- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
ent
őstag
Van akinek minden okés volt a sapphire x1950xt kártyájával? Érdekelne, hogy csak sorozat vagy egész a bibis. És hol vette akinek szar?
-
ent
őstag
Használ vki x1950xt 256 pcie-hoz thermalright hr-03-at? Tapasztalat, vélemény? A gyártó oldalán csak x1900 series-t olvasok a kompatibilitási listán és aggódom a rárakás felől, aggódjak? (92mm ventivel használnám)
-
ent
őstag
válasz
DonDragonka #4651 üzenetére
Igen, elismerem, hogy picit durva sarkosítása a valóságnak. De akkor is. Gondol egyet AMD és jön az AM3-4-5-6. Közben, melyik az a mostani gém, progi, ami igényt tart ekkora sebességre (mármint fejlődés)? Vagy csak lassítás alatt vannak? Nem akarnak nagyot, csak sok picit?
Tovább megyek, kijelentik, hogy itt az új PCIe 2.0 foglalat, hurrá. A mostani AM2 es lapokat megint lehet lecserélni és nem az új foglalat miatt, hanem a Pcie miatt. De vmiért mindig cserélni kell. Aztán megszokod, lesz saját jövedelmed, és veszed a legújabbat.
Költesz mint állat, és közben rájössz, hogy a gyereked visszafelesel a WCről, hogy apa, a PH fórumozást fejezd be, mert játszani szeretnék a doom45tel.
Bocsi a kis offért. -
ent
őstag
Hasznos kis blog. Igazából megint ott vagyok, ahol a part szakad. Ha legalább nagyobb különbség lenne, de elenyésző. Igazából az jár jól, aki most cseréli le a PIII gépét vmelyikre. A többiek meg 5-10 % kot nyernek max bármelyik konfigot is választanák. Fejleszthetőség? Az meg minek, holnap már olyan alaplap lesz a piacon, ami miatt az egérpadomat is kicserélhetem...
De azért köszi Qru, igen időigényes dolgot csináltál, szentem nincs család a háttérben...
[Szerkesztve] -
ent
őstag
thx all
Akkor helyes a megállapításom,hogy az x2 nem annyira jó a kártyázhoz?Thermalright hr-03 hoz mit szóltok? Nem elég? -
ent
őstag
Sziasztok
most vettem 1 sapphire x1950xt 256 vgat. Talán az ár miatt... hangos 1picit
Accelero x2 vs. Thermalright vagy egyéb?
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest