- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
DonDragonka #4990 üzenetére
hogy lehet fixen beállítani 1 profilt 3d órajelekkel? miért melegebb a gpu ha siman elinditom az ati toolt?
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
Carbon mögött átkapcsol nagyobb órajelre, de CS alatt nem, miért? az miért nem 3d-s? lehet valahogy EXE-file-t hozzárendelni hogy akkor váltson nagyobb órajelre? vagy én nemtom, de ha kiakarom akasztani 1x a cs-t 999 fps-re akkor kell a teljesítmény
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
elinditottam a cs-t ablakban, hogy láttszódjon az ati ablak, de nem vált át nagyobb órajelre, és ha teljes képernyöben inditom alt+tab, akkor sem ugrik nagyobb órajelre!
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
HI! Valaki írja le, hogy az Ő x1950xtx én a catalyst control centerben, ATI overdrive fülön milyen órajelek vannak, összeszeretném az enyémmel hasonlítani, hogy van-e valami gáz:S
Enyéim:
Graphics Processor Status:
Requested: 648MHz
Current VPU Clock: 506MHz
Graphics Memory Status:
Requested: 999MHz
Current Memory Clock: 594MHz
Szerintem ez kevés, de javítsatok ki ha tévedek! -
DroneZ^
őstag
Riva tuner nemtudja ugy automatán a FAN-t kezelni hogy 70 vagy 80 fok fölé ne engedje a karit? Mert a sima auto mód nemtom meddig engedi, azt tudom hogy ati tool tudta ezt, csak az meg az órajeleket össze vissza kapcsolgatta és elegem lett leszedtem, ha igy nincs megoldás, akármilyen fan kezelő is jó lenne, amivel a fenti megoldható!
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
szerintem ez mégis inkább ebbe a topicba tartozik, mint a cooler topicba:
x1950xtx-em van, nemtom mennyire melegszik a ram, vf900cu lesz, csak az a kérdés, hogy rakjam e rá a sünit, láttam valaki rárakta már, de volt olyan aki meg nem, szóval aki nem rakta rá, világosítson fel hogy miért is nemköszönöm!
-
DroneZ^
őstag
ram süniket a zalmi vf900cu mellé érdemes felrakni? (mert hallottam 1 s mást)
-
DroneZ^
őstag
valamilyen régebbi prohardver cikkben láttam, hogy egy chieftec drganon házban, 1 átlátszó műanyag lappal, valamilyen plexivel elválaszották a vga-t alulra, igy vizszintesen, 1 venti alá, 1 venti elé a gépház orrába alulra, és igy áttudták a levegőt fujatni a vga alatt, lehet ilyen plexit kapni? valaki emlékszik ilyenre?
-
DroneZ^
őstag
asszem 1 Thermalright HR 03 elég jó lesz, megtoldva 1 bika ventivel
-
DroneZ^
őstag
válasz
DonDragonka #4784 üzenetére
mire leirták már felraktam a riva tunert, azon is kitiltottam minden tuningot, csak a fan opciot használom, 50%on, kicsit hangosabb, de hűvösebb, egyenlőre igy jó, de lehet hogy idővel veszek rá 1 zalmi vf900cu-t, vagy ha valaki tud erősebbet, vagy nagyon erős de halk coolert, irjon!
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
miért ugrik vissza a memoriasebességem valami 500-ra? ez az atitol nem valami jo progi, ugrál minden beállitásom, már külön profilba mentettem, bekapcsolom a játékot, aztan visszaugrik minden 500-ra...
-
DroneZ^
őstag
amit tudtam, letiltottam, így a stabil alapjárat 53-54 fok lett, ez már jó?
-
DroneZ^
őstag
nemlesz igy jo, atitool-nál tudja valaki hogylehet kikapcsolni teljesen a videokártya húzását?? írjatok plz!!
-
DroneZ^
őstag
ati tray tool is tud valami fan controlt, csak nem találom benne, és szerencsére lehet azzal a remek választással telepiteni, hogy ''Disable Overclocking''
-
DroneZ^
őstag
atitool-on igaz hogy van ilyen fan options, de semmit nem ér, mert amint elinditom 62 fokrol 68ra ugrik a hömérséklete, és nemtom miért, sztem van benne egy automatikus tunningopció vagy valami, de esküszöm felugrik 6 fokot, ha kikapcsolom, pont visszaugrik 6 fokot, szóval valamit itt állítgat, mert külön a fan gyorsítása jó lenne... Nemlehet mindennemü tunningot figyelést kitiltani belőle, és csak a fan-optionst aktiválni?
-
DroneZ^
őstag
már sikerült a Fan options nál, ez kegyetlen jó progi, tunningolni nemfogok, de elértem a bemelegedett alapjárattal a fix 60 fokot, felé nem nagyon megy!
-
DroneZ^
őstag
válasz
DonDragonka #4757 üzenetére
ezzel hogyan lehet a ventit állitani? tudsz segiteni?
-
DroneZ^
őstag
jó már rájöttem a megoldásra, alapon 67 fokot mutat, valaki nemtudja esetleg lehet-e a gyári ventit gyorsitani? vagy bármilyen módon kicsit lehűteni? van vmi driver, vagy progi, amivel a ventit kicsit felgyorsithatnám
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
igen, nagyon félek, mert 7ből 3 gariba ment 1ismerös mondta, szal reszketek, mert a gatyám ráment, meg a másik, hogy az ati driverben a tunning opcional szoktam a fokokat nézni, csak NEM INICIALIZÁLÓDIK vagy mit ir ki, és lekapja az egész ablakot, ez miért van? lehet h veszek valami erős zalmit rá, mert ez nem kóser, ez a kártya nem halhat meg!
-
DroneZ^
őstag
emberek, kicsit elkeseredtem, mert kaptam egy olyan infót, hogy a karim: sapphire x1950xtx, ripityára van húzva, és emiatt melegszik, és emiatt rengeteg kukában végzi, igaz ez? mert most nem merek vele játszani, nehogy elolvadjon a mag... mit ajánlotok?
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest