- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
fuzik
aktív tag
És éppen finishben van a ''kicsiben'' a vizes projekt
!
Jövő héten jön a teszt 1 radival + gagyi pumpával, aztán meg kap még két radit, meg egy bika pumpátés akkor lesz végleges!
ATI Mert Megérdemlem
Azért annyit előre elárulok, hogy régen láttam XT -t (GPU 52) / (VR 62) fokon 650/990 értékek mellet alapos leterhelés közben (ATITool 3d koceka 700 FPS körüli átlag) -
fuzik
aktív tag
Azért a fagyasztással nem árt vigyázni!!! Mert nem csak a ragasztó lesz rideg, hanem a nyák is és a forrsztások is!!!! Egy helytelen feszegetés, és ....
!
Ha valakinek biztos a keze és jó a szeme, az inkább sniccerrel (tapétázókés) felezze meg szépen a memóriatappancsokat, vagy eccerűen nyiszálja el az acceleró felé eső oldalon.
A feszegettéssel is vigyárni kell, mert a jobb felső sarokban (ha szembe van veled a karesz /azaz farkasszemet nézel az x2 -vel/) van egy fet (asszem), amit majdnem eltörtünk DonDragonka XT -jénél.
Ha nem fagy az AcceleroX2 -vel meg nem kell a tuning, akkor inkább hagyjátok rajta... (szerintem). Legalább csendes a lelkem (igaz, hogy a meleget az alaplapra, és kellemetlen helyzetben a déli hídra nyomja, de hát ha nincsen gáz, akkor minek piszkálni)!! -
Vigneau
félisten
Ahogy mondom. Nylon zacsiba berakod, szépen lezárva, hogy ne nagyon érje víz, pára, stb. Benthagyod egy időre, kb. max. 15 perc. Aztán kiveszed a kártyát, majd óvatosan eltávolítható a hűtő. Ugyanis a hűtő a meleg hatására gyógyul rá a VGA-ra. Ezt a leszedést anno egy AC Silencerrel csináltam egy X800GTO2-n.
Mindez természetesen csakis saját felelősségre. Fő az óvatos, biztos kézmozdulat.
Hammon Serra-nak volt hasonló gondja nemrég. Csak nem Ti voltatok azok?Akkor elfelejtettem ezt a trükköt mondani neki. Hiába, telefonon értekeztünk és még javában dolgoztam.
Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest