- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
_Chrash_ #39660 üzenetére
Szerintem meg te tévedsz és félre is értettél.Nem azt mondtam,hogy nem kell hátsó ventillátor,meg azt sem,hogy 2atmoszféra túlnyomás legyen bent
.Enyhe túlnyomásról van szó/már csak a por kinttartása miatt is/,amibe igen sokféle venti kombináció belefér,olvass csak utána.
-
Ze'
csendes tag
válasz
_Chrash_ #39630 üzenetére
Nos, az elrendezés nem sokat látott két szintes kocka lenne, hanem, sima alul alap vid kártya felett táp hasonló mint egy Lian Li PC V300, úgy számolgattam "sima" ügy, ha nem majd majd mondom, hogy hijnye, nem megmondták előre fiam
Szívó hatás nagyobb, ok, de ha a ház hátulja meglehetősen luggatott sztem úgy is elmegy, vagy ha nem hát lesz bent egy kis turbulencia, jobbat nem tok, nem szeretnék lemondani arról a szép kis 250 esről, a külső hajazna egy gitár combo erősítőre.
Játék igényem? nos sajnos szeretem az NFS sorozatot, ahhoz talán elég 1680*1050en (?) a 3870 es, nomeg régebbi "kivágom az epéd fénykarddal" Jedi Academy-t bár annak nem kell sok. S még szeretnék rajzolgatni vele gond nélkül 2d ben Corel Draw-wal és kis Photo ez meg az
-
Sdi
addikt
-
TomBoy1986
veterán
válasz
_Chrash_ #39542 üzenetére
Olyan mint az NV vezérlőpult csak jobb, okosabb. Érdemes használni, jó kis program.
8.12-t tedd fel, az AMD oldaláról kell letölteni. Csere előtt szedd le az NV drivert, bár abba sem hal bele a rendszer, ha fent marad.
És a 3850 sokkalta gyorsabb a 8600GT-dnél, nem is értem a dilemmát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Kompakt vízhűtés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest