- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
zalika #38472 üzenetére
ez biztos azért van mert nemrég még az x2 volt a csúcsprocesszor..
2006-os adat: x2 5000+ ára 188,000-ft felett..és az nem is volt olyan régen..most ugyanaz 12,600ft
1-2 év alatt elavul egy széria de mégis veszik aranyárban is mint az állat..ezért nagy bót a processzorbiznisz..kár hogy a kocsiknál nem így van..én simán kiegyeznék egy két évvel ezelőtt csúcsmodell audival bagóért..
-
katt777
félisten
válasz
zalika #35181 üzenetére
Nem néztem én le senkit, a tanulásoddal sincs semmi bajom (csak az anyagi korlátok miatt írtam, mert én is tanultam sokáig pénzkereset helyett), azért is raktam oda a smiley-t.
Szóltam a következetesen ismételt helyesírási hibáért, mert böki az ilyen durva elírás a szememet, de a te érdekedben, nem azért, hogy froclizzalak. Sajnálom, hogy félreértetted.
-
katt777
félisten
válasz
zalika #35174 üzenetére
Hú, bazki, az rosszabb, mint SzombatHejj!
(Pedig 1 kivétellel itt is akár 60%-kal drágább minden, mint lent, Pesten.) Útiköltséggel is jobban jársz, ha leugrasz Pestre!
(pl. vonattal) Megrendeled a cuccot személyes átvétellel, aztán viszed. Bár a gar meg..., hát, nem irigyellek. Erről megint a szegény ember esete jut eszembe az ággal...
-
katt777
félisten
válasz
zalika #35171 üzenetére
Lapban P43-ast (olcsó és korszerű 16k-tól) vagy P45-öst ajánlok (alig drágább és korszerű 19k-tól), de egy olcsó P35-össel sem fogsz teljesítményt veszíteni. Prociból az E5200 még olcsóbb is, tuning nélkül nagyjából azonos teljesítménnyel (ahogy mondtam), de már 2MB cache-sel, ami nagyon sokat jelent az újabb játékoknál az AMD-vel szemben, ráadásul 800MHz-es, szóval még a RAM-jaid is tök OK-k hozzá. Viszont 21-22 körül már 1066FSB-s E7200-at kapsz (és már 3 MB cache-t). A tuning mind2 Intel esetében legalább 3.5GHz-ig valószínűsíthető, de fesz. emelés nélkül a 3GHz biztos. És az lazán jobb teljesítményt fog nyújtani, mint az 5600+.
Azért C2D topicokban kérdezz rá, mert ezeket csak hozzávetőlegesen ismerem. -
katt777
félisten
válasz
zalika #35169 üzenetére
Ha azonos teljesítményt nézel, az Intel az olcsóbb (+tuning), direkt így árazzák. Én is szívtam kicsit a fogamat a mostani processzorommal, de azóta is hálálja a bizalmat és a befektetést, ami az olcsóbb, de kényszerűen gyakran váltott AMD-kről korántsem mondható el. 7xxx körül nem gondolkoztál? Persze, ugye, a lapcsere, és hát tuninghoz RAM sem árt, de nekem is csak 1x kellett bevállalnom. Olcsó DDRIII-ig + olcsó QX9650-ig már elleszek ezzel, nem kell "olcsón" fejlesztgetnem, hosszú távon sok pénzért (AMD), mindeközben harmatos teljesítményért.
Nem fog kifingani, csak az nForce valamiértnem szereti az ATI kártyákat, bár az is lehet, hogy nálad éppen semmi gondja nem lesz. Az nF önmagában forró, minél régebbi, annál inkább. És hát az 560-as nem mai gyerek.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
zalika #34175 üzenetére
Felejtsd el a 256MB-os VGA-kat.
Bali27: Catalyst 8.8 minőség. HDR + 8XAA 24XEdgeDetect + 16XAF. Na ezt a színorgiát nem tudja egy nV sem.
Nem is szólva arról, hogy amíg nV 8XAA-val a háztetők éle kockás, addig az ATI-val nem. +1 nV csalás...
-
WesTM
őstag
válasz
zalika #34178 üzenetére
NEM!!!!
A radeonok köszönhetően a jó memória kezeléssel nem lassulnak a kevesebb memóriától minden esetben. A 3850en az 512 memória jóformán semmit nem gyorsít,szóval talán ez az egyetlen kártya ebben a kategóriában amit még 256mb os verzióban is meg szabad venni.
1600 feletti felbontásokhoz ajánlott az 512es,de az alatt bőven elég a 256os.
(Személyes tapasztalat)Illetve a 9600 gt, az idő múlásával,a modern shaderintenzív játékokkal le fog szakadni a 38** radeonoktól.
-
XoZ
aktív tag
válasz
zalika #33966 üzenetére
A 3650-nél mindenképpen jobb, a 9600GT kb. a 3850 (512 MB) és 3870 között lehet: PH teszt (itt még nagyrészt veri a 3870-est is, viszont azóta sokat fejlődtek az ATI driverek, ezért jelenleg inkább a 3850-eshez van közelebb, és kb. árban is ez a helyzet). Mivel az ATI topikban vagyunk, ezért a 9600GT helyett a 3850-est ajánlom
megelőztek
Az újabb játékokban, ahol az ALU:TEX arány nagyobb, várhatóan még tovább fog erősödni a 3850/70 a 9600GT-vel szemben. -
Kris87
aktív tag
válasz
zalika #33958 üzenetére
Igen, meg, ha nem játszol és nem is fogsz játszani 1280x1024as felbontás felett, ha szereted és a jövőben is szeretni fogod a medium beállításokat játékoknál, nem használsz magas szűréseket, és ha (ez a legfontosabb) megkapod már 15.000-ért. Igen, akkor meg!
Jah majd elfelejtettem, ha normális ventivezérlést csinálsz neki, akkor nem melegszik túl, max megjön picit a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest