- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Igazán nincs mit, szívesen tettem.
Semmi extra nincs rajta általam állítva. Ahogy vettem anno, úgy van a gépbe beszerelve.
Ha emelve van rajta valami, akkor az más kezének köszönhető.
Te most mivel hűtöd? Ezzel, vagy az AC-vel. Ha az utóbbival, ott hogy alakulnak a hőmérsékletek?
Egy biztos, nekem - a Feleségemről nem is beszélve - a gyári hűtő hangja nem jött be, különösképp este. A hűtése alapon jóval gyengébb, mint a Zalman-nak. 3D-ben ezek szerint közel hasonló a hatásfok. Bár nálam messze nem ment fullon a venti. Ezért lehet melegebb is itt a helyzet. -
udi
őstag
Én is ezt tettem,rajtahagytam a régit
igy várta uj gazdiját,tudom gonosz dolog de ha neki azzal kellett istenem,vigye
majd ha nem tudja leszedni ugyis hiv én meg tájékoztatom hogyan mimodon....
Köcce a pontos leirást,remélem más is olvassa mert jo ötlet és jol leirtad
thanx -
Tibiajax
nagyúr
Így van.
A történet a következő. Kb 1 év különféle próbálgatás után sikerült rádöbbennem a csökött agyammal, hogy miről is szól ez az egész jóházszellőzés-story..
A recept: végy egy házat, melyen sok a lyuk, vagyis tud jönni ezerrel befele a hideg air.
Ha ez megvan, nem kell ventilátor tömkeleg mindehova, föleg előre nem, hanem egyszerűen szerelj be egy jobbfajta, halk 12-est hátra hogy huzza kifele a levegőt és viszontlátásra.
Valami iszonyat sokat számít, amikor csak simán állt az openair-em, és miután betettem csak alapon, leszabályozva a silentblade-et. Hihetetlen, és a legrosszabb az egészben, hogy teljesen pofonegyszerü, csak nekem kellett kb 1 év, mire rádöbbentem.
Így aztán halk is, hűvös is, szép is, jó is. -
Soak
veterán
Kevesebbet fog fogyasztani....20Wattal asszem... de ha ezek valóban 250Wattokat fogyasztanak mint ahogy pl a vr-zonen is irták az érdekes lesz... akkor már 500Wattos táp is kevés lesz egy komolyabb húzáshoz... mondjuk általában tulméretezik a fgoysztás adatokat, reméjük itt is ez lesz [link]
szerk : Meg egyébként is 240Wattot hogyan adsz neki? 75+75+75 az csak 225Watt mert ezen a képen 3+3 tápcsati van, de már olyat is láttam ,hogy ezen 4+3-mas tápcsati lesz
[Szerkesztve] -
today05
csendes tag
-
-
Szia!
Hát a ram az már nem aktuális mert mostmár 2*1GB van 505-on 3,4,4,6-on
Amúgy biztos hogy sokat számit hogy van-e rajta aktív vizhűtés mert mégis melexenek rendesen bár kérdés az hogy megér-e + 5-6k-t az innovatek csodája
vagy utána kéne nézni hogy mennyiért gyártanának le egy ilyet:
[link]
Énis kicsit keveseltem ezt a 12100pontottde ez van
mellesleg a 700/2000 az alapfeszen volt gyárihűtővel
üdv: Horvee -
Ebit
addikt
Empátia, hát az is szorult belém.
DonDragonkát csak azért nevesitettem, mert őt tutkora ismered, nem is a név a jelenség a lényeg.
Másik forum eszköztárssal, is beszélgettünk,hogy a pro kártyáink Xt szintjén mennek,de mégsem azok.
Szöszenetemben ,csak utaltam rá, a gpu-mem órajelek változtatásával nem feltétlenül,javul a teljesitménye lényegesen,bár belátom,ahogy te is irtad ,ez egy nagy játék, megvesszük az új eszközt megnézzük mit tud alapon,és elkezdünk varázsolni,van akit ez bűvőletben tart, és a mágikus állapotban hagyja, az eszközt, és néhányan felébrednek, és csak álmaik és beszélgetéseik során emlékeznek,az emelt órajelekre.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
Érdeklődés szintjén a gondolatmenetedet szeretném megérteni.
Irod, hogy extrém tuninggal sikerült, egy teszt progban kb 300 pontot elérned,tervezed vizhútés vásárlását is, mivel léteznek az Ati kártyák közül jobbak, más Gpu magot tartalmaznak, nem lenne egyszerúbb, ha valóban indokolt számodra a teljesitménytöbblet, egy erősebb kártya vásárlása.
Pl több fürumtárs többek között DonDragonka is váltott.,nem ez a járhatóbb út?
[Szerkesztve] -
fuzik
aktív tag
Most hogy visszaolvastam, vettem észre, hogy kihagytam a majdnem legérdekfeszítőbb részt... ...mármint, hogy mi is az a bizonyos új dolog a nap alatt.
Ha valaki ilyet tapasztalt már, az rémisszen meg, vagy nyugtasson meg vérmérséklete szerint.... ....(de csak finoman).
Naszóval emelgetem szépen lassan a memória órajelét, eccercsak megugrott a hőmérséklete a GPU -nak. Hirtelen pillantás a kártyára....és ott áll a ventillátor, miközben éppen szénné készülök hajtani a kártyát
Gyors újraindítás, venti felpörög, majd megáll. Belép, ATITool elindít, venti 100% -ra, venti felpörög megáll, aztán utána semmi.... gép kikapcs... gép bekapcs... és mintha mise történt volna (ahogy a pap is kijön a miséről), a venti működik rendesen.....
(ha esetleg korábban ilyet már kitárgyaltatok volna, akkor csak én voltam qvak, akkor elnézést)
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
Nem a windows bántom,egyszerő tapasztalati tény, minél több program kerül a gépre, ahogy irtam egyre kisebb az optimális múkődés esélye.
A tuning során,még több olyan szovtver kerül a gépre ami önmagában sem mükődik.tőkéletesen fagyásokat,lassúlásokat eredményezz./ én is ezért gondoltam a 0-ról újrarakni/
A ''jogtiszta játékok'' védelme is okozhat némi gondot.
A teztelés is meghatározó,általában nem mindennapos elemekből,és alapon végzik,de szintén nem kerúlhető ,ki hojy mi otthon többfajta alkalmazást használunk,hosszú időn keresztúl, más a gépre gyakorolt hatása,mint néhány szintetikus teszt lefutásának. -
-
Gaboman
nagyúr
Az ati Catalystot fel sem 7.1-volt fent CCC-vel valami iszonyat rosszúl ment vele!
Az Omegát fel sem ismeri!
Most az NGO ATI Optimalisian Driver van fent!
Ezt nézd meg 06-os teszt!
[link]
Kevesebb mint amit a Pro-val kaptam!
Lehet hogy felhívom a gyereket és megmondom neki hogy cseréktesse ki ha ez így folytatódik! -
Gorombilla
tag
Szerintem ennek semmi köze nincs a Rivatunerhez, csak szarul vannak lehűtve a feszstabilizálók. Nekem Rivatuner nélkül, Atitoollal, vagy mindekettő nélkül is előfordul néha a jelenség. Még jó, hogy gyakran mentek.
A húzást vedd le Joshi, szerintem az elég lesz, nekem húzás nélkül egyáltalán nem, vagy csak írtó ritkán csinálja. De nem is húzom mostanában, nem is csinálta már egy jó ideje (értsd legalább egy hete), de azért érdekelne egy jobb hűtő, persze nem a TR HR-03 10k+venti-ért... Úgyhogy nem lesz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- Lightyear - befektetési app
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Synology NAS
- XPEnology
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest