- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4985 üzenetére
Szép eredmény meg kell hagyni
-
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4963 üzenetére
Feltöltöd valahova ahonnan mi letöltjük majd
-
Vigneau
félisten
válasz
DonDragonka #4989 üzenetére
Előző oldalon már linkeltem, de beteszem ide is a nyugalmi állapotot: [link].
Kb. ua. mint Neked. -
DroneZ^
őstag
válasz
DonDragonka #4990 üzenetére
hogy lehet fixen beállítani 1 profilt 3d órajelekkel? miért melegebb a gpu ha siman elinditom az ati toolt?
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
DonDragonka #4985 üzenetére
De eddig nem véletlenül zárkóztam el a teszt elől. Megmagyarázhatatlan okok miatt nem volt hajlandó a progi nálam a karival együttműködni. Isteni sugallat - no meg egy friss Windows - hatására ismét kipróbáltam és megy végre.
Hiába, 1800-on ennyit tud a Zalman. Gyorsabbra venni meg nincs értelme, hiszen pont az az előnye úszna el, amiért vettem. Hogy bírjátok a porszívó hangot? -
Vigneau
félisten
válasz
DonDragonka #4978 üzenetére
Igen, koppra rá van húzva - a venti 1800-on forog. Normálisan hűt Oblivion alatt is - kb. 75'C lehetett eddig ott a maximum.
Fentebb pedig láthatod 2D-ben, 15 perccel a tesztet követően. De ez a progi jobban megnyúzza a jelek szerint.
[Szerkesztve] -
dtss
tag
válasz
DonDragonka #4963 üzenetére
Hali
[link]
Ide ingyen feltröltheted a fájlt, és bárki letöltheti utánna akinek kell.
Üdv az Uplúdon, a turbólúd fel/letöltő szerveren!
Oldalunk segítségével meg tudod osztani fájlaidat, az alábbi módon: feltöltöd a fájlt az oldalra, megadod az ismerősödnek a feltöltéskor kapott linket, aki annak segítségével le tudja azt tölteni az oldalról. Mindezt teljesen ingyen! -
mattheus
őstag
válasz
DonDragonka #4961 üzenetére
kérlek akkor részletezd a profiljaidat
-
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4961 üzenetére
Jaja persze hogy osszd meg
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4948 üzenetére
-
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4953 üzenetére
''Kétségtelen az is, hogy a VF1 Plus akár 25°C-kal is csökkentheti a terhelés alatti hőmérsékletet. Ajánlott fogyasztói ára $38 dollár, így az egyetlen kérdés, hogy a VF1 Plus kompatibilis-e meglévő kártyánkkal. Ha nem, akkor a kérdés az, hogy van-e indíttatásunk némi moddolásra, vagy sem''
Hát igen beszarás de végre nem csak a zalmi az alternativánk.... -
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4948 üzenetére
De csak mert a Thermalright csodáját nem próbáltuk
!
Hozzak egyet?
ATI Mert MegérdemleD
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #4810 üzenetére
Nos ez a hűtő sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Ez is 7-10 fokkal gyengébb minden téren mint a gyári.
Szóval most megint a gyári „muzsikál” a fülembe…
Egyébként adtam az AC2-nek még egy esélyt.
Be kell valljam, hogy elsőre valóban nem jól rakhattam fel, mert most nagyon is jól szerepelt. 2-3 fokkal jobb volt mint a gyári, de csak úgy ahogy ti is mondtátok. Nyitott ház és egy 12 cm-es venti oldalt ahol a fesz.szab. bordák vannak.
Mivel egyenlőre nem áll módomban ilyen összeállításban használni a masinát és a szétrobbantott látvány jobban zavar mint a hangos venti ezért egyenlőre a gyári marad a kártyán, de az AC2-est nem dobom ki mégsem, csak majd egyszer átalakítom a házat, vagy veszek valami jobban szellőzőt.
Ezen megfigyelések okán most kérek elnézést mindenkitől amiért úgy lehúztam az AC2-es hűtőt. Valóban igaz az, hogy jól szellőztetett házban és néhány jól elhelyezett venti segítségével ez tűnik a legjobb megoldásnak. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4833 üzenetére
Te is megkapod..
''..hogy mi zajlik egy ilyen házban...'' Nagy buli van bennt, az biztos..főleg ha osztom az ak-val -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4828 üzenetére
Ehh.. 100fokos a ló@szt
Nekem teljesen normális, félreértettél...
Lehet, h tényleg keverlek már, teljesen belezavarodtam itt a nagy lcdmoncsi-kálváriámba ami a fejembe zakatolt az utóbbi pár hétben..
Hehe, ''kibelezve''?, ''plexi oldallap''?...ugyanmár...[link]
-
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4828 üzenetére
Igy van urak nem kell egymásnak esni a höfoktol....mi lesz majd nyáron mi??!!
Hütöben fogok gépezni a sörök mellett
Nincs itt gáz csak félreértettétek egymást,amugy nem volt bánto abban amit irtál sztem -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4826 üzenetére
Olvastam itt is, meg másik 19xx-topicban, h mennyire felforrósodik a fesz.stabilizátor és hogy ''jajj-jajj'' , ne csináld ugy, mintha újat mondtam volna.
Örülök, h Nálad ez nem jelentkezett, végre valami, amire nem tudsz panaszkodni az kariddal kapcsolatban.
''Előző pontban lévő, tőled idézett mondat alapján neked ezt a jó szellőzést nem igazán sikerült összehoznod…'' - ezt nem igazán vágom, sztem az én házamnál jobb szellőzése nem sok mindenkinek van, mivel eleve nyitott házam van, megspékelve még egy 12-es venyóval, hogycsakmégis..
Lehet, h ez a titok egyetlen nyitja. Talán ezért nincsen nekem semmi de semmi bajom a karimmal, ellentétben sokakkal. Talán, neked is erre kellene még jobban ráfeküdnöd..
ps. nem akartalak megbántani a stílussal, csak hülyéskedtem, mert éppen jó kedvem volt.
Már nincs.. -
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4823 üzenetére
Huppsz
ez komoly!!
Mármint kár érte.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Figyelj má' ide Ecsém..
Tényleg jopofa ez a hűtő, mondjuk azt h jobb is lehet, mert kifelé fújja a levegőt a házból.
Mondjuk..másban nem jobb az x2-nél, sztem.
Ahogy nézem, a levegőt a stabilizáló felől szívja, ami ugyebár itt sokmindnekinek (nekem nem....ez sem..
, mindegy.) közel 100fokos tud lenni, akár, massziv game alatt. No kérlek alássan, erre mit mondasz? Ez se éppen a legcoolabb dolog, sztem..
Itt jön a képbe, ujra, hogy ha jo a házszellőzésed, akkor megvan a megfelelő huzat és nem lesz gond. - Ezt viszont már az x2-nél is leírtuk. Ergo: gyak. tök mindegy.
Mit gondolsz? -
udi
őstag
válasz
DonDragonka #4818 üzenetére
Vagy ha ujraindul az lehet proctulhuzás is
bár jelen esetben ez nem fenyeget gondolom?!
-
udi
őstag
válasz
Igazábol én sem értem hogy mi volt a baj az acx-eddel??
Sokat raktam össze és sosem volt baj,bár néha nem lehetett már leszedni nem tom miért..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
''...sikeresebb projekt lesz mint az ACX2 volt…..''
Nem tudom, nekem az is sikeres project volt..... -
mattheus
őstag
válasz
Mi volt a bajod az X2-vel? Nekem most éppen az került fel rá....
-
udi
őstag
válasz
Tiszta ac filinges a cucc
-
DroneZ^
őstag
válasz
DonDragonka #4784 üzenetére
mire leirták már felraktam a riva tunert, azon is kitiltottam minden tuningot, csak a fan opciot használom, 50%on, kicsit hangosabb, de hűvösebb, egyenlőre igy jó, de lehet hogy idővel veszek rá 1 zalmi vf900cu-t, vagy ha valaki tud erősebbet, vagy nagyon erős de halk coolert, irjon!
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4783 üzenetére
Mit tudtam volna neki segíteni?
Nekem sem tudott senki mert egyszerűen a kártyával volt gond!
Az a legeszerübb ha kicserélteti másik márkára mert úgy tűnik a Sapphire-nek gondjai vannak az 1950XT-vel! -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4771 üzenetére
Gyerünk mester segíts neki!!!!!
-
DroneZ^
őstag
válasz
DonDragonka #4757 üzenetére
ezzel hogyan lehet a ventit állitani? tudsz segiteni?
-
hzoltan
tag
válasz
DonDragonka #4729 üzenetére
Nem, VF900-as van rajta. De megnyugtattak, hogy nem lesz vele gond
Az atitool úgy látszik, hogy jobban megterheli, mint egy game. Gama után 60-65C körül volt úgy, hogy 1600-on teker a venti.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4722 üzenetére
Annál is sajnos kellett kompromisszum PL Oblivion,TRL,
Az 1950XT-vel meg tényleg megjártam.
Viszont a 8800GTS-nél nem kell majd! -
Soak
veterán
válasz
DonDragonka #4719 üzenetére
Liheg nagyon, kilóg a nyelve, csúnyábbak az élek, kissé randább a kép de hozza azt az fps-t amit egy GTS
Na épp ezért mondtam ,hogy mekkora egy idiota teszt , ugy ábrázolja a képet mintha az xt a GTS közelében lenne, pedig ez közel sem igy van
U.i.: Kompromiszumokkal egy 9600pro-nak is van létjodosultsága -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4719 üzenetére
Én nem akarok komprumisszumot kötni egyik játéknál sem,azért akarok 8800GTS-t venni!
-
PPSH
őstag
válasz
DonDragonka #4713 üzenetére
nem rossz teszt de ott irjak hogy WHQL-es 7.1-es meghajtot hasznaltak az ATI kartyahoz.honnan talaltak
mert en nem latom sehol
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[link]
Itt egy másik teszt ami teljesen mást mutat!
Nézd az 1950XTX-hez! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Ennek a tesztnek sem kell hinni!
Az 1950XT majdnem olyan jól szerepel mint a 8800GTS 640MB más tesztekben még az 1950XTX-is nagyon le van maradva tőle nem hogy az 1950XT! -
válasz
DonDragonka #4711 üzenetére
Lehet hogy eddig is megvolt csak elnyomta a gyárihűtő
De biztos hogy a VGA? nem táp?
üdv. Horvee -
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4696 üzenetére
Ez kép kb ezredszer járja körbe a világot, DE most legalább már magyar duma is van hozzá...
Az OEM változat valszeg az apple számára készül (a munkaállomásukhoz).... asszem oda passzol ez a méret. (meg a kártyán lévő rögzítő)
Ha a retail verzió ennyit fog fogyasztani, akkor nem lesz túl nagy sikere.....
Monnyuk a kedvenz részem:
''A két kártyán, tehát az R600 XTX-en és az R600 XT-n kívül a későbbiekben megjelenik majd még egy olcsóbb, R600 XL névre hallgató modell, amelyről egyelőre pontos információk nem állnak rendelkezésre.''Mintha az XT és XTX modellekről bármi konkrét elhangzott volna
!!!!!
-
skippper
senior tag
válasz
DonDragonka #4685 üzenetére
Én nem vagyok teljesen elégedett, mert cicereg ez az Istenverése
esküszöm füldugóban fogok játszani... direkt halk gépet raktam össze.. semmi hangja.. erre bekapcsolom és mintha valami ... nemtom.. ezt emberi szavakkal leírni nem lehet
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
DonDragonka #4685 üzenetére
mért szeretem a 7300/7600-os topikot
?
amúgy mindenkitől sorry hogy bele pofátlankodtam a topikotokba!
[Szerkesztve] -
Vagyok_
csendes tag
válasz
DonDragonka #4666 üzenetére
Nyugodtan.
Borda amúgy nem esett le róla. Az egész kártya durva beállításokkal is hűs maradt.
Persze ha elbasztam az sem érdekel...Messze jobb volt a hűtés mint gyári állapotában. 60(!!!) fokot sose látott. Teszem vissza a gyárit és majd megy gariba.
Az előző 1950Pro-t húzott memókkal, sünik nélkül használtam. Nem ment tönkre. -
Vagyok_
csendes tag
válasz
DonDragonka #4662 üzenetére
Pontosan ilyen kártyám van\volt.
Radeon™ X1900 CrossFire™ Edition 512MB GDDR3 DVI-I + CrossFire™ (PART NO. 3057)
http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900crossfire.htm -
Vagyok_
csendes tag
válasz
DonDragonka #4652 üzenetére
Nem pöttyök, háromszögek. Kicsik is, nagyok is.
Több gépben néztem, 32 és 64bites XP alatt is, 3-4 driverrel, minden alapon.
Azt gondoltam hátha itt a fóumon ez egy ismert bug vagy ilyesmi de akkor ez kártyahiba lesz. Azért köszönöm a reagálást. -
ent
őstag
válasz
DonDragonka #4651 üzenetére
Igen, elismerem, hogy picit durva sarkosítása a valóságnak. De akkor is. Gondol egyet AMD és jön az AM3-4-5-6. Közben, melyik az a mostani gém, progi, ami igényt tart ekkora sebességre (mármint fejlődés)? Vagy csak lassítás alatt vannak? Nem akarnak nagyot, csak sok picit?
Tovább megyek, kijelentik, hogy itt az új PCIe 2.0 foglalat, hurrá. A mostani AM2 es lapokat megint lehet lecserélni és nem az új foglalat miatt, hanem a Pcie miatt. De vmiért mindig cserélni kell. Aztán megszokod, lesz saját jövedelmed, és veszed a legújabbat.
Költesz mint állat, és közben rájössz, hogy a gyereked visszafelesel a WCről, hogy apa, a PH fórumozást fejezd be, mert játszani szeretnék a doom45tel.
Bocsi a kis offért. -
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #4626 üzenetére
Köszi a választ, szerinted viszonyitva 1950 pro-hoz alapon hajtva megéri váltani, és mi az elfogadható árkülőnbőzet.
-
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4629 üzenetére
Lsd: #4525 Amit eredetileg terveztem!!!!
-
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4619 üzenetére
[link]
Egy kis leírás, hogy mi mit jelent a memória állítgatásnál!!!Hivatalos forrásból
Talán eccer lesz ilyen a videókareszokra is !!!
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4619 üzenetére
Majd ha meglesz az új kari akármilyen is lesz akkor megnézem majd azt is!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4615 üzenetére
Persze minden új rajta tegnap tettem fel a legújabb verziót a Winfosból!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4609 üzenetére
[link]
EZ SE MUTAT ROSSZ EREDMÉNYRE! -
hzoltan
tag
válasz
DonDragonka #4609 üzenetére
köszi megkeresem.
még 1 kérdésem lenne:
mekkora különbség van a kártyám és egy 1950pro között?
thx! -
válasz
DonDragonka #4608 üzenetére
Akkor már csak az lehet hogy nekem van a ház elejében a vinyoknál 2db 8cm-es venti ami a képen is láccik hogy pont egy magaságban van a VR-vel és igy sztem kap a szelükből.
üdv: Horvee
[Szerkesztve] -
válasz
DonDragonka #4601 üzenetére
A házat oldal nélkül használom mert elég durván megvan tömve és ugy egy katlan lenne főleg hogy itt van mellete a radiátór is
megnéztem venti nélkül is +10C°ot jelentett
[link]
üdv: Horvee -
válasz
DonDragonka #4593 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4586 üzenetére
[link]
Itt vannak az adatai! -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4586 üzenetére
Köszi!
-
válasz
DonDragonka #4583 üzenetére
jah tényleg ez lemaradt a venti befelé fúj
válasz
DonDragonka #4583 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4584 üzenetére
Honnan tudom letölteni a CPU-Z-t?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4579 üzenetére
Nekem nem sima a proci 2700Mhz-en megy!
-
válasz
DonDragonka #4578 üzenetére
Sima gyári léghűtéssel ezért nem is mennek a ramok rendesen mert ugye nem fexik rá a gyári hűtő rendesen és ilyen trutymákkal van kitöltve azért azt 3-4perc után kiis dobja 2016on
Annyi hozzá tartozik hogy csaltam egy kicsit mert radiátor mellett van a gépem és elzártam azt, jah még annyi hogy a házoldalában van egy 12cm-es venti
[link]
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4558 üzenetére
Képfeltöltés.hu nem megy és nem tudom feltenni a képet de amit írok az hiteles!
Sajnos ilyen gyenge eredményt produlált alapórajelen és proci 11x245Mhz en megy! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4561 üzenetére
Amugy, én az Életben is inkább csendes vagyok...
A szófosást sosem bírtam igazán. Talán, ezért vagyok itt is ilyen.
Szeretem a csendes értékeket. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4560 üzenetére
Nem, nem akarom én Őt bántani. Nem kell aggódni.
- Csak feltűnt, ennyi -
Nagyon pörög a srác.De nekem krvára mindegy, ha ő ilyen, ám legyen.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4551 üzenetére
Ez kérlek a 3DMark03 as eredményem!
Lehangoló nem? -
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4546 üzenetére
Vettem az adást......
Nem akartam nagyképű lenni, bocsánat.
Egyébként meg eszem ágában sincsen kifektetni a VGA kareszomat, sőt nagyon is szeretem (különben mi a répának vettem volna meg pont ezt) !!!
[Szerkesztve] -
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4537 üzenetére
Azért van egy dolog, amit nem értek:
Nálad, ha meg van kergetve a kártya, akkor az ATITool 30A(mpert) ír ki. Nekem meg tök ugyanannyit ír 621/900 -ban, meg 654/990 -ben is (28,2A).
Idle állapotban legutóbb nálad ~8A(mpert láttam), magamnál meg ma 5,8A(mpert).
(Mondjuk kezdem elveszíteni a hitemet az ATITool által mutatott számokban, mert ma egy ideig úgy gondolta, hogy 111 fokos a GPU, majd 5 másodperc múlva rájött, hogy jó lesz az 45 -nek is) -
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4531 üzenetére
Azért van új a nap alat...... (ugye az írtam, hogy a zalmi hűtővel ~641/~938 -nál vpu recovery köszöntött rám ::Ezt DonDragonka a saját szemével láthatta.... //egész pontosan 641 -es GPU frekinél VPU recovery, 938 -as memóriánál meg fekete képernyő, no meg reset...//)
Memóriaidőzítések és minden egyéb (a gépben is) alapon.
A gyári hűtővel gyakorlatilag stabilan (max - két lépcső a gpu -nál, max - egy lépcső a memóriánál) 654/990 -esn megy. (monnyuk a 654 nem valami nagy thuning...)
Az atitool 3d kocekájában mérve ez konkrétan annyit jelent, hogy a 630 -as átlag felment 700 fölé.
Annó valaki írta, hogy a memória húzás nem számít ennek a kártyának....
Erre most azért rácáfolnék
GPU 621-->654 3DKocka 630-->~650
MEM 900-->990 3DKocka ~650-->~710
Ezek szerint mégis tud vele kezdeni valamit.
A 6300 -as kóró megkergetése nélkül ez az egész persze nem sokat számított a 3dmark2005 -ben. 621/900 -on 10410 pöttyöt kaptam míg 654/990 -en (vicces) 10778 pötty volt a jutalom. (ha érdekel valakit a result, akkor majd holnap belinkelem, de nem hiszem, hogy ez az elég gyengusz teljesítmény bárkit is felizgatna)
Lehet, hogy a vízhűtés helyett inkább egy 6600 -as kórót kéne vennem.... (de akkor meg mit csinálok a 4 napos 6300 -asommal...), úgyhogy mégis inkább a vízhűtés meg a tuning. -
Joshi
titán
válasz
DonDragonka #4529 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy azóta nem foglalkoztam a dologgal.
Egyenlőre gyűjtöm a vízhűtéshez az infót és az alkatrészeket
, + a Windowsomra is ráférne egy újratelepítés amit régóta halasztgatok mindenki által ismert okok miatt.
Különben kösz az érdeklődést.
Info a blokkról[link]
-
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4531 üzenetére
Lesz konkréttab link, ha rajta lesz a vassercooler
!!!
Addíg nem sütöm meg a kártyámat, mert a power regulátor igencsak rámijesztett.... a maga továbbra is emelkedőben lévő 98 fokával (tulajdonképpen nem is tudom, hogy mitől ijedtem meg hiszen még csak nem is világított) .... Sajnos az első házventi közvetlen segítsége nélkül a gyári hűtés xart sem ér.
Mondjuk egy dolgot még nem prószáltam...
Alapfeszen a zalmi hűtővel már ~641/~938 -nál dobott egy VPU recovery -t. Még mielőtt hazamegyek, kipróbálom meddíg megy el most alapfeszen....
[Szerkesztve] -
fuzik
aktív tag
válasz
DonDragonka #4522 üzenetére
Haha, megrántottam én is egy kicsit a kareszt a gyári hűtővel.... így már nekem is szeresse, ha húzva vagyon. A pci-e frekit is lehet már emelni. Lehet haragszik a kártyám a zalman fatal1ty hűtőmre.
Remélem a vízhzűtést csípni fogja. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4521 üzenetére
Catalyst 6.10 van fent!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DonDragonka #4437 üzenetére
Ha 1:1-ben ugyan olyan sztem fesleges újra pakolni a cuccot. Elvileg fel se kénee tűnjön a winnek hogy itt vmi csere volt. Bár kétszer ugyan olyan vga-m még sosem volt.
-
Joshi
titán
válasz
DonDragonka #4395 üzenetére
Nos, az ATItool szőrös kockáját csak 2D-ben(500/600) tudom futtatni, de úgy 1000 évig.
Ha csak 1 Mhz-et is emelek, már becsíkozódik a képernyő és gatter.
A PC-ém és az ATItool nagyon utálják egymást.
A RivaTunerrel húzható a VGA.
-
Joshi
titán
válasz
DonDragonka #4395 üzenetére
Rajta vagyok.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4410 üzenetére
A MEM-végett nem esik le a FPS csak amikor töltöget!
De itt nem ez van!
Pontossan ugyanúgy teljesít mint a PRO!
Ez valami hihetetlen! -
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #4392 üzenetére
X2-nek létezik egy újabb reviziója, ami a feszátalakitók irányába is fúj.
Itthon még nem beszerezhető. -
Joshi
titán
válasz
DonDragonka #4392 üzenetére
a fesz. szabályozós dolog még mindíg nem egyértelmű.
Te is láthatod, hogy nem melegedett túl amikor lefagyott.
most akkor mi van?
Ja, és egyáltalán nem melegszik jobban Acceleróval, mint gyárival.
Egyébként ez kiderül az alábbi linkből is.
[link] -
Joshi
titán
válasz
DonDragonka #4358 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nem a fesz. szabályozó túlmelegedése miatt vannak a fagyások.
RivaTuner is méri a fesz. szabályozó hőmérsékletét, ha ez egyáltalán az.[link]
A bizonyíték, hogy nem melegedett túl Acceleróval sem a fesz. szabályozó [link], ugyanis ennek a mérésnek a vége is fagyás volt.
Nyugodtan kipróbálhatja mindenki, hogy a két program által mért 3 érték megegyezik.
Most akkor hogy van ez a túlmelegedés Acceleróval vagy gyárival? -
Joshi
titán
válasz
Szvsz nem hűti aktívan a gyári hűtő sem a fesz. szabályozót.
Esetleg az a levegőmennyiség megy át a bordákon, amennyit beszív a ventilátor a fesz. szabályozó felöl. Sőt, az Accelero X2-nek van egy kis nyílás hagyva a fesz. szabályozó bordák felé is.
Igaz lehetne nagyobb is, de legalább van.
Kár, hogy fagy az ATItool, mert kíváncsi lennék a fesz. szabályozó hőmérsékletére. -
Joshi
titán
válasz
Akkor most gyári hűtőt használsz?
-
Joshi
titán
válasz
DonDragonka #4346 üzenetére
Neked a gyári hűtő hűti a fesz. szabályozót?
Mert szvsz sem a gyári, sem az Accelerónak nincs semmi köze a fesz. szabályozó hűtéséhez.
Inkább kevésbé húzd a GPU-t, mondjuk max 640-re, a memóriát pedig egyáltalán ne húzd mivel nem sok értelme van.
Én ezekkel az értékekkel [link] próbáltam(Race WTCC alatt), de néha kifagy néha nem, és kifagyott gyári hűtővel is.Ez a fesz. szabályozó dolog lehet, hogy szándékos az ATI részéről, hogy ne lehessen XTX szintre húzni az XT-ket.
De az is lehet, hogy konstrukciós hiba.
Egyébként jó hűtő az Accelero X2, a hőmérsékletekből ez ki is derül, a VGA tuningolhatóságáról ez már kevésbé mondható el.
-
Gorombilla
tag
válasz
DonDragonka #4352 üzenetére
Kösz!
-
joshua7
veterán
válasz
DonDragonka #4352 üzenetére
Proci nem megy többet? Nekem 3008mhz, 669/1602mhz ad 5520 pontot. Ja, ez egy x1900xt 512. [link]
Gorombilla: neked mit nyom a cuccod 06-ban? -
Gorombilla
tag
válasz
DonDragonka #4349 üzenetére
Mivel méred a feszstabok hőmérsékletét?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DonDragonka #4349 üzenetére
Csak nehogy károsodjon a cuuc. Amúgy meg hajrá!
-
joshua7
veterán
válasz
DonDragonka #4343 üzenetére
Jól tetted föl?
A gyári venti 100%-os teljesítményével vetetted össze? -
Vigneau
félisten
válasz
DonDragonka #4343 üzenetére
Hammon barátja még rosszabbul járt. Alig bírták leszedni a VGA-ról, annyira ráragadt. De hogy ez miként jött össze nekik, máig sem értem...
-
Soak
veterán
válasz
DonDragonka #4270 üzenetére
Gondolom te pontosan azt az utat jártad be mint a tesztbe....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4306 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DonDragonka #4280 üzenetére
Ezért döntöttem - többek között- én is az X2 mellet. Szimpatikusabb volt nekem, mindenféle tekintetben. Én nagy Zalman-fan vagyok, de, ezek a memosünök - köztünk legyen szólva - nekem kissé viccesek. A 9800pro korában még jópofa volt és érhetett is valamit, de ezeknél a kemencéknél ez már csak dekoráció. Sztem lóf@szt se ér, nem hiszek ma már benne. Vagy ha ér is valamit, akkor itt már nem..
Az X2 frankón lefedi az egész kócerájt, bár megmondom őszintén, amig nem vettem meg és nem szereltem fel, addig abban a tévhitbe ringattam magam, h a jó nagy vasdarab egyben felfekszik majd frankón a gpu-ra meg a memokra is, milyen jó lesz, tiszta ordasi-fíling..[link] Sajnos azonban, fel kellet ébrednem, mivel a gpu-t körülvevő keret ugye, magasabban tartja a vasat és így a bordákra csak rá kell rakosgatni a kis párnákat...
..na mindegy.
Ettől függetlenül így is jobb és biztosabb megoldás a zalmannál. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4300 üzenetére
Én ennek jobban örülök mintha ingadozna!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4292 üzenetére
Viszont nálad azért érdekes hogy egyforma értékeket kapsz AA AF és SS off és on mellett!
Mert más kártyáknál amikor AA AF és SS is rajta van akkor jóvel gyengébben szerepelnek mint amikor ki van kapcsolva! -
HarryDEC
tag
válasz
DonDragonka #4283 üzenetére
Hát... nemtom mi az a ''CCC''
-
HarryDEC
tag
válasz
DonDragonka #4246 üzenetére
Hali!
Nagyon örülök, hogy ezt a tesztet belinkelted. Ez a te gépeden volt lefuttatva? Ha igen akkor én a következőt vettem észre:
- a géped (szinte) minden elemében gyorsabb, több mint az enyém.
- az fps a FEAR -ban szintén több (minimum, average, maximum)
- Az fps Distribution mégis nálam a jobb.
Ezek szerint neked (a több maxfps mellet) valamiért nem tartja olyan stabilan, mint az enyém?
A beállításokat direkt oda raktam ahova te.
[link]
[link]
Nem kötözködni akarok, csak kíváncsi és érdeklődő vagyok
[Szerkesztve] -
HarryDEC
tag
válasz
Szerintem az összehasonlító tesztek csak akkor érnek valamit, ha ugyanaz a játékverzió és ugyanaz a tesztprogram fut. Igazából a számérték tök mind1, csak összehasonlításra jó.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ez tényleg érdekes!
Ez már jobban tetszik mint amit a teszt mutatott FRAPS-al mérve! -
Gorombilla
tag
válasz
DonDragonka #4237 üzenetére
Grat!
Kicsit irígy is vagyok. De azért annyira nem, mert nagyon Te sem tudtál odapakolni neki. Ennyit jelenthet az Asus talán normálisabb hűtése?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4246 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Tényleg szép eredmény!
Ha a Soft Shadows kikapcsolod úgy mennyit kapsz?
Csak azért mert az élsimítás és a Soft Shadows-nem működik egyszerre. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4242 üzenetére
Köszi a teszteket!
De engem nem annyira a 3DMarkok érdekelnek mert abban nem olyan jó az ATI!
A gamek a lényeg!
Van nekem FEAR tesztem még a 1950Proval 1024x768 4xAA 16xAF SS off te tudnál csinálni ilyen beállításokkal tesztet a FEAR-böl! -
Gaboman
nagyúr
válasz
DonDragonka #4237 üzenetére
662/999
Hát ez nem semmi 1950XTX-et meghaladó teljesítmény?
Valami teszteredményt esetleg belinkelnél?
Mennyit gyorsult az alaphoz képest?
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest