- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bunker #39945 üzenetére
Dehogy vagyok rendőr!
Te mondtad, hogy eladod az egyiket, meg többszöri vétel-eladásról is volt szó, én csak ezért szóltam. Egyébként saját használatnál is rád tudnak verni pár dolgot: számla hiánya, nem hivatalos vásárlás, stb. Pénzbüntetés biztos, persze, csak ha kiderül. De a te dolgod, mit csinálsz, csak sztem ne itt tedd fórumon, mert vadászgat itt szerte a PH-n jó pár feljelentgető alak, akik csak az alkalomra várnak, és máris jelentenek, akinek és amit csak tudnak. Persze nem kell megfogadnod a tanácsomat.
#39945: Ha ezt elhiszed, akkor totál naiv vagy (nem tolvajozott le senki, ahhoz neked kéne beszerezned az árut
). Ajándékhoz is kötelezően jár a garancia!!! Tudom, én is nyertem már tombolán nyomtatót. Igaz, 8 éve semmi baj vele (kop-kop).
-
válasz
Bunker #39929 üzenetére
Igen, lehet gyárilag hibás. Sőt, a legtöbb hiba nem azonnal jelentkezik, lehet hogy pár óra, vagy pár nap, esetleg csak pár hónap használat után.
Azt azért hozzátenném, hogy ha nem tisztességes úton jutott hozzá az eladó és te megveszed, akkor ezzel te a bűnözést támogatod.
-
katt777
félisten
válasz
Bunker #39872 üzenetére
Nálam a lap okozna némi nehézséget... (éppen ezért vettem).
De add el az egyiket, azt már mások is írták, hogy megéri, bár kíváncsi lennék, hogy annak az árából milyen E8400-at elkenő procit veszel...
Csak mert olyan nincs, max. E8500/8600, ami viszont sokkal drágább, és tuningban sem biztos, hogy erősebb (hosszú távon azokból is 4.0-4.2GHz-et lehet üzembiztosan kihozni, extrém hűtéssel meg ismét csak mindegy).
Kicsimix: Teszteld inkább GRID-del v. GTA 4-gyel...
Zoleee93: Nincsen 1GB-os 3870X2, csak 2x512MB-os. 1GB-os karit meg fölösleges venni 1600-as felbontás alatt.
-
proper
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest