- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Frodó666 #29967 üzenetére
4850 topicba linkelte be valaki, de annyi ott az off és a szemét, hogy nem tudom, mikor lesz időm kibogarászni. Lehet, keresővel ("nVidia cheat") többre mész. Nekem jehú kidobott egy csomó hivatkozást, még régebbit is (pl. 8600GT vs. 2600XT, iszonyat durva, képekkel, de 4850-nel szemben is csal. Látod az, hogy egy programot nV-ra optimalizálnak, még nem zavar annyira, mert istenkém, nem értenek a bonyolultabb ATI kódhoz, de ez szimpla aljasság.
hakos1987: Pedig mennyi gondtól megszabadulnál pár perc alatt!
-
katt777
félisten
válasz
Frodó666 #29946 üzenetére
Ha megnézted volna a két karit nagyobb felbontásban és magas összetettséggel, sírtál volna.
Úgy a 3870 még a 8800GT-t is képes megközelíteni.
zozoz1: Ne is mondd, a fél lábamat lenyúzta, amikor levágtam a nagy ágról egy kisebbet, aztán odébb billent a súlypontja. Most kicsit nehezen járok.
-
lsc
nagyúr
válasz
Frodó666 #29895 üzenetére
1 . Egy kicsit visszafoghatnád magad , nem én sírtam a 06 topicban , előtte kellett volna felraknod , megspóroltál volna egy csomó leütést .
2 . Isten nem vagyok, csak Papp, tehát ez sem jött össze .
3 . Az off gomb használata még mindig nehézséget okoz , javaslom a ph alapelvek tanulmányozását /még talán beleférsz a mod 5 percébe/.
Még annyi , a jövőben nem fontos válaszolnod a hozzászólásaimra , én nem fogok . -
lsc
nagyúr
válasz
Frodó666 #29865 üzenetére
Csak jelzem , amennyiben nem a témához tartozik bátran rakd offba , nem nehéz és nem is annyira bonyolult .
Mindenki megírhatja a véleményét , ha nem tetszik tovább kell lépni, ennyi .
Az itteni vitatkozás helyett inkább a monitorodat kellene megtanulni beállítani 1280x1024-re .
Csak ennyi , a továbbiakra nem fogok válaszolni , ez a topic nem arra van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest