Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
katt777 #31955 üzenetére
Az utolsó oldalt természetesen végigolvastam, csak tudod ha nem frissítek nem jelennek meg az új hozzászólások amíg olvasok... gondolom érted miért nem olvastam el a tied...
A hülye kérdésért meg bocs, nem volt az eszemben hogy csak nekem természetes a monitor felbontásom, egy 19"-es lcd-n játszogatok aminek a natív felbontása 1280*1024. Így már megválaszolható a kérdés?
Ekőre is THX!
Dudika -
dudika10
veterán
Valaki meg tudná modani hogy kb mennyin hajt ki egy kis e2180-as egy 512-es 3850-et? Mert másik topikban aztmondták hogy nincs kihajtva, megnéztem játék közben és mintha tényleg nem lenne.
Biztos volt már róla szó de lusta vagyok átnyálazni több10000 hozzászólást.
-
dudika10
veterán
válasz
Szten Márs #30776 üzenetére
Hi!
Nekem a zalmanos van, a memóriák gond nélkül viszik a gyári órajeleket és hála a hűtőnek, ami nagyon kellemesen pont rájuk fújja a levegőt nagyon hidegek,persze minden más alkatrészre is jó hatással van a hűtő.
Lehet én vagyok még mindíg süket de én röhögve elalszok a zalman mellett. 1 baj van vele: nem tudom hogy szabályozható e mivel nincs 3. ér a ventin (ahogy hallgattam a hangereje nem változik amiből arra következtetek hogy nem szabályozható)
Egyébként elég jól hűt szvsz, 64 fok fölé nem megy játék alatt. (illetve már írtam korábban hogy 1-1 pillanatra felugrik 68-72 fokra de utána egyből vissza is áll, megjegyzem ezt még mindíg nem tudom mitől csinálja)
A 512 mega előnye játék és felbontásfüggő átlag olyan 5% körül van.
A játék természetesen jár hozzá.
Remélem minden kérdésedre válaszoltam.
üdv: Dudika
-
dudika10
veterán
válasz
Ragadozó #30623 üzenetére
A memóriák "szobahőmérséklet alatt"
és a vrm-ek se melegek egyáltalán, nagyon kellemes kis szellőt kelt a kis 8 centis pörgettyű mindent tökéletesen hűvösen tart
Mért szalad el néha a hőfok? Ezt nem értem. Valamit nem tudok a vf700-ról?
Egyébként csak 1-1 pillanatra megugrik aztán visszaáll, szerintem ez valami bug lehet a szoftverben vagy a diódában, vagy tévednék?
-
dudika10
veterán
Nincs mit.
A 2400pro-hoz képest tényleg nagy ugrás.
-
dudika10
veterán
válasz
werman #30605 üzenetére
Nekem egy 512-es 3850-esem van giga és zalmanos, 2d-ben 35-36fok körül van megterhelve játékkal (100százalékig) 62-64 fok néha egy egy pillanatra 68 vagy 72 fokot ír ki (ezt nem tudom miért és csak akkor hogyha kis időközönként méri a rivatuner).
Azt mondják róla hogy elég hangos ez a zalman de én csak akkor hallom hogyha odahajolok mellé (lehet az én fülem rosz
)
Ami negatívum hogy csak 2 eres venti van rajta így nem tudom mennyire pörög, és azt se hogy szabájozza e egyáltalán a kártya a ventit.
(tuningot nem nagyon néztem, mert így is bőven elég, ami szemetszúrt hogy a gyári 830mhz helyett csak 700-on megy a vram úgyhogy azt felhúztam, hogy legalább a gyári órajel legyen meg)
-
dudika10
veterán
válasz
bakosgabor57 #30080 üzenetére
Azért akartam választ mert hozzá intéztem a kérdést elsősorban
Nincs sajnos 3. kábel így visszajelzést semmien úton nem kaphatok
, de szabályozni elméletileg attólmég lehet (bár ha a 8600 és a 9600gt-n nem szabályozta akkor szvsz ezen sem fogja
, úgyhogy megelégszem a mostani hőmérsékletekkel)
-
dudika10
veterán
Hogy lehetnek a magok szobahőmérséklet alatt a CPU-ban?
Mit is tud ez a brisbane? Gyárilag rosszak a szenzorok? Vagy szárazjéggel hűtöd?
(eszembejutott hogy lehetséges még kompresszorral vagy peltier/termoelemmel
)
mod: ezt stevve-nek akartam írni csak válasz helyett új lett
-
dudika10
veterán
válasz
bakosgabor57 #30068 üzenetére
A ventik közül van 4, 3 és 2 eres és ezen csak 2 eres venti van(és a csatlakozó is csak 2 eres, úgyhogy gondolom a referencia hűtőn is 2 eres venti van) és a 3 éren kapna visszajelszést a pc hogy mennyi is a fordulatszám.
-
dudika10
veterán
válasz
bakosgabor57 #30064 üzenetére
Mivel nincs 3. kábel ezért nincs visszajelzés és minden 0%-ot mutat.
A fülem jó ötlet de mindíg ugyan olyan hangja van akármivel terhelem.
Asszem beszerzek egy fordulatszámmérő eszközt, az lesz a legjobb.(amúgy teljesen jók a hőmérsékletek (idle:30-35°C, load:55-60°C 26 fokos szobában és a borda még hideg) csak szeretem tudni mi mit csinál a gépben.
)
-
dudika10
veterán
Sziasztok!
Honnan tudhatnám meg hogy vezérli e a vga magától a ventit? (mert nincs 3. szál így nincs visszajelzés hogy mennyire pörög a venti
)
(gigabyte 3850-es zalman-os változat)És ha nem vezérli hogy tudnám vezérelni(a lehető legegyszerűbben
)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest