cm PFC (SP-ATX-550WTN) 13K-ért nem lehet rossz vétel, és a tápegységes topikban sem találtam rossz véleményt róla....
Gigabyte R467D3-1GI HD4670 1GB DDR3 21K-ért PCIExpress és mellé egy iet a kártyáról nem találtam pontos véleményt, de a topik(ok)ban jópár hozzászólásban láttam
Ez igy jó lenne?? A 2-re kb. 30-35K lenne, vmi javaslat ???
-
tuningeren
csendes tag
és ezekből mien memóval 256,512, esetleg 1 giga ??
-
tuningeren
csendes tag
De inkább gondolkodom egy uj kari vásárlásában, mert ez a 256mb memó már az ujjabb játékoknak kevés lesz....... igy bővités lesz, olyan 20-25K-m van a vételre....... ien ában meiket ajánljátok ???
-
tuningeren
csendes tag
Vistát feltoltam a gépre, minden frissitéssel együtt mert eredeti, minden driver feltelepitve, egyenlőre még nem probáltam semmit de kb. 1 óra mulva meglesz és akkor mondom a fejleményeket... és amiket a kedves kolléga mondott azokat is xp alatt nem mutatott semmi hibát, 1 óráig mentek a tesztek.....
A táp 4 nap mulva jön, ha ezzel sem lesz jo a friss driverekkel akkor be kell ruháznom egy uj vidikarira
pedig ezis csak 2 hetes
-
tuningeren
csendes tag
Ok. Kinéztem egy Gigabyte SuperB 550W-os tápot, mert később ugyis kelleni fog a bővítéseknél.... ez a táp jo lesz ??
Akkor hallgatok rád visszadobom, a Win7-et
-
tuningeren
csendes tag
Értem oks
és mien tápot ajánlasz a kártya mellé??
és még annyi hogy XP Professional alatt, a driver-t 8.5-ről, frissitem 9.6-ra akkor csökkentett módba indul el, és még állitani sem lehet semmit
Vista, és Win7 alatt nem csinálta....
-
tuningeren
csendes tag
Hello egy Macron 400W-os kb. 2 hetes táp, memtestet everesten futassak, vagy hol ???
-
tuningeren
csendes tag
Hello!!
Nekem lenne egy kis gond a kártyámmal, pontosabban egy Sapphire Ati HD3850 256MB-os kártyával.
A gépben gigabyte P31-ES3g alaplap, egy E6750 proci, és 2gb ram mellett csücsül.
Olyan hibám lenne hogy mikor játszok pl. Race Driver Grid, vagy esetleg Euro Truck Simulator, és mindegyik játéknál. Játszok és kb. 10-15 perc után kifagyElőször azt hittem hogy a Vista miatt volt, igy raktam rá egy XP-t de ezzel is ugyanazt csinálja, utána a VGA hűtésére gyanakodtam, igy egy rendszergazda ismerősöm megemelte a venti fordulatszámát, igy már kicsit kissebb a hő, de ugyanazt csinálja mindegyik játéknál
Légyszi segitsetek mi lehet a baj
Előre is köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest