Aktív témák
-
fuzik
aktív tag
Hát ha neked ezt a freq -it alapfeszen nyomta, akkor csak
Mert az bizony akkor nem semmi!!!!
Visszatérve a vízhűtőre.... ungarn -ban hol lehet innovateket kapni, mert ha németből kell behozatni, akkor lehet, hogy lesz a különbség 10k is?!
Eccer hazavágott nekem egy videókártyát + alaplapot + processzot egy megrepedt cpu blokk. Azóta nem kísérletezek. (Egyébként a cpu blokk thermaltake volt, csak hogy egy kis negatív reklámot is nyomjak.) -
fuzik
aktív tag
Ha ezt a 12100 pöttyöt a 700/2000 meg proci 3003 meg ram 600 mellett érted el, akkor az 12100 lehetne még több is egy másik lapban....vagy más memória beállítások mellett... milyen paraméterekkel fut neked 600 -on a RAM?
Azt nem tudom, hogy mennyit ront a helyzeten, hogy a memóriák nem kapnak közvetlen közelbe vizet.... ....de ez mint lehetséges probléma bennem is felmerült.
Holnapután hoznak nekem egy (alig használt) innovatek szetet... ha jó minden alkatrésze (mondjuk 2 hétig elzakatol az asztalon csepegés, vízeltűnés nélkül) , akkor lehet, hogy megéri egy kicsit drágábban megvenni az innovatek (elég profin kinéző) vga hűtőjét.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest