- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem maga az egér a gond (de erről is írtam már másutt), hanem az a kib.szott cérna vezeték, amely pár hónapnyi, intelligens használat után is tönkremegy (magyarán nem rángattam, nem volt megtekerve, beakadva). Azért használom még, mert van műszerész ismerősöm, és elég hosszú vezeték járt az egérhez, így néhányszor még meg lehet kurtítani (mármint a vezetéket
). Szóval ez nem olyan hiba, hogy kifogsz egy rossz példányt, hanem direkt lqrt tervezés, hogy gyakran cseréld a hardvert. És az ilyen nagyon nem szimpi nekem.
-
katt777
félisten
Legföljebb hülyének néznek, már bocs. Szerinted hogyan tudnám valamiről, hogy nem éppen csúcs, ha nem lenne/lett volna?
Kicsit olvasgathattad volna a topicot, már legalább megkérdezett.
DigitXT: Nem gonosz, csak híján van az elemi logikának. Attól, hogy a FreeWeb időnként szar, és néha nagyon, még nem lesz jobb a többi tárhelyes oldal sem, csak én ezt fogtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest