- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
summi
csendes tag
Hi!
Xp van a gépemen, vagyis volt mert rátelepítettem a win 7-et.
Most épp az a problémám, hogy xp alatt a firefoxban nem mentettem le a könyvjelzőket, esetleg ezt nem tudod, hogy hol találom meg a gépen? Vagy esetleh , hogy tudom visszaállítani a régi rendszeremet, mert windows.old néven ez is fent van még!A hangkaridra még visszatéthetünk!
Üdv
-
persil
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy "rossz". Azt mondtam, hogy szerintem felesleges.
Én abból szoktam kiindulni, hogy ha valakinek van lóvéja 2-3-4 kártyára, akkor simán rá tud dobni x ezer plusz forintot és egyszerűen vesz egy jobbat. Aki ilyen megoldásokon gondolkozik, annak nem az a 10 ezer forint lesz a problémája.Amíg pedig normálisan beszélek veled, addig nem bánnám, ha Te is változtatnál a hangnemeden.
Végére meg direkt írtam, hogy szubjektív vélemény és nem kell a flame.
Persze számíthattam volna rá, hogy úgyis jön valaki aki mindent jobban tud és képes felülbírálni mások személyes véleményét is.. Elvégre magyarországon vagyunk
(Hogan knows best... )A kérdéshez még annyit, hogy láttam már olyan tesztet, ahol bizony lassabb volt a több gpu, tehát a jelenség létezik. Abban természetesen igazad van, hogy új játékokban nem igen van ilyen hiba, és persze egyre jobb is lesz a dolog.
De a véleményem akkor is él, és akkor is magánvélemény.
Szóval Bíke van, csak beszélj velem szépen és fogadd el a véleményem, akkor is ha ökörség ;)
Nah víghe! xD -
Májsztró
addikt
hehe
Én meg most próbálok Cf-es lapot szerezni a gépecskébe.
De horribilis árak vannak , szóval lehet hogy hanyagolom a kérdést.Bár jó lett volna cserélni az Asus M2N lapot ... nem tetszik a működése. Szóval nem tudom. Megy meg minden , csak mégsem az igazi. Meg ha már CF lap akkor ha olcsón lenne , vennék még1 3850-et -
Májsztró
addikt
fullos AMD rendszer ?
Anyám ... no mind1 ha 4870x2 lenne benne akkor azt mondom hogy jóvan , meg phenom II@4ghz ... de így
Teljesen korrekt rendszered van.3150mhz-es X2-vel is babán mentek a játékaid , a 3Ghz-es Phenommal meg mégúgyabbul fognak. Annyira butára nem kell húzni a rendszert, nehogy elpattanjon benne valami
Egyébként nagyon erős gémer konfigod lesz az már tuti. Nem fogsz fps-ekbe hiányt szenvedni.
-
-
Májsztró
addikt
Első nekifutásra ne 3dmark 03-mal tesztelj ... az függ a 3dmark bencsek közül legjobban a procitól. Nézd megy egy 05-el de inkább 06-al ( azt olvasom hogy nem megy vistán , miért is nem ? Erről még nem hallottam )
Egyébként a proci lesz kevés alá. Vagy négymagos Phenom II kéne a teljes kihajtáshoz , vagy kétmagos tuning 3,6-os C2D. Ha csak a ponthajhászásra mész akkor meg főleg. Egyébként játékban sehol nem fogsz olyan szinte érni ahol ne lenne elég a kétmagos 3150 mhz-es X2. szóval a 22-23 fps-es lélektani határt nem fogod átlépni (lefelé) ezzel a konfiggal. Vagy ha mégis akkor azon a processzor sem segít.
-
kriszbon
őstag
Ha tudod akkor próbáld meg még egy kicsit meghúzni a procit a teszthez, és ha úgy javul a helyzet akkor a procid kevés hozzá! De a procit azt hiszem TasiA kolléga már említette hogy lehet az a kevés! A 9600-al lehet azért ment ugyan így mert azt ki tudta használni a procid, ezt meg nem! A crysis és a 3DMark03 nem igazán egy kategória szerintem! Az nekem is megy mint a marha,(igaz nekem csak 21000 pontot hozott) de a crysis az rendesen padlóra küldi a rendszeremet
én a procira tippelek, de persze ez csak az én véleményem
-
TasiA
senior tag
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Előtte 8.12 volt fent. Azt teljesen leszedtem és felaplikáltam egy 9.2-t. ugyan az a helyzet , minden úgy megy mint előtte. Egyébként ha jól olvastam akkor a többmagos (3,4) procis rendszereken virít , illetve a 2 GPUs kártyákat hajtja meg jobban.Hivatalos Doc szerint a készítők +15-20%-ot mondtak mindkét Crysis gyorsulására illetve 5%-t a World in Conflict-ra ( ha jól emlékszem így voltak a 5%-ok
)
-
leviske
veterán
Én azért tudom ajánlani a HD3850-et, mert:
- halkabb hűtése van
- némileg nagyobb tuningpotenciállal rendelkezik
- DX10.1 képes
- fele annyit eszik, mint a 2900Ezek ellen csak a 256MB memória szólhat, ami sajnos a későbbi játékokban észrevehető lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest