Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
katt777 #36662 üzenetére
Cache biztos nem, AMD-nél nem olyan nagy a jelentősége a sok cachenek, mint intelnél. 8.7-es volt, 8.10-es van, nem jó, COD4 élvezhetetlen. C'n'q ki van lőve. 1ébként AMD a chipset is.
#36666 TasiA : Biztos nem hw a kevés, jelenleg egy 86gt szintjét se hozza a kari...valami rezidens progi lehet ami bekavar, vagy volt fenn valami, nem az én gépem, nálam intel g31-es lap, és E5200 mellett lesz, 1-2 hónapig, a méretével nem tudok megbékélni
-
TasiA
senior tag
válasz
katt777 #36663 üzenetére
Pénzt nem kapok érte, szal védni nem fogom!
Nekem volt 3, kollegámnak 2, másiknak 1. Azokkal nem volt baj, pedig húzva voltak. 3db ATHLON XP-s, 1db 939-es 1db AM2, 1db 1 Intel P3. Ezekkel nem volt baj! Aztán, hogy a többivel, meg másoknak mennyi baja van, azt nem tudom. Én még egyszer nem valószínű, hogy veszek, mert ha cserélek gépet, akkor INTEL-re váltok, azokhoz meg még nem értek, de úgy is utánnajárok majd, mit érdemes venni alaplap fronton.
Szal nem akarok OFFolni, meg vitázni!
-
Lacpac
őstag
válasz
katt777 #36649 üzenetére
Ezek olcsóbb tápok, nem valószínű, hogy fizikálisan is szét van választva a két ág!
Sokkal valószínűbb, hogy egy ágra van rátéve mind a két csatlakozó.
Nekem is ugyanennyit ad le a tápom, ugyanebben az elrendezésben, az nem tudom, hogy valóban két ág van-e, nem szedtem szét. (Sztem nem)E6400 BIOS 1.4V -3600Mhz terhelés alatt1,35V környékén
VGA: 810/2000
+a többi (adataim)
Nincs gondom vele! Feszeket stabilan tartja, a tápból kifújó levegő kb kéz meleg, a CPU B2 stepping, nagyon melegszik+ az északi hidat nem bírom megfogni, olyan meleg (ez sajnos így normális, giga965p-nél). Inkább ezek fűtenek, nem a táp.
Volt már olyan (szükségből), hogy túlterhelten ment az akkori tápom, na az fűtött rendesen. Forró levegőt tolt ki magából.
Sztem az X2, és 3850 kombóhoz elég az a táp, igaz jobb lenne, ha több lenne, de nem kell rohanni tápot cserélni. -
Chaser
legenda
-
emre
veterán
válasz
katt777 #36620 üzenetére
Ja a dx verzsönt benézem
ott lapult egymás mellett 2-3.
Eddig sem a tesztek éltettek, inkább csak a driverek miatt érdekelt a dolog, mint irtam viszonyítási értékként, tehát pontszám annyi amennyi.....
A hűtésbe belegondolva így csövescskék nélkül valóban elfogadható.
Monitorozáshozz az ATT osd-jét szoktam használni, de valahol olvastam, hogy akadhat a CCC-vel. -
törölt tag
válasz
katt777 #36595 üzenetére
A 4850 már sok nekem, kevés hozzá a procim is, többet is fogyaszt. A képességeit sem használnám ki rendesen, mert nem fő szempont a játék. Várok pár tesztet a harmincasról és utána döntök. Ahogy néztem a guru3D friss tesztjében 25%-ot ver a 3870-re és lehet, hogy olcsóbb lesz annál!
-
törölt tag
válasz
katt777 #36592 üzenetére
Pont most csináltam egy Far Cry 2 benchmarkot, hotfix nélkül, 10-es kata, DX10, 2XAA, Very High beállítással 34 FPS átlag és ez később növekedni fog. LINK Nem is a game miatt, hanem a 48xx széria DTS HD, True Dolby-t képességét szeretném kihasználni, ezért gondolkozom a cserén.
-
TasiA
senior tag
válasz
katt777 #36585 üzenetére
Tudom, hogy szerinted a 8.7 az Isten!!! Már nagyon a számba rágtad!
Viszont én semmi külömbséget nem vettem észre a 8.7 XG, meg a 8.9 XG között XP alatt. Viszont a 8.10 gyárit nem ajánlom, mert nálam minimális tuningot enged csak, utánna szétfagy (770/960), meg kicsit mintha lassabb is lenne a kártya. Na de az XG 8.9-el órajelekben megtáltosodik a kártya, 850/998-on még lefut fagyás nélkül a 3Dmark06, csak szemetel a kép mint az állat, de legalább nem fagy széjjjel!Ahol még nincs szemét a képben az 823/954, e fölött szépen apránként jönnek elő. VÉGEREDMÉNY: rohadt sokat számít a driver!!!
Mondjuk túl sok külömbséget FPS-ben nem vettem észre a 770/954 és a 850/998-között, szinte semmit. Talán a MARK06 dobna pár pontal többet. -
somé
őstag
válasz
katt777 #36574 üzenetére
Nem, ezt kérdeztem: "..viszont kép sehol sincs. Létezik ilyen?" Gondolhatod hogy sok-sok liket megnéztem, de éppen azért kérdeztem itt konkrétan, mert nem találok képet, milyen maga a kártya.
Röviden. Én: -van ilyen kártya? Te: -van. Én: -hol, mert nem találom. Te: keresd meg.
Nem állítottam 1 szóval sem hogy hazug lennél, de bizonyára az volt ennek a "leszerelésnek" az oka, hogy nem tudtad megmutatni milyen a kártya, csak rémlett milyen lehet. Én viszont pontos infóra voltam kíváncsi.Abban igazad volt hogy valami Zalman féle hűtés, de erősen csak utánzatos
Ha valamiben sértve érzed magad általam, elnézést kérek, nem volt szándékos.
-
somé
őstag
válasz
katt777 #36570 üzenetére
Na akkor nézd meg mennyibe kerül a "toxic", és mennyibe az állítólagos Dual Slot-os 3850. Nem 1 kártya, főleg mert a Sapphire-nak 3850-esből nincs is toxic.
Akkor most "keverhetem is", meg "ha jól rémlik" ez bizonyára kielégíti nálad azt, hogy igen, van.
Mi ez a " ismeretségi körödből indulsz ki" szöveg ?Meg nem kell sértődni.
Valamit állítottál, amit nem tudsz alátámasztani. Egyébiránt igen, rákérdeztem ott, ahol árulják. (Helyi bazáros). Egy linket kaptam, ahol nincs kép. Utána kérdeztem meg itt, hol máshol, mint a legjobb helyen.Tehát továbbra is azt kérdezem az userektől, hogy néz ki a Sapphire 3850 512MB PCIe Dual Slot-os kártya?
-
somé
őstag
válasz
katt777 #36567 üzenetére
Nem egészen értelek, írtam hogy egy kép nem sok, annyit sem találtam, gondolám dual slot az nem 1 slotos hűtés, Sapphire márkában csak 3870-es van 2 slottal.
Vagy azt kell gondoljam hasadra csaptál és azért írtad: igen, van 3850-es Sapphire duál slotos hűtéssel. (Mert mire vonatkozna, ha nem a referenciától eltérő -ez esetben- 2 helyet foglaló hűtésről? Én nem találtam, ezek szerint te sem.
De nyugodtan meggyőzhetsz. -
Gordiann
őstag
válasz
katt777 #36454 üzenetére
Lehet elviszem iponba (ott vettem) a processzort, és a ramokat.
Múltkor vittem nekik a videokártyát, amikor már nagyon gáz volt (akkor video driver hiba volt persze) és ugye ott nem volt gond vele, így hazahozva, újratelepítve rendbejött.Most a proc és a ram is megy. 1-2 hétig nem lesz játékgép nem nagy probléma... és akkor hadver része biztosan nem lesz hibás utána remélhetőleg...
(oh...belegondolok, hogy xbox-ot akartam venni..lehet jobban jártam volna...bár hiányoztak volna a stratégiák, meg hasonlók.
)
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #36439 üzenetére
Messze nem így állna a VB ha a Hungaro + Singapore 20 pt.......
Csapat tuti a mienk, de az egyéni......
Bár tavalyihoz hasonló versenyt kívánok a bantunak
Hát jah, stalker + Dark Messiah of MM szivatott ram fogyással, meg a Moto GP 3 ki írta h nem hajlandó el indulni Page File nélkül -.-
asszem ennyi
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777 #36439 üzenetére
Winxp kompatibilitást szoktam használni. Inkább 2k-re rakjam?
De egyébként ez a V-SYNC dolog ez milyen a valóságban? Mert mindenhol leírják, hogy mit csinál elméletben, és hogy elvileg max 1-2fps-t esik a bekapcsolsakor a játék. De a gyakorlatban a legtöbb esetben beakadnak a játékok. Most akkor mi az igazság?
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777 #36428 üzenetére
A ram időzítéseket autora tettem, így feljebb mentek az értékek.
Node a lényeg: kikapcsolva a vsync-et egész jól megy minden...eddig hiába kapcsolgattam, nem történt nagyobb változás... most meg így már csak annyi akadás van benne, amit nem bír a rendszer grafikailag (érezhető)
Szóval köszi a segítséget!
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777 #36427 üzenetére
1. Rossz ram beállítás elképzelhető. Hasraütés szerüen adtam meg neki 5-5-5-15 és 5-5-5-18-at. Lapozófile 4gb van.
2. kis cache...remélem továbbra is h nem...
3. programok nincsenek telepítve semmi, ha erre gondolsz.
4. pedig ezt a lapot ajánlották e2180-hoz, meg 3850-hez...AoE3 legalapabb beállításokkal is rossz, ezt azért bármilyen nagy igénye is van ki kellene bírni egy ilyen gépnek.
-
Tibord
senior tag
válasz
katt777 #36400 üzenetére
a crysist példának írtam.
Pontosan tudom (kimártem) hogy sem a procit sem a vga-t nem használja ki rendesen. például nálam 800x600-ba 25-30%-on használja a CPU mind a 4 magját +a vga-t 50%-ba, mig 1024x768-ba a procit 35-40%-ba használja (magonként) a vga-t meg 65%-ra és akadSzerény véleményem szerint a crysis egy ipari hulladék. Viszont gyönyörű
Nem tudom ki modja hogy az AMD jobb, mert én mindenhol azt hallom hogy mennyivel sz.rabb. NEm azonos árban vagy frekin hanem mindenképpen. Mostanában ez a tendencia.
Az új meg szerintem kell hogy vigye a 3,5GHz-et mert alapbol 2,8-3GHz-en fog kijönni. Meg most lesz az intel oldalán lábkiosztás csere, ugyhogy az nem jó. Tudom az AMD-nél is jön az AM3, de ott a tervek szerint ez passzolni fogy az AM2-be. Igy talán megkímélhetem magam egy Alaplap RAM vételtől. Ha nem akkor meg ugyanott vagyok.
Visszatérve azért írtam a crysis-t mert azt ismerik az emberek. És egyébként éppen kapóra jön nekem az hogy nem használ sok minden 4 magot. Igy egyszerre tudok sok mindent csinálni lassulás nélkül.
Gondolkodom a 4850-es kariba is. bár nemtudom abból hogy jönnék ki anyagilag.
Előnye hogy 1 kártya és hogy kissebb a fogyasztása.
Hátrány hogy lassabb mint a 3870 CF
Engem ez a kihajtás dolog valahogy összezavar. a PH-n is van egy teszt amiből kiderül azért hogy nem akkora kaki a phenom, és hogy "értelmetlen" játékra a 4GHz. [link] -
Tibord
senior tag
válasz
katt777 #36395 üzenetére
De elég sokat használom a 4 magot. (videótömörítés crysis közbe meg satöbbi.
Intel rendszert vegyek? vennék is csak nincs rá zseton meg nem is szeretem.
580x lapok? nekem 790FX-es ASUS lapom van amivel jelenleg 3,1GHz a max amit ki tudok rántani a phenomból (csak az xp-be van és nem 64bit-es vistába. (igen tudom ez is sz.r).
Egyébként én c2d-ről váltottam phenomra és nem bántam meg kicsit sem.
Persze én én vagyok.
Én nem állítom hogy jobb a phenom mert sajna nem az ez tény. De se pénzem sem kedvem ahoz hogy INTEL-re cseréljek és büszke legyek rá hogy megy 4GHz-et a CPU és tudok játszani 800x600-ba is mert nincs procilimit.
Meg azért nem hiszem hogy az X2 jobb mint a phenom.
De nem veszekedni jöttem és nem is akarok mert igazatok van hogy jobb az INTEL. csak én nem szeretem és mégcsak pénzem sincs rá.
De a lényeg hogy a 790FX-es lapoknak jobb a 3870-esre a CF támogatás? -
Tibord
senior tag
válasz
katt777 #36393 üzenetére
Lényegében értem amit mondasz.
Bár nehezen tudom elhinni hogy mégegy 3870-estől lassabb lenne a játék.
C2D-ről meg inkább ne beszéljünk. Lefelé nem galoppolok. Jelenleg van annyi pénzem hogy be tudjak fektetni egy 20-25e körüli VGA-ba és ezért filozók hogy mit tegyek. februárba meg beszerzem az új phenomot ami lazán viszi a 3,5GHz-et.
580x chipset?
Vantage? Talán egyszer volt fenn a gépemen és ez nem is nagyon fog változni.
Azért köszönöm a véleményt mindenképpen megfontolom és alaposan utánajárok a dolognak
-
Tibord
senior tag
-
Foglalt név
addikt
válasz
katt777 #36312 üzenetére
Valóban kevés volt neki. Most egy 550essel végre hajlandó működni
Ellenben kb. 100%on pörög a venti. Elég porszívó hangja van így. Rivatunerrel sem hajlandó állítani a fordulatszámot, persze közben 35-40 fokos a kari, de nem lehet megmaradni mellette, most éppen biost vadászom hozzá(bár most is 071es van fenn)
Ja a másik. 1366*768-at nem találtam csak 1360*768as felbontást. Ez nem is zavarna, ha nem lenne elmosott így a kép hdmi-n keresztül
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #36330 üzenetére
Nekem a 8.10 el sincs semmi problémám. Nekem kb. fél éve nem volt semmilyen stabilitási probléma,csak elrontott tuning miatt voltak anno gondok. Én már javulást nem várok,csak jó játékokat,amik nem jönnek még. BiA is unalmas egy idő után,stalker is sajna az lett, egy jó klasszikusra várok.
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #36337 üzenetére
Lehet összeakadtak, bár a ccc alapon volt hagyva, és mikor manuálisan kapcsoltam be a 3870 hez készített beállításokat, akkor le is vette a frekvenciákat, csak az első 2d-s proginál kiakadt.
De majd ma ha hazamegyek, alaposabban nekiveselkedek.
Amúgy a crysis nagyon sokat javult a tuningtól, valamint 3,6 GHz-en 825/1300 on is szép eredményt hozott a 3d06(11895). Viszont annak örülök, hogy még így húzva se megy a kártya hőmérséklete 60 fok felé.ATT optimalizálás ATI HD3870 VGA-ra:
ATT 1.6.9.1346 HD3870 full
2D: 249/405MHz@1.006V -----------ezt
3D ES: 499/999MHz@1-174V
3D normál: 776/1125@1.258V
3D 10% OC: 864/1251MHz@1.3V ------------és ezt néztemautomat a 2d/3d váltással. Most gondolkozok, lehet a green power alulfeszelte a PCI-E slotot. Na majd déllután.
Szerk: Ja ez nem megy az oldaladon: ATT HD3xxx settings only (3xxx széria)
A FW standard hibaüzenete jön be. -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #36323 üzenetére
Ez a patch hibája legalábbis én is több embertől hallottam
1.0.0.0.5 től be lassult nagyon, nálam is csinál furcsaságokat, be be lassul, Sima Stalkernél, csak villámláskor volt ilyen
nem tom h hogyan tudták így el qúrni azt az Xrayt
BiA:Hell's Highway, meg nagyon be jövős
UT 3 engine PoooWaaa
Csak az él simítást hiányolom belőle
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #36320 üzenetére
Jah, a stalker az nálam is sax
el vittem csomó idelyig, de patch, akkor eleve előről, meg volt 1 win re install is, és vagy X ray engine hibával dobott ki, v 16 bitre váltott
mondjuk inkább 16 szín volt
nah majd a köv peccs, sok vodkát toltak az oroszok sztem mikor írták az enginet
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #36277 üzenetére
Már régebben volt az a gondom, hogy a módosított biosodat szerettem volna az asus-omra tenni, és nem sikerült, mert azt írta hogy nem találja azt a .bin. Ezt nem tudom hogy akkor kérdeztem e, de most is megpróbáltam, és még mindíg nem ment, de a sima asus biost simán rá tudtam tenni. Pedig ref a kártyám.
-
hakos1987
őstag
válasz
katt777 #36270 üzenetére
én nem tudok olyan sokról, meg értelmét sem látom nagyon a physix-nek.... egyébként hiába dob rengeteget pl. vantage tesztben, senki nem foglalkozik, vele, mert hülyeség összehasonlítani... úgy értelmetlenné teszi a tesztet! Annyi ráfordítással inkább vegyen egy használt vagy akár új (elég árfolyam függő) 4850-et, aztán ott a sebesség, nem is kicsit!
-
fatal`
titán
válasz
katt777 #36262 üzenetére
Figyeljetek már oda
AGP-s gépe van, legalábbis csak abból van 9600XT :/ Ne ajánlagassatok 3870et meg 4670et mert AGPben olyan nem létezik
3850 nagyon erős ahhoz a confighoz, egy 2600XT esetleg, de még úgyis CPU limited lesz (az előző configom hasonló volt, csak 2GB rammal)
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #36243 üzenetére
Most azt képzeld el,hogy azt nekem 2DB ilyen kártya csinálta, a guta kerülgetett..
És akkor kivettem az egyik kártyát és pár fps-el jobban ment...na akkor frászt is kaptam... rögtön eldöntöttem a CF-nek mennie kell.Rakd fel az 1.1-es és 1.2-es patchet,elvileg elmulnak a gondjaid...az 1.21 csak a multiban fontos...
-
Chaser
legenda
válasz
katt777 #36223 üzenetére
Diegho tapasztalt szaki, nem hiszem hogy ilyet benézne.
Biztos jó a 3870, nekem ennyiért sok, ez a kiválasztott, ha már 4670 nincs. Ez legalább helyben van ha gariztatni kell, Pest nekem nagyon messze van, úgyis 4670 lesz belőle előbb-utóbb, addig meg bőven jó lesz ez is, ott nem kell BIOS-t moddolgatni hogy kevest egyen
Max 1280-ra kell vga, de nem feltétlen akarok maxon futtatni mindent, akkor vennék csak nagyobbat.
-
Chaser
legenda
válasz
katt777 #36201 üzenetére
Nem én teszteltem, mivel sajna nekem nincs, és nem lehet tudni mikor lesz, úh rákényszerülök egy 3850-re, de annak is örülni fogok átmenetileg
A konfig részből sztem annyi kiderül, hogy nem AMD-vanVáltozik, alakul, nem végleges, ezért sincs kitöltve, de a lényeg ott van.
Az említett mérés, és a következő, amiben azt mondja ez 50%-kal több az előző driverhez képest.
szerk: #36207 butcher eu : Fej-fej mellett van a 4670 és 3850, néhol ez jobb, néhol amaz, ezért vagyok kíváncsi az újabb driver a 3xxx-eknél is hozott-e szembetűnő gyorsulást. A 3870 meg kb 10-20%-kal lehet gyorsabb a 3850-nél
Viszont a 4670 max TDP-je 70W, és gyakorlatilag mindenben fejlettebb mint a 3xxx, ráadásul akkora a mérete mint a 2600xt-nek volt, nem ilyen batár.
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #36214 üzenetére
akkor szerinted inkább vegyek egy kb 32k-ért egy simát + egy faja hűtőt?
vagy ha ennyit szánok rá akkor egy kicsivel többért vegyek olyat mind a tiéd?
De most nagyon felmentek az árak.
és semmit nem számít az 1 giga ram, vagy csak nagyon keveset, és ezért nem éri meg ennyivel többet kiadni érte? -
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #36212 üzenetére
IceQ és 1 giga rammal van szerelve. de szerintem nem dága ehez képest.
HIS H387Q512N ezen csak 512 van -
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #36208 üzenetére
ezt néztem ki magamnak. valami vélemény róla? HIS H485QS1GP
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #36208 üzenetére
és 4870 4850 ár értékben melyik a győztes? nem kell magyarázat és leírás, csak annyi hogy melyik.
Még nem döntöttem mit vegyek. vagy vegyek e másikat, vagy maradjon még a 3870 single gpu. amíg nincs nagyobb monitorom nem nagyon érdemes erősebb kártyát vennem, mert 1280x1024 nél többet nem tud a monitorom -
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #36201 üzenetére
Más file-al nincs gond. Ennél meg már letöltés közben reklamál a NOD. Az a baj, hogy Download Manager-rel nem tudom letölteni, a mozilla letöltője meg csak vírus ellenőrzés után menti a file-t. A *.exe.part meg nem teljes. Most megpróbálom úgy, hogy letöltés vége előtt kikapcsolom NOD-ot.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
katt777 #36183 üzenetére
Tényleg tölthető, de "sajnos" csak az alapjáték Area 51
Most kezdtem el húzni a filefront-ról. A leírás szerint teljes játék, bár kérdés hogy miért szponzorál egy ilyen játékot az amerikai légierő
Mindegy, én örülök mindennek ami ingyenes, és kicsit is jobb minőséggel kecsegtet. Egyre gyakoribb amúgy, hogy kicsit régebbi, budget kategóriába csúszó cuccokat ingyenessé tesznek
És köszi hogy szóltál... -
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #36166 üzenetére
Miféle gond van a 8.8-cal? Ismerős gépére (sapphire 3870) azt raktam, nem tapasztaltam problémát... remélem ő sem, legalábbis eddig még nem jelentkezett.
Kíváncsiságból én is felraktam az 1900XTX-re, és a régi kb. fél éves driver-hez képest sokat gyorsult. Anno 3DM06-ban 7200 pont körül volt, most 7740. -
-
DigitXT
félisten
válasz
katt777 #36148 üzenetére
Ezt amúgy XP alatt is képes elkövetni (UT3 alatt volt furcsa, hogy magas FPS mellett miért akad meg periodikusan: lelőttem az OSD-t - pedig nem is volt megjelenítve -, és rendbe jött
). Persze nem tudom, hogy a csillagok milyen együttállása kell hozzá.
(Ergo lehet, hogy másnál mindig, és mindenkor okés.
)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest