- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
Tibiajax #4845 üzenetére
Igy van
Bár én hozzátenném hogy ugyanezt csináltam csak picit továbbfejlesztve.Szigetelöszallaggal zátam le minden nyilást a házon (nem is látszik!!) és csak a hátso 12es venti mozgatja a levegöt és egyben hüti u.az a venti a procimat is (vizescucc!) tehát kapásbol megusztam egy ventit,mind hangban mind fogyasztásban.És igy a kari stabil 70c alatt van a procim meg 30c fokon több ora után isJahh a procim egy dc945 3.85ghz!!!Szoval amit irtál az igy van egyetértek vele de ehhez kell egy jol kitalált ház is és csak elöl hátul lukak....
-
DonDragonka
őstag
válasz
Tibiajax #4827 üzenetére
Ácsi bratyó! Ki mondta, hogy nekem bárminemű problémám lenne a karesszal????
Tökéletesen megy, jól húzható az egyik legjobb dolog a gépemben. Te valakivel nagyon keversz engem. Soha nem panaszkodtam, csak egy, valóban szar dologra, az X2-es hűtőre, de azt kivágtam kukába, mert NÁLAM nem jött össze ami nálad ennyi.
Mit nem vágsz? Azt mondod, vagy legalábbis utalsz arra, hogy nálad 100 fokos a VR. Ugyan akkor meg győzködsz arról, hogy a jó szellőzéssel ez is elkerülhető és hogy neked az van. Itt kérem van némi ellentmondás, de lehet, hogy csak én értelek félre akkor bocsi…
Én nem szeretem szétberhelve, kibelezve látni a gépemet. Nem tehetek róla, de zavar még a plexis házak látványa is. Én már csak ilyen maradi vagyok. Épp ezért az általad egyébként nagyra becsült javaslat nálam biztos, hogy nem járható út.
Egyáltalán nem bántottál meg sőt… nekem kifejezetten jól esik, hogy a korombélit még leöcsizik… Nekem jó kedvem lett ettől, a tiéd se romoljon hát el… Legfőképp, hogy az én hozzászólásom sem akart bántó lenni… -
DonDragonka
őstag
válasz
Tibiajax #4821 üzenetére
Hát ha már így össze bratyiztunk akkor had maradjon ilyen a stílus bátyám-uram…
„közel 100fokos tud lenni, akár, massziv game alatt. No kérlek alássan, erre mit mondasz?”
100 fokos????????? Hol? Kinél? Mitől? A gyárival (s ezt ha kívánod képpel is tudom igazolni) 100%-os ventinél, 71 foknál többet én még nem bírtam összehozni. Jah pont ezért vágtam ki az ACX2-t mert az valóban inkább fűtötte mint hűtötte.
„Itt jön a képbe, ujra, hogy ha jo a házszellőzésed, akkor megvan a megfelelő huzat és nem lesz gond. - Ezt viszont már az x2-nél is leírtuk. Ergo: gyak. tök mindegy.
Mit gondolsz?”
Előző pontban lévő, tőled idézett mondat alapján neked ezt a jó szellőzést nem igazán sikerült összehoznod…
A lényeg, hogy majd ha felraktam meglátjuk… Mondjuk neked már nehezebb lesz erre a hűtőre váltanod ha esetleg beválik mert a jó kis X2-es ragaszkodó egy típus…
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
fuzik
aktív tag
válasz
Tibiajax #4559 üzenetére
Nyugodtan kérdezz bármit....
Gyakorlatilag napi 10 - 16 órát töltök gép előtt. Immáron kb 12 éve.... előtte kicsit kevesebbet. A PH! -t azóta borzolom, hogy létezik... ...csak éppen nem írogattam idebe beszólásokat.... Lehet téged korlátoz a munkádban, hogy időnként ráolvassál arra pár fórumra, amit napi szinten figyelsz... ...szerencsére ez nekem nem okoz gondot....
Némely más totyikozókkal ellentétben igyekszek a többieket nem mivoltukban buzerálni, hanem a totyik tartalmához passzoló beszolásokkal reagálni, továbblendíteni (vagy éppen visszafogni...).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DonDragonka
őstag
válasz
Tibiajax #4559 üzenetére
Tibajax...
Te meg túlságosan csendes vagy még ha kérek valamit arra sem reagálsz...
Saját véleményem szerint a két hozzáállás közül ez utóbbi rosszabb egy aktív totyikon…
Ne, ne vedd zokon, nem sérteni akarlak, csak gondoltam, megjegyzem már...
Most fogom megkapni, hogy olyan vagyok én is mint a Fuzik... -
DonDragonka
őstag
válasz
Tibiajax #4507 üzenetére
Alapvetően nem kell, de a magasabb OC érdekében ajánlott, már ha az a cél. Nekem 115-ös PCI-E freki mellet ment már a kártya 700/2000-en is, csak azt néztem be, hogy ahol ezeket a beállításokat néztem ott a csóka vízzel hűtötte a kareszt. Nekem a gyári hűtés lévén ezeken az OC beállításokon már baromira melegedett…
-
fuzik
aktív tag
válasz
Tibiajax #4507 üzenetére
Bal lábbal keltél???? Ki mondta, hogy huzogatni kel????? Ha alaposabban megnézed a hozzászólást, akkor ott arról van szó, hogy nézze meg Gaboman, hogy min nyomul neki, mert az én kareszom 105 -nél elkezd baromságokat csinálni.... ....és én sem direkt húztam fel.... ...csak beleszaladtam... ...és megszívtam.
Na mind1.....
Egyébként meg marhára nem kell húzogatni... ...azért van 16 csatorna, hogy legyen mint pumpolni a cuccost, a 16 felét sem használja ki a kártya. -
DonDragonka
őstag
-
Vigneau
félisten
válasz
Tibiajax #4315 üzenetére
Én sem vagyok krőzus, de ha jól mozgatom a szálakat, akkor általában nincs gond a váltásnál - már ami a financiális dolgokat illeti. Eddig nincs is okom a panaszra - hidd el, nem ész nélkül csinálom. Ha így lenne, akkor kapnék is a Feleségemtől. Javíthanám is át az 5 ágú csillagot 6-7 ágúvá - attól függően, hány púp jelenne meg rajtam. A színről meg nem is beszélve...
Egy viszont biztos, a 7900GT után az X1950PRO gáz volt. No meg hozzászoktam a tuninghoz - ebből nem igazán vagyok hajlandó engedni.
Ezen a téren a kóró szépen ki is elégít.
Ami meg a nézegetést illeti, igyekszek naprakész lenni abban, ami érdekel - hátha jön egy kihagyhatatlan lehetőség. Azaz alaplap, VGA. A proci, valamint a RAM-ok szoktak nálam a legstabilabbak lenni, így azok másodlagosak. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tibiajax #4308 üzenetére
Ez volt az ára, hogy C2D-m legyen X2 után. Teljes egészébén a sötét oldalé lettem.
De mentségemre szolgáljon, hogy legalább CF-ös a deszkám.
Nem vok elveszett lélek
To Vigneau: én is örülök neki. Tuningban coolbits2 automatán 697/768-ra lőtte be. Még lehet rajta húzni biztosan. Viszont a hűtése jobban tetszik (sok fémborda és heatpipe leplezetlenül), mint az X2. Persze az X2 jobb, csak ez szebb nekem. -
Vigneau
félisten
válasz
Tibiajax #4310 üzenetére
Egyszerűen vannak ilyen gyenge pillanataim. Ilyennek köszönhető a kóróra váltás is. Azt sem bántam meg.
De közben most nézem, mit is írtam: 8800GT. Lehagytam az S-t... Felettébb ciki, mondhatom. De - kérlek - ne légy szomorú. Ez az élet rendje. Viszont ha cserélem is a VGA-t, az még bőven odébb van. Előbb tavasszal RAM-ot váltok. A VGA biznisz a nyaralás utánra marad, már ha jut majd rá... -
Vigneau
félisten
válasz
Tibiajax #3967 üzenetére
Mert a régi driver leszedésével keltett űrt így elrendezzük - ezt Te is jól tudod. A másik egyébként sem a régi helyére keveredik fel. Régi driver leszedése előtt csináld meg a folyamatot, majd ismételd meg azt az új feltelepülése után is. Lehet, meg fogsz lepődni.
Az új driver felrakását követően az ember amúgy is nekiáll tesztelni. Minimálisan, de akkor is bele szólhat a teszt eredményeibe a rendezett vinyó - természetesen pozitív irányban. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Tibiajax #3900 üzenetére
Jaja. Igaz. Az X1800XL-emen Accelero X2 volt. Valóban ráfúj a fesszabályozóra, és a gyári hűtésnél sokkal csendesebben, tizen fokkal hűvösebben tartotta a kártyát. De van hátránya is. A gépből nem kifelé, hanem a PCI foglalatok felé fúj, bentre. És a szívónyílása is ott van. Ha nem tökéletes odalenn a légmozgás, bizony hamar felforrósodik a gépház oldala...
Szerintem az utóbbi eset állhat fenn nálad is, Joshi.
Nálam, nyitott gépházzal 65°C-ról 50-re csökkentette az X1800XL hőfokát.
HGyu
[Szerkesztve] -
Gorombilla
tag
válasz
Tibiajax #3900 üzenetére
Kösz a választ, egyébként bocs, hogy tőled kérdeztem.
Nézegettem az x2-őt, vf900-et,vf700-at tetszik, meg minden de egyszer csak bejön egy srác a topikba, hogy x2-ese van, meg hogy jók a hőmérsékletei,és nem érti miért fagy ki a cucc. Következő hsz-e: A fesszabályzó rész: 96 fokos!Kár, hogy nem tudom a 96-ot nagyobb számokkal írni. Az rengeteg. És még csak nem is emelt feszt. Nekem is ugyanez a gondom, és ebből a tapasztalatból következtetve nem nagyon szeretnék x2-őt venni, akármilyen halk -és jó, és tényleg az. De úgy néz ki, hogy a fesszabályzó részhez nincs túl sok köze, márpedig az is melegszik nem gyengén.
[Szerkesztve] -
-
Joshi
titán
válasz
Tibiajax #3727 üzenetére
Az hogy ki mikor, mire és mennyi ráfordítással vált egy VGA-ra ugyancsak nézőpont kérdése.
Jövőtállóbb a G80 ez nem kérdéses ráadásul a jövőbeni játékokat biztos, hogy a DX10-es kártyákra optimalizálják.
Szvsz én se vennék G80-as kártyát márcsak azért se, mert most vettem egy X1950XT karit.
Egy VGA-ért nem szabad 50-70k pénzmagnál többet adni, ez aranyszabály! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tibiajax #3325 üzenetére
A valós okát Rover tudná kifejteni ezek szerint ([link]) a saját tapszatalatom: Gef 7800-asom futtattam Mark05-t. 509-en adott picivel 7300pont felett, 515-ön már csak 6900-7000pontot. Ez bőven több mint a teszt átlagos szórása ( ugye nem mindig ugyan azt a pontszámot adja ha kétszer egymásután lefuttatod).
mod: esetleg a Mark06-topikban kérdezzetek utánna. (az a hsz is onnan van amit fent linkeltem)
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
válasz
Tibiajax #3279 üzenetére
Véleményem szerint az első esetben nem ment a kártyád a beállított értéken, visszavette az overdrive alapórajel alá, (most nem tudom mennyi fejből, de az everest kiírja azt az értéket is). A 10540 pötty 05-ben kb annak felel meg. A furcsa az, hogy a konfigoddal a második esetben is 11.000 fölött kellene kapni kicsivel.
-
Sotho
őstag
válasz
Tibiajax #3231 üzenetére
Azért merészeltem jónak nevezni a progit, mert meglepődtem amikor kiderült milyen frankon megy az én karimmal is. Simán megtalálja a max órajeleket, hőmérsékletet jelez ki stb stb, az artifacts tesztnél nekem is 75 fok körül van talán még soha nem volt ilyen meleg. Szvsz lehet driver hiba is, ha fagyizik a gép.
-
xlaci
senior tag
válasz
Tibiajax #3244 üzenetére
Leirok pl egy tegnapi esetet...
Rajta van a gepen a catalyst control center, meg az ati tray tools. A tray tools-al csak az fps-t homersekletet stb szoktam nezni. Egyszer csak beallitottam a ventifordulatot stabil 50 szazalekra, elkezdtem jatszani, es hoppa nezem mi a fenetol ilyen lassu, kb 20 fps-el keveset dobott. Utana rajottem hogy nem valtott at 3d-s frekikre, hiaba csinaltam barmit, ugyhagyta, csak egy restart segitett, de tobb ilyen hasonlo eset is volt mar -
Nortid
aktív tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest