- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ez egy jó kérdés! Mivel DDR3-as ezért sztem nem sokkal, főleg hogy ugyan az a GPU mag van rajta meg az egész arhitektúra u.a. (inkább csak parasztvakításnak tűnik mint az X1900XT 512 / XTX. Ott is XTX és XT között annyira kicsi a különbség hogy nem éri meg XTX-et venni. Hajrá tuning!
)
Valószínűleg a rajta lévó memória chipek jobbak, válogatott darabok lehetnek. De nem hinném hogy nagy különbség lenne a számok alapján, noha összehasonlító tesztet nem láttam még róluk.
mod: esetleg itt is rákérdezhetsz ([link]), hátha tudnak vmi +infot!
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Akkor most hova mehetek a kidobott kártyáért?
(#2185) PPSH válasza éN79 (#2184) üzenetére Új Válasz Privát Email 2006-10-08 20:51:02
PPSH
(fanatikus tag) ha a VF900 nem viszi le full terhelesnel a hofokot legalabb 60-ra akkor dobom ki a szemetbe az egesz kartyat de amugy nekem nagyon bevallt ez az ATI X1900XT nemtudom masok miert paraznak az ati kartyaktol
Örülök, hogy bevált a VF 900!
Mellesleg mi itt nem is félünk az ATI-tól, főleg mióta AMD fennhatóság lett, vagy mi.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Ha ezt komolyan gondolod: (ha a VF900 nem viszi le full terhelesnel a hofokot legalabb 60-ra akkor dobom ki a szemetbe az egesz kartyat) akkor szólj hol és mikor, mert lesz egy másik 1900XT-m ezek szerint!
[link]
Jó, Deicide húzta a kártyát, de sajnos ennyi tranyóval szerintem a VF900 se tud csodát tenni. -
éN79
addikt
Ja bocsánat, az előbb kihagytam hogy nekem Accelero X2-m van, de a VF900 is legalább ilyen jó hűtő, úgyhogy szinte mindegy.
Viszont egy gyár (és itt most az ATI-ra gondolok, merthát a kártyák többsége referencia) hogyan lehet ennyire trehány egy hűtő tervezésénél. 2006-ot írunk, azért már lehetne hatékony és halk hűtőt rátenni egy 100K+ feletti káryára, legalábbis én nem érzem ezt ellentmondásosnak, hisz az NV-nek azért néha sikerül. -
Peace
nagyúr
[link]
[link]
[link]
Igaz itt sima GT helyett TOP van, és 256-os XT helyett 512-es(de 2 kari között nincs sok különbség). Egyértelmű az Ati előnye. Sőt néhol még a GTX-re is ráver egy picit. A lehető legjobb választás jelenleg.DX10-es karikat még lehet pihentetni 2007 nyaráig kb. Szerintem...
Mod.: És itt lehet szemügyre venni az XT 256Mb vs 512Mb harcot:[link]
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest