- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
No-kia #43849 üzenetére
Sajnos nem tudok rá mást mint hogy újat raksz, én cserélni szoktam. Mondjuk azt még megpróbálhatod hogy hajszárítóval jól felmelegíted a bordát, és úgy nyomod rá jó erősen, kicsit mozgatva(persze ésszerű erővel). De ne a ragasztó felől melegítsd(én még ha újat rakok akkor is így csinálom, mikor még rajta a védőfólia).
-
-
Hurkaleves
őstag
válasz
No-kia #41539 üzenetére
ahogy kérted a beállításokat úgy már nem néztem mert nem volt kedvem, de full grafikán (1280x1024, 4xAA a többi csutkán a dual video cards azt offon hagytam mert ezt a karit végül is egynek látja) szal így az eredmények kb.:
hajós pálya: 50-140 fps ig átlag 90-100.. az 50 fps akkor volt mikor egy egy nagyobb felcsapódó hullámba belenéztem....ott azért van egy pár részecske..
utána a kis bevezető foglyos rész: 60-120-ig attól függ merre néztem.... a 120 az a égbolt felé volt..simán előre nézve illetve körbe nézelődve átlag 70-90 mondható
2. bevetés a folyónál: itt is egy 50-90-ig terjedő skála van átlagban egy 60 körüli fps-sel játszhatunk....igaz itt is mikor a fejem fölött elsüvített egy rakéta és annak a füstjébe belenéztem (távcsövessel) azért ott a "soften smoke edges" funkció igen csak 36-ig lecsípte az fps-t...eddig játszottam és néztem meg a pályákat és a teljesítményt...
ezzel a rendszeremmel most játszottam először a cod4-el, de kb. ilyen eredményeket is vártam....
már csak egy nagyobb monitorra kellene rágyúrnom mert a jelenlegi rendszeremhez az 1280x1024-es felbontás vicc... -
Hurkaleves
őstag
-
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
No-kia #31529 üzenetére
nem feltétlenül, ami kihasználja a Vista jobb erőforrás elosztó képességét, az akár gyorsabban is mehet, ill megy is, de nem sokkal max 5-10 % mint Xp n de ez a játékok 1/3 ára igaz Kb, de mostmár a játékok többsége szépen megy vistán is
nygma
Köszönöm az elismerő hsz edet, sokat jelent számomra
-
katt777
félisten
válasz
No-kia #31485 üzenetére
Még semmi nincs, de írtam többször, hogy P5Q lesz (holnap). P5Q. Nem P5Q-valami. De lehet, hogy nem hiszi...
Vagy csak nem lát már a fájdalomtól...
Ez tényleg szar egy futam volt, de ha csapatnál (sokadszor) balfasz a csapatfőnök, és még a szerelők is szarok, akkor ez van.
-
katt777
félisten
válasz
No-kia #31192 üzenetére
RivaTuner, AtiTrayTools, Everest. Előbbi 2 friss linkje a honlapomon, utóbbival meg tele van a net.
BigBear: S1-re Noctua venti, RAM-okra meg sünik. Volt-nincs túlhevülés. De szerintem inkább Chilla, csak ha már van, fölösleges cserélni. Ja, és 4850 topic alapján az S1-et kissé fűrészelgetni kell a 4850-re. Ja, és 1066-os RAM-okat, különben megfogják a tuningot. Beállítások a honlapomon.
Vegyél már E8400-at, nem kerül az annyival többe. Amúgy, ha megnézed, én is ilyen konfiggal alázon a 4850-eket. -
katt777
félisten
válasz
No-kia #29729 üzenetére
Nem ám! Még meg is mutatta. Egyszerűen ilyen árak vannak, az eladók pedig ennyire megbízhatóak (kivéve Dubmaster-t).
FeRRaR1: ASUS-hoz kapsz bőröndöt, CD-tartót, játékot, amire persze semmi szükséged, de meg lehet magyarázni a vásárlónak, hogy extra cuccot kap. Egyébként Galaxy-vel én is sz.ptam, meg még páran, az a széria szerintem szerte a világon nem kevés "hívet" szerzett a gyártónak. Amúgy jó kis Codegen házam van, csak bele kellett tenni 2 db Noctua ventit.
zozoz1: Ez így erős túlzás. Egyszerűen nem olyan bonyolult programozni, mint az új ATI-kat, ezért nV karikra könnyebben optimalizálják a játékokat. Láttam én CoJ elején ATI logót pörögni, holott először nV volt rajta, aztán patchelték.
A játékok elején + 1szerűen reklám van. Na, ez a szemétség, mert miért fizessek én azért, hogy reklámokat nézzek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dying Light: The Beast
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest