- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
Ebit
addikt
Tisztelt forumtársak!
Hardwer fejlesztésbe gondolkoztok, olvassátok el Qru forumtárs blogirásait. -
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #4626 üzenetére
Köszi a választ, szerinted viszonyitva 1950 pro-hoz alapon hajtva megéri váltani, és mi az elfogadható árkülőnbőzet.
-
Ebit
addikt
Asus x 1950 xt-t használ valaki, leirná a zapasztalatait, hőmérséklet,teljesitmény,zaj stb
Köszi
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
Szerintem nem probléma, ha van mindig egy-két forumtárs aki a saját tapasztalatait leirja,azok számára, akik a korlátozott időkeret, miatt kevesebbet tudnak foglalkozni a témával.
Lényegesnek tartom a hangnemet, hogy egymást kulturáltan megértsük, még ha a mi elképzelésünk más .
Személyes benyomásom amig nem rendelkeztem x 1950 pro-val, a topicot olvasgatva, sok értékes infohoz jutottam,és nem csak a kártya vonatkozásában. -
Ebit
addikt
Empátia, hát az is szorult belém.
DonDragonkát csak azért nevesitettem, mert őt tutkora ismered, nem is a név a jelenség a lényeg.
Másik forum eszköztárssal, is beszélgettünk,hogy a pro kártyáink Xt szintjén mennek,de mégsem azok.
Szöszenetemben ,csak utaltam rá, a gpu-mem órajelek változtatásával nem feltétlenül,javul a teljesitménye lényegesen,bár belátom,ahogy te is irtad ,ez egy nagy játék, megvesszük az új eszközt megnézzük mit tud alapon,és elkezdünk varázsolni,van akit ez bűvőletben tart, és a mágikus állapotban hagyja, az eszközt, és néhányan felébrednek, és csak álmaik és beszélgetéseik során emlékeznek,az emelt órajelekre.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
válasz
Svájcinéger #4543 üzenetére
Már vannak, a bazárosoknál.
-
Ebit
addikt
Érdeklődés szintjén a gondolatmenetedet szeretném megérteni.
Irod, hogy extrém tuninggal sikerült, egy teszt progban kb 300 pontot elérned,tervezed vizhútés vásárlását is, mivel léteznek az Ati kártyák közül jobbak, más Gpu magot tartalmaznak, nem lenne egyszerúbb, ha valóban indokolt számodra a teljesitménytöbblet, egy erősebb kártya vásárlása.
Pl több fürumtárs többek között DonDragonka is váltott.,nem ez a járhatóbb út?
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
Nem a windows bántom,egyszerő tapasztalati tény, minél több program kerül a gépre, ahogy irtam egyre kisebb az optimális múkődés esélye.
A tuning során,még több olyan szovtver kerül a gépre ami önmagában sem mükődik.tőkéletesen fagyásokat,lassúlásokat eredményezz./ én is ezért gondoltam a 0-ról újrarakni/
A ''jogtiszta játékok'' védelme is okozhat némi gondot.
A teztelés is meghatározó,általában nem mindennapos elemekből,és alapon végzik,de szintén nem kerúlhető ,ki hojy mi otthon többfajta alkalmazást használunk,hosszú időn keresztúl, más a gépre gyakorolt hatása,mint néhány szintetikus teszt lefutásának. -
-
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #4392 üzenetére
X2-nek létezik egy újabb reviziója, ami a feszátalakitók irányába is fúj.
Itthon még nem beszerezhető.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest