- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
ent
őstag
Hasznos kis blog. Igazából megint ott vagyok, ahol a part szakad. Ha legalább nagyobb különbség lenne, de elenyésző. Igazából az jár jól, aki most cseréli le a PIII gépét vmelyikre. A többiek meg 5-10 % kot nyernek max bármelyik konfigot is választanák. Fejleszthetőség? Az meg minek, holnap már olyan alaplap lesz a piacon, ami miatt az egérpadomat is kicserélhetem...
De azért köszi Qru, igen időigényes dolgot csináltál, szentem nincs család a háttérben...
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Hát nem biztos hogy kicserélik az attól függ hogy náluk is ilyen gyengén szerepel e!
Ők azt mondják biztos a táp!
Igaz hogy 550W-os tápom van +3.3V 32A +5V 40A +12V 24A tud!
Az 1800XT 512 húzva is jó volt vele 715/856-on simán ment és az többet vesz fel mint az 1950XT!
Ha kicserélik akkor sem tudom megmondani mikor lesz mert nem jött nekik 8800GTS 320MB-os! -
fuzik
aktív tag
Nem akarok váltani.... ....ez a gép mondjuk úgy, hogy jáccós jáccósgép!!! Tuning stb.... azaz minden, amit soha nem tennék meg a dolgozós - jáccós gépeimmel.
Kifejezetten szét akarom szívni az arcomat ezzel a géppelés jó irányba haladok!!!!!
Ha kifektetem a VGA -t, akkor majd veszek bele egy másikat, ami nem csúcs, és azt fogom kínozni...
Szóval szerintem ne próbálj megérteni!!!! (egyébként atiból innen már csak az XTX -van.... a crossfire -t meg inkább felejtsük el, mert az nem jött be nekem... olyat szívtam vele, mint ide lacháza)
DonDragonka váltását nálam jobban csak DonDragonka ismeri, úgyhogy ezt sem kell elém állítanod mint tűzoszlopot!!!!
Azért teccik ám, hogy empatikus vagy, és próbálsz törődni Velem!!! Köszönöm!!!!
ATI 1950xt, MERT MEGÉRDEMLEM!!!! -
fuzik
aktív tag
Hát ez sajnos nem egészen ennyin múlik.... (Egyébként meg nem a windows -t kell bántani, magától nem telepít utility -ket, varázsolós programokat, meg drivereket a szerencsétlen... /// Ha azt akarod bántani aki az architektúráját szülte, akkor mondjuk be kell álnod a sorba, mert sokan vannak előtted
De akkor el kell gyepálnod azokat is, akik olyan védelmeket írnak a gamájukhoz, ami alacsony szinten bu'erálja a device -okat..., meg persze a driverfejlesztőket is...///)
Voltam olyan szerencsés, hogy az elmúlt egy hónapban 3 (gamer, nem éppen low cost) konfigot csináltam magamnak (kettő maradt), 1 -et meg a barátomnak.
1x1950pro
2x1950xt
1x8800GTS
A GTS egy kicsit többet is tud, mint amit az előzetes utánaolvasás alapján vártam tőle. Az ATIkártyák esetében ezt nem merném kijelenteni. Meghajtott gép, alaposan kioptimizált rendszer, esetleg egy kicsit megpiszkált VGA -esetén kapod azt, amit a tesztekben láthatsz (Nem azért, hogy idebeszéljek, de a tapasztalat alapján a PH! az egyik legmegbízhatóbb ilyen téren...).
Oké --- sokan közülünk megfelelően be tudják állítani a masinájukat, vagy legalább mernek kérdezni a többiektől, meg hajlandóak segíteni a többieknek --- de mi van azokkal, akik erre képtelenek??? Elolvassák a jó kis cikkeket, elrohannak megvenni a cuccost, aztán meg otthon x'pnak....
Nem akarok nosztalgiázni, de emlékeztek milyen volt még régen, mikor megvettétek a jó kis Ti4x00 -eset, vagy éppen a király kis 8500 -as atit és dőltek az akkori FPS -ek minden különösebb bűvölés nélkül???
Most meg ott tartunk hogy egy kártya tudhat 30 vagy éppen 60+ FPS -t... ...csak rajtad múlik... (1)...ja, nem sikerült: vegyél nagyobb tápot, alaplapot procit memóriát, tuningolj optimalizálj... ...ja ez sem elég... ...gyere vaz' van itt egy jó kis kártya a középkategóriás xarod helyett, vedd meg ezt, ez majd tuti leszen... ...jajj bocsesz, ehhez a kártyához más driver más lap, más proci az optimális THEN GOTO (1)Most hogy alaposan ki off -oltam magam, vissza a realitás talajára...
Gabomannak nem azért javasoltam, hogy húzza újra a windows -át, mert az túl régi lenne (ha jól emléxem a pro-ja mellé fejlesztette fel a gépét, és akkor újra is húzta), hanem azért, mert kínjában már mindenfélét telepített rá... ...mind driverből, mind pedig utility -ből. Ilyen helyzetben meg már nehéz eldönteni, hogy mi a pálya...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Temu
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest