- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
fuzik
aktív tag
És éppen finishben van a ''kicsiben'' a vizes projekt
!
Jövő héten jön a teszt 1 radival + gagyi pumpával, aztán meg kap még két radit, meg egy bika pumpátés akkor lesz végleges!
ATI Mert Megérdemlem
Azért annyit előre elárulok, hogy régen láttam XT -t (GPU 52) / (VR 62) fokon 650/990 értékek mellet alapos leterhelés közben (ATITool 3d koceka 700 FPS körüli átlag) -
fuzik
aktív tag
Azért a fagyasztással nem árt vigyázni!!! Mert nem csak a ragasztó lesz rideg, hanem a nyák is és a forrsztások is!!!! Egy helytelen feszegetés, és ....
!
Ha valakinek biztos a keze és jó a szeme, az inkább sniccerrel (tapétázókés) felezze meg szépen a memóriatappancsokat, vagy eccerűen nyiszálja el az acceleró felé eső oldalon.
A feszegettéssel is vigyárni kell, mert a jobb felső sarokban (ha szembe van veled a karesz /azaz farkasszemet nézel az x2 -vel/) van egy fet (asszem), amit majdnem eltörtünk DonDragonka XT -jénél.
Ha nem fagy az AcceleroX2 -vel meg nem kell a tuning, akkor inkább hagyjátok rajta... (szerintem). Legalább csendes a lelkem (igaz, hogy a meleget az alaplapra, és kellemetlen helyzetben a déli hídra nyomja, de hát ha nincsen gáz, akkor minek piszkálni)!! -
Vigneau
félisten
Ahogy mondom. Nylon zacsiba berakod, szépen lezárva, hogy ne nagyon érje víz, pára, stb. Benthagyod egy időre, kb. max. 15 perc. Aztán kiveszed a kártyát, majd óvatosan eltávolítható a hűtő. Ugyanis a hűtő a meleg hatására gyógyul rá a VGA-ra. Ezt a leszedést anno egy AC Silencerrel csináltam egy X800GTO2-n.
Mindez természetesen csakis saját felelősségre. Fő az óvatos, biztos kézmozdulat.
Hammon Serra-nak volt hasonló gondja nemrég. Csak nem Ti voltatok azok?Akkor elfelejtettem ezt a trükköt mondani neki. Hiába, telefonon értekeztünk és még javában dolgoztam.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest