- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthZolee
csendes tag
válasz
raziel01 #29723 üzenetére
Valszeg most nem alaplapról van szó! De amit beírtál árakat az is mutatja, az MSI drágább. Alaplapba a Gigabyte nagyon jó, nekem is az van.
Az árak meg minden héten változnak.
De visszatérve a 3870-re én örültem volna a legjobban ha úgy müxik ahogy reméltem és kicsit visszahozza a valamikori 9600pro-ról megmaradt szép emlékeimet. -
DarthZolee
csendes tag
válasz
raziel01 #29719 üzenetére
Ez két xar gyártó olcsó árakkal.
MSI 3870-et 43.000-ért vettem, valami nem stimmelt vele, szarakodott
MSI 9600 GT 33.000 erre cseréltem be a boltba és a kártya szinte ua tudja semmi gondom vele.
Szerintem ha bármelyikőtök beszívja egy kártyával utána már nem fog megbízni abba a gyártóba.
Ennyi! -
DarthZolee
csendes tag
-
DarthZolee
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29680 üzenetére
Biztos az én hibám, hogy egy 19 ws monitort nem tud az XP-n 1440x900, 75hertz-en hajtani, csak 60-on. De hát semmi gond várunk még vagy fél évet hátha addigra kiadnak egy használható Catalystot.
-
DarthZolee
csendes tag
válasz
Vasinger! #29670 üzenetére
Próbáld ki egyszer az NVIDIÁT akkor észreveszed a kettő közti különbséget!
Anno nekem is volt HIS 9600pro-m. Az a kártya még tökéletes volt. De az X-es sorozat megjelenése óta az ATI nem tud ütőképes kártyát csinálni. X1600 pro is kula volt. 7600 GT-re cseréltem. Micsoda különbség volt! Pont mint most. -
DarthZolee
csendes tag
válasz
Vasinger! #29668 üzenetére
Te szerinted mi a xart konfiguráljak egy kártyán?
Akármit csináltam vele kidobott minden játékból. A Grid exe leállt, A Dirt exe leállt, A Crysis exe leállt stb... Konfiguráld be nagyágyú!
Érdekes a 9600 GT-t be tudtam konfigurálni? Megy mint szél, a hűtése jó és csendes.[link] -
DarthZolee
csendes tag
Hali én vagy 2 hétig szenvedtem egy MSI 3870 OC-vel. XP-n a Catalist nem volt hajlandó a monitort 1440x900-on csak 60 hertz-en hajtani, a 75 sehol, rohadjon meg. A játékokból exe hibákra hivatkozva 10-15 perc játék után kidobált franc tudja miért, Catalist 8.5. A referencia hűtő terhelés alatt úgy zúg, hogy azt hittem felemelkedik a gép és elrepül. Egy nagy trágya az egész, végre sikerült a boltba becseréltetni, elhoztam helyette egy MSI 9600GT OC-t ami 10k-val olcsóbb, a tudása fantasztikus 9c-be veri a 3870-est mint a szart 10-be közel ua teljesít a két kártya. Akkor magyarázza meg valaki minek venni ilyen ATI fost? A 9600GT klasszissal jobb azt ajánlom mindenkinek ne vegyen ATI-t mert szart se ér. Az NVIDIA klasszisokkal jobb tőle és még olcsóbb is. Hát ennyit az ATI-ról, az tuti soha többet nem veszek.
-
DarthZolee
csendes tag
Sziasztok én tegnap vettem egy MSI HD 3870 OC 512 megás karit.Eddig nagyon tetszik egy 8600 GT-t váltott le a gépben, nagyon szépen teljesít. 3D Mark 06-ba 1440x900-on egy c2d E4500-el 10242 pontot ért el. Szerintem simán veri a nagyra sztárolt 9600 GT-ket, haveromnak az van a Vantage-ba is jobb lett a 3870-es, 1280x800-ba 5020 pontot kapott a grafikai tesztre. Amit kicsit nehezen bírok megszokni az a hűtőventinek a hangja, azért ha beindul lehet hallani, hogy dolgozik. A jelenleg kapható egymagos kártyák között a 8800GT mögé tudnám sorolni, picivel marad el tőle a teljesítménye. Szerintem nem rosz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest