- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
DonDragonka #4719 üzenetére
Liheg nagyon, kilóg a nyelve, csúnyábbak az élek, kissé randább a kép de hozza azt az fps-t amit egy GTS
Na épp ezért mondtam ,hogy mekkora egy idiota teszt , ugy ábrázolja a képet mintha az xt a GTS közelében lenne, pedig ez közel sem igy van
U.i.: Kompromiszumokkal egy 9600pro-nak is van létjodosultsága -
Soak
veterán
Kevesebbet fog fogyasztani....20Wattal asszem... de ha ezek valóban 250Wattokat fogyasztanak mint ahogy pl a vr-zonen is irták az érdekes lesz... akkor már 500Wattos táp is kevés lesz egy komolyabb húzáshoz... mondjuk általában tulméretezik a fgoysztás adatokat, reméjük itt is ez lesz [link]
szerk : Meg egyébként is 240Wattot hogyan adsz neki? 75+75+75 az csak 225Watt mert ezen a képen 3+3 tápcsati van, de már olyat is láttam ,hogy ezen 4+3-mas tápcsati lesz
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
DonDragonka #4270 üzenetére
Gondolom te pontosan azt az utat jártad be mint a tesztbe....
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
DonDragonka #4122 üzenetére
3d05-ben nem kell lefutatni a cpu tesztet ahhoz ,hogy megkapd a végső pontszámot
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3824 üzenetére
Közben váltottam ,szóval volt viszonyitási alap 1gb vs 2gb , de kétség nélkül ma már elengedhetettlen egy komolyabb vga mellé a 2gb ram
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3822 üzenetére
Érdekes, nekem akkor pont nem akadt, ha pálya rész változott vagy ah lovagoltam.... na mind1
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3815 üzenetére
Oblivion a ramot össze vissza kezeli. 2gb-től nem lett nekem jobb, ugyanugy swapolt
u.i.: Mintha olvastam is volna ,hogy csak 1gbt használ , de erre nem vennék mérget
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3798 üzenetére
a 7900gt azért került kevesebbe mikor indult mert nem csucs kártya volt , a 7800gtx pedig az volt, ezért volt sokkal több az induló ára
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3784 üzenetére
Most is tudnék 130 ért GTX-et venni ,csak mondom
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3724 üzenetére
Ma is vannak olyan játékok amit komolyabb felbontásban csak dx10-es vga-al tudsz élvezni
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3721 üzenetére
NIncs semmi bajom veled / akkor is leirtam volna ha itt lennél 10éve ,csak akkor nem irtál volna ilyet / csak éppen ugy állitod be a dx10-et mintha nem lenne már most is hatlamas előnye, idézek a postosból ; Szerintem kb. 1 év mire kijön egy olyan DX10-es játék, ami miatt érdemes lehet DX10-es karira váltani. , egyátalán nem ezért érdemes dx10-es vga-t venni, és még jó ideig nem lesz dx10-es játék csak a crysis de az is inkább csak bele kóstol
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3719 üzenetére
Én nem figyleek? Ha nem tünt fel ,hogy GTS-t irtam a második felében? és az is kétszer jobb mint a ''te 65ropis'' kártyád, de nem kerül kétszer annyiba, ráadásul ez csucs kat, ennél most csak a gyenegébbek jönnek ,olcsóbban, de a dx9-hez mérten még mindig erősen
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3715 üzenetére
ÁÁÁ már megint
, kit érdekelnek a dx10es játékok ha a GPU-k amik kijönnek dx9-ben is porrá verik a régieket csak olcsóbban? ami a dx10ben közép kat lesz az nem rég még csúcs kat volt(és ez dx10 eljövésével csak nőni fog) , ezt kéne átlátni a dx10 az csak egy plus jó dolog.
szerk: nem beszélve a most is futó dx10es gpuról, viccet csinált az eddigi össze csúcskategoriás gpu-ból, még a GTS is ami gyengébb mint a GTX az is pariban van a GX2-vel és már alig több mint 100k-ért megkapod
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Szertinem is vagy a driverban valami elpiszkálva (aa meg af rátolva és ezért kevés pont ,vagy hasonlók) valami vagy egy rossz huzás eredménye, szerintem egyszerü dolog a nyitja, kis figyelmetlenség.
szerK: mondjuk kicsit homályos maga a probléma ,de azt sem zárhatjuk ki ,hogy valüban egy hibás kari, esetleg egy komplett win csere és egy driver felrakása még jó lenne, hogy mindent kizárjunk
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3667 üzenetére
Nem tudom mennyit ment neked a gpu mert természetesen egy ideig az a szűk keresztmetszet
-
Soak
veterán
válasz
Gorombilla #3662 üzenetére
Nem tudom ,hogy nálad ez hogy van de az elöző vga-mnal (7900gtx) , 705ös magorajel melett igan csak érződött a memorai sebbesége , 900 és 890között is volt különbség , leginkább szintetikus tesztekben volt kimutatható , de volt különbség
-
Soak
veterán
válasz
IRON STORM #3645 üzenetére
nem valószinű
-
Soak
veterán
válasz
joshua7 #3546 üzenetére
Na ,hát ez az, amikor megjelent az intel dc proci (kb tavaly év közepe 5.hó ) ha egy hónappal a bejelentés elött volt dc procijuk a fejlesztőknek akkor még simán időben vagyuk egy jobb játékkal, 1,5év, 2007re igérnek minden nagy durranást....
szerk : mondjuk amit az elöbb is mondtunk , vannak már manapság is olyan játékok amik profitálnak belől , és mindegy ,hogy mennyi akkor is vannak és lesznek egyre többen...
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
joshua7 #3486 üzenetére
Én mindegyiket egy x1900xtx-el példálózva mondtam ,szándékosan nem GX2-vel, te is megnézheted...Gx2vel csak fokozódik..
Szerk: különben ha azt veszük ,hogy a g80ra alig van hatással az aa mint a ph-s tesztekből is kiderül , ezért ha 1600ban játszható nélküle , igen valószinű ,hogy 1280x1024ben is lehet majd játszani vele normál sebeséggel szűrőkkel (4aa 16af)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
joshua7 #3481 üzenetére
CoJról inkább ne beszéljünk, annak hányadékul van megirva mindene.r6 az valóban szép de nem hinném ,hogy 30fps-t megközelíti 1280ban egy 8800gtx-el
Igen, olvastam é onna is meritettem egy két kijelentésemet ; Oblivonban cpu limit, TR legend cpu limit (nem drasztikus ,de van) ,Fear , itt csak nagyon kicsit de növekszik az FPS erősebb procival , Far cry egyértelmű , Riddick , itt nem.... ,szóval ha itt ott igen keveset de jelent egy erősebb cpu a gynegébbel szemben ,szóval cpu limit van
szerk: Oblivion mint mondtam személyes tapasztalattal bir nálam (3200+-->x2 4400) ,igen igen volt változás...
[Szerkesztve] -
-
Soak
veterán
válasz
joshua7 #3473 üzenetére
Most nem tudom miért akadékoskodsz mikor ez tisztán látszik ,hogy a dc-nek van jövője és bizony a játékokban is, de hogy elvonatkoztassunk a játékoktól, akkor is jobban megéri a dc proci, az élet többi területén.És amit mondtál, hogy az ,hogy most ált vga limit van 1280ben szűrökkel (most ha a csucs gpukat veszünk akkor ez nem teljesen igaz, már a 7950gx2 is cpu limites itt-ott..nem hogy a 8800gtx) részben igaz, de ha komplexebb számitásokat igényelő játékok lesznek (ma is an ugy egy pár) akkor már igen igen cpu limit lesz ugyan azon a felbontáson , és ez a jövő, és akkor már nem éri meg most megvenni a 2magost?Játékra ma még csak részben ugyan de mint mondtam, az idő halad
#3474 : Komolyan?mitől nem hiteles?Lassabb vga órajeleket hazudik?vagy mi?ne játszd már az idiótát, nem kell ennyire vitatkozni a tényekkel...nem hajtja ki maradéktalanul a procid a vga-t ennyi nincs mit vitatkozni rajta
szerk: egyébként ,hogy megint az oblivionnal probálkozzak ott egy x1900xtx-el (amihez a szóban forgó vga közelebb ál mint a 7900gt-hez, főleg oblivionba) 1280ban szűrökkel bőven cpu limit van, ráadásul a ph-n csak 2magosokat teszteltek, egyébként ezzel a játékkal személyes tapasztalatom is van ilyen téren
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
joshua7 #3463 üzenetére
Ma még...vagy te 1hónapra vásrolsz procit?Mer szerintem akinek mondtam az nem 1hónapra fog...
#3464 : Ott ahol nem birja kiszámolni 1mag a fizikát+A.I-t vagy egyéb más dolgot ott szűrökkel is lasabb lesz az 1 mag..
szerk: különben ha ezt nézed én is ezt mondtam ,csak éppen ott x2 3800-nál azért használtam az is szót mert az ugy lasabb...de az 1 vs 2 core dolgon nem sokat változtat
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Te only write üzemmódban vagy? [link] ezt a linket nem nézted?...itt lasabban ment a vga mint a te 5000-res eredményednél, az sm pontok mégis xlacinál magasabbak, akkor mit eredményez ez?...
Az FPS mennyisége nagyon relatív. Szinte mindentől függ, főleg CPU, VGA, Memória, Chipset stb..
CPU: Ha egy cpu több FPS-t ad egy játékban az nem számit mert 3dmarkban nem ad több sm pontot?..akkor szögezük le, te miért vetted a gépet?benchmarkolni?(különben ami 3dmarkban többet ad az játékban is ...meg az optimalizáció sem mind1 1core VS 2... )
VGA: Komolyan mondom kezdem azthinni ,hogy valami baj van veled...szerinted ha azt nézzük ,hogy mennyire hajt ki egy proci egy vga-t akkor közben kicseréljük egy erősebbre a vga-t?
Memoria: ez kb 0,01% befolyásolsa a dolgot
Chipset: kb mint a memoria..
#3461 : Ha adott ''A'' proci ami X FPS-t produkál és létezik ''B'' proci ami x+5 FPS-t produkál akkor ''A'' proci nem hajtja ki a vga-t....remélem értherő volt..
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Hogy egy játékban semmilyen processzorral (ha jobban tetszik a 3dmark06 sm tesztjeit szerk: mondjuk az sm teszt a 3dmarkban 1magra optimalizált szóval ennél csak roszabb lehet..) nem lehet növelni az FPS-t , az a proci nem hajtja ki aminél van egy ami jobban kihajtja...ennyi..
U.i.: Te kezdtél el vitatkozni az sm pontokon, én is mutattam, vagy afelett elsiklottál mert az én igazamat erősitik?...
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Látom a puszta tények sem győznek meg,ha nem birod beismerni ,hogy a procid nem hajtja ki (amit a számadatok is megerősitenek) a vga-t akkor nincs miről beszéni
miért, nem ugynazon az órajelen ment a vga?...az sm pontok pedig magasabbak...
... nem is, igazad van xlacié lasabb meomirával ment... akkor még inkább...
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
nézd meg amit linkeltem, ugyanazon az órajelen ment mint a tied és mégis magasabb sm pontok..(ki érti ezt?) ...különben 3dmark senkit sem érdekel,mint mondtam a játékok is már a DC-t követelik erősen (oblivion, coh,q4 is tudta már , gotich3 is ha jól tévedek, majd a crysis és ami 2007ben jön már szinte minden....és ezzel Rover sem fog vitatkozni...
)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Miért , én nem 6000pontot mondtam?(igaz, x2-vel) egyébként a 3dmark játék tesztje csak 1magra optimalizált, manapság meg már van egy-két játék aminek nagyon kell a 2mag...és a jövőben meg már nagyon kevés lesz az 1mag
szerk: a te vga-d és xlacié milyen órajelen ment?
[Szerkesztve] -
-
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest