- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
válasz
tuningeren #42983 üzenetére
Igen, lehet emelni a ventifordulaton, sőt, fokozatosra is lehet beállítani. nekem is úgyvan. [link] De lehet fix értéket is adni neki. Belehet állítani, hogy automatán azon forgassa indulástól fogva. De vigyázz, a CCC és az ATT nem szeretik egymást. nehogy úgy járj mint én.
szerk: Aláirásodba irod táp kéne, fsp 400-60HLN <olcsó, jóminőségű cucc, jó hatásfokkal, 10k alatt megvan, neked ezt ajánlom
-
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42969 üzenetére
kapcsold ki a VPU recovery-t hátja jó lesz
-
ati05
aktív tag
válasz
tuningeren #42960 üzenetére
Nekem annó egy 2600+-os sempront és egy leadtek 6600-at nem bírt el egy 420W-os spire
Állandóan kiírta a driver hogy visszaveszi a videókari teljesítményét...
-
athomi
veterán
válasz
tuningeren #42930 üzenetére
Kifagysz vagy újraindulsz? Kicsit írd le kérlek bővebben a hibajelenséget és a tapasztaltakat.
Egyébként nem hiszem, hogy tápos gond lesz, de ennek ellenére a tápot mindenféleképpen cseréld, mert a jelenlegi elég szutyok. Ha olcsón meg akarod úszni, akkor vegyél egy FSP 350W tápot. -
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42955 üzenetére
Jut eszembe, nekem egy PowerLogic (gagyi) 300-as viszi hibátlanul a motyómat és volt már benne 4850-es is, amikor még Athlon X2-vel nyomtam, ami többet eszik, mint a mostani.Semmi gondom nem volt.
-
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42955 üzenetére
el, de ha gondolod, nézegesd itt a PH-s teszteket, akár VGA, akár a tápokat. Nézd meg milyen gépeknél mekkora fogyasztást mértek egész rendszerre. A felhúzott 4 magos Intel, meg az X2-es VGA produkálta maxi terhelésen valami 430 watt körül.
-
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42953 üzenetére
Az úgy kevés, ha nem használod, nem nagyon fogyaszt érdemlegesen DVD. Akkor ennyi, próbálj meg kérni egy másik tápot.
-
athomi
veterán
válasz
tuningeren #42950 üzenetére
Kérlek használd a "Válasz" gombot. [link]
-
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42950 üzenetére
A 4670 az ugyan az mint a 3850. Arra le ne cseréld!!
Húzgálj le mindent, ami nem kell a rendszernek. DVD olvasó, ventilátorok, ha van akkor a FLOPY-t, meg amit csak tudsz. Próbáld ki a procidnak is mi a minimum feszt amivel még elfut. Ha úgy jó, akkor a táp a szar! (vagy kérj kölcsön másikat) Nem kell annyira drága tápot venni, egy 7000 Ft-os FSP 400-as bőven jó lesz.
A legdúrvább rendszerek sem esznek nagyon többet 400 (valós)wattnál.
-
Alister71
nagyúr
válasz
tuningeren #42948 üzenetére
-
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42945 üzenetére
256-ost véletlenül sem!!!!!!!!!!
Nekem elég lenne az 512-es is! A monitororm amúgy sem bírja a nagy felbontásokat, ahová esetleg szükség lenne 1gb-ra. -
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42943 üzenetére
4770, 4830, 4850, Szerintem!
-
TasiA
senior tag
válasz
tuningeren #42934 üzenetére
Mielőtt elszaladsz tápot venni, próbáld meg a 8,12-es drivert, esetleg kapcsold ki a VPU recovery-t a Catalystban. HA tudsz szerezni 1 kölcsön kártyát, aminek nem kell + tápcsati, azzal is próbáld ki, ha ugyan úgy kifagy, akkor nem a táppal van gond. Tölts le egy PRIME95-öt, és állítsd a legnygobb hőtermeléses tesztre. Ha ott gáz lesz, akkor nem a kártya a ludas. Aztán lehet kísérletezni a RAM időzítésekkel.
-
sasha007
tag
válasz
tuningeren #42936 üzenetére
a táp jó lesz.. Vistát rakjál fel, ne Win7-et..
-
sasha007
tag
válasz
tuningeren #42934 üzenetére
Minimum egy 400W-os FSP-t vegyél, és lesz tartalékod későbbre is.
Én az Xp-t is felejteném, lassan a Vistának is vége van már.. -
sasha007
tag
válasz
tuningeren #42932 üzenetére
A macron tápot dobd ki a kukába, vegyél egy márkás tápot, a rendszergazda ismerősödet meg többet ne kérd meg, hogy nézzen rá a gépedre.
-
sasha007
tag
válasz
tuningeren #42930 üzenetére
memtestet futtas.. tápod miylen van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- RAM topik
- Napelem
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest