- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
HarryDEC #4290 üzenetére
Ahoz, hogy állandóan 100%-on menjen nem kell semmilyen progi, egyszerűen nem a VGA nyákjára csatlakoztatod a ventilátort, hanem egy átalakítóval az alaplapra vagy tápcsatira.
Nekem régebben egy 6800GS-en lévő vf700-as hűtő is az előzőekben leírtak alapján ment.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
-
DonDragonka
őstag
válasz
HarryDEC #4278 üzenetére
Nem vettem kötözködésnek sőt…
Örülök, hogy rákérdeztél mert engem is érdekel, hogy ez mitől lehet. Egyébként az adatlapomon azok az értékek vannak feltüntetve - mint nálad - amiken jár a vas.
A kettőnk közötti különbség egyrészt ebből fakad, másrészt az, hogy mire ez a nagy szórás ez nem ad választ.
CCC-ben nálad milyen beállítások vannak? Hátha ott van valami difi… -
Vigneau
félisten
válasz
HarryDEC #4276 üzenetére
Sajnos a fülem nem decibel-mérő...
Negyed fordulatot emeltem az alap állapothoz képest a FanMate-en. Az AC Freezer 7 Pro simán elnyomja a hangját, amolyan alig hallhatóan brummogós a Zalman. Messze van bőven a gyári hűtő porszívószerű zajától.
Egyébként jelenleg 900-asom van - ez az első a tulajdonomban. De a 700-as is hasonlóképp teljesített - ebből volt 3 is nálam. Nekem beváltak.
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest