Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
scope2007 #43418 üzenetére
Oks...tudsz kölcsönadni?
Egyébként egy okos egyszer azt mondta, hogy semmi köze 2GB fölött a ramnak hozzá. Mondjuk vmi fasza kis 4GB-os DDR3-as kit sztem tutti dobna rajta valamicskét.
Adorjant: XP friss
Vagy arra gondolsz, hogy más OS-re? Esetleg pista?
Zolyee: illesztőprogram verziója: 8.632.0.0. Ez régi
Na mindjárt utánatúrok én is.
-
Davidof92
senior tag
válasz
scope2007 #43153 üzenetére
Hát igen, eléggé kéne neki, elvileg 500+ fpsnek kéne legyen benne, egy barátom 3870-én meg is van, de nekem szaggat mint állat. csináltam fraps-al két mérést. egyik maximum grafikán 1280x1024-be minden maximumra állítva, eredmény:
2009-08-16 09:07:16 - CoDUOMP
Frames: 8537 - Time: 78196ms - Avg: 109.174 - Min: 0 - Max: 218Ezután mértem egye 640x480-ba teljesen minimumon minden kikapcsolva hang 11khz:
2009-08-16 09:09:54 - CoDUOMP
Frames: 15952 - Time: 86935ms - Avg: 183.493 - Min: 0 - Max: 285Látszik a minimum fps. Ez ha nincs fraps futtatva is ugyanígy van. De mondom, ez a 8500gt-men is ugyanígy volt. Egyébként hogy sikerült kivenni a korlátozást hogy felmenjen 1000 fölé?
-
Dj Dekko!
őstag
-
-
Kicsizso
tag
válasz
scope2007 #42927 üzenetére
Okés holnap feltöltöm a képet mert nincs kártyaolvasóm itthon melóba viszont van és onnét feltöltöm.Hát az egészet én terveztem lézerrel vágattam ki a mintákat elég sok munkám volt vele
de megérte nekem nagyin tetszik meg a mérete is eltér a szabványostól de majd meglátod.Holnap töltök fel egy renderelt képet is amilyennek szeretném majd csak még csinosítom fokozatosan.
Hát nekem kéne valami szabályozás mert megint újraindult a fene vinné már el
fekete kép színekkel azt ennyi
arra gondolok hogy pl.: 50C°=40%
55-65C°=55%
70-80C°=65%
valami ilyesmire ezt régen még csináltam de már sajnos nem tudom hogy kell valami aránypárokat kéne csinálnom mint egy diagram vagy egy stabil állapot görbét de ez nem megy -
monosz
őstag
válasz
scope2007 #42832 üzenetére
jó áron jutottál hozzá,nekem sajnos többe került.Csak azt tudnám,hogy aki azt írja hogy sz@rok a TT-k,ugyan tesztelt egyet is?
pl,(feszültségeket terhelés alatt,melegedést,légszállítást.hangot),azt sem tudja hogy milyen,csak fikázza.Az a baj ,hogy nagyon sok az "okos" ember. -
Kicsizso
tag
válasz
scope2007 #42732 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,és megcsináltam amit leírtatok!
Közben tegnap újratettem az xp-t és így felment a pontom 9500-ra de szerintem ennyi is lessz a vége. Adok egy linket és szerintem ez a magyarázat rá. Gyenge a procim és kevés benne a cash (1mb) tehát fogok cserélni procit mihamarabb.
http://service.futuremark.com/search/3dmark06.action?product=3dmark06.action&doSearch=true&page=&receiver=%2Fajax%2Fsearchresult3dmark06.action&cpuId=190&cpuSpeedFrom=&cpuSpeedTo=&logicalProcessors=-100&physicalProcessors=-100&hyperthreading=-100&gpuId=433&gpucorespeedFrom=&gpucorespeedTo=&gpumemoryspeedFrom=&gpumemoryspeedTo=&gpuMemory=-100&shadermodel=-100&cooperativeGpus=-100&graphicsdriver=3&operatingsystem=116
Érdemes megfigyelni akinek még esetleg hasonló cfg-je van!
Szerintem ez jónak látszik,de esetleg valaki még tud ötletet adni azt megköszönném!
Üdv: Zsolti
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scope2007 #41691 üzenetére
látom teis X2 tulaj vagy
7főn kénytelen vok beszélni Iponnal, hogy ez esetben mit tudnánk tenni. ha kell, kikapom az alaplapot is, csak találjunk már ki valamit. ellenben nem szívesen cserlnék deszkát. deha muszály akkor max Asus M3-M4***-re!
mivel úgyis eladom a VGA-t lassan, azért szeretnék nyugodtan aludni. nomeg ha lehet, kihúznám még vele, amig a 4890 ára lejjebb nem megy! legalább 10-15k-val! -
sklopp
őstag
válasz
scope2007 #41643 üzenetére
Megértelek, engem is zavar, ha valamire nincs korrekt magyarázat, de időnként bele kell törődnünk, ez van. Minden esetre, amíg hibátlanul üzemel a kártyád, emiatt ne aggódj, ez is egy megválaszolatlan jelenség, akár csak nálam az, felkinálja a MS frissités pl. a 8. verziót az Explorerhez, majd mikor engedélyezem a letöltést, eltűnik az ikon, és nem történik semmi. Ilyenek vannak. Oszt jónapot.
-
sklopp
őstag
válasz
scope2007 #41641 üzenetére
Hogy pontosan mi lehet, csak elképzelésem van. Amint látom, a tápfesz környékén vannak. Amennyiben nem mind és mindig világít, lehetséges hogy az épp üzemelő részegységek működését jelzik. Ez jól hangzik, vagy mégsem?! De egy másik lehetséges verzió, lehet hogy csak sima diódaként működnek? Kiváncsivá tettél, érdekes lenne egy konkrét válasz valakitől, aki biztosat tud.
-
- = Zk = -
félisten
-
kriszbon
őstag
válasz
scope2007 #40877 üzenetére
Hát te tudod, de én akkor is fenntartom a véleményem a 3DMarkokról
A formattal kapcsolatba csak annyit hogy előtte te is gondolkodóba esnél ha egy év alatt felrakott és tökéletesen működő progikat és drivereket kellene letakarítanod(nálam nincsenek kékhalálok meg hasonlók, akár milyen hihetetlen is)pedig én aztán minden lósz@rt kipróbálok
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
scope2007 #40039 üzenetére
A smart doctor se fog müködni.
Mivel 2 gpu-s és csak a ccc tudja magonként húzni.
De nekem is pont ez a problémám, hogy bugos a catalyst mióta bios-t cseréltem a kártyán (moddoltam) és azóta nem jó az overdrive menüA smart doctor-t már probáltam az enyémen is.
asus bios-t pakoltam rám, de semmi. -
katt777
félisten
válasz
scope2007 #39854 üzenetére
OK, de csak max szűrőkkel tudod kihajtani, tehát ha nem úgy használod, akkor hűvösebb a kari, mint teljes terhelésen lenne.
Gaboman. Ezért jók a hőfokok (lásd fent).
TomBoy1986: Kivéve ott, ahol nem működik a CF.
Bunker: Most szólok, hogy a procid 1 db 3850 alá is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest