- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
Gorombilla
tag
Én sem értem őket, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a a gyári paraméterek felett nem szeretnek menni, pedig bírják. (ez most én sem értem, mit írtam
-mármint, hogy miért). Pl. volt, hogy 648-on használtam, sehol egy szemetelés már 1- 1 1/2 órája, aztán megállt a kép, vpu recovery, szevasz. Én sem értem. tök ugyanaz mint nálad, látszólag bírja, aztán egy pillanat alatt megdől az elmélet, érthetetlen módon. Legalábbis ilyet én még nem láttam. Pedig Neked még a hőfokaid is jobbak, nekem ugyanis csak gyári van rajta. Erre mondom azt, hogy
-
Gorombilla
tag
Gondolom azért van, mert a 06 teszt rövidebb ideig tart, ezért nem éri el azt a hőfokot, mint amikor már fél órája nyüstölöd. A Catalyst overdrivre-ra nem adnék a helyedben, tök hülyeségeket ad meg. Volt, hogy 634-re állította a gpu-t, volt, hogy 648-ra, volt, hogy 688-ra, mikor miyen kedve van. Sajnos csak a legkisebben stabil mindenho. Érdemes szerintem kikapcsolni az overdrive-ot, és más progival kikísérletezni, hol a vége.
-
rudeee
senior tag
[link]
Az X1950XT-ről nincsen teszt, de hozzáméred az XTX modellhez aminek az órajelei alig járnak magasabban.
XT: 625/900 GDDR3
XTX: 650/1000 GDDR4
De látszik is, hogy még a GDDR3-as 775Mhz-en ketyegő X1900XTX alacsonyabb órajelű memóriája sincsen nagyon lemaradva az AMD-ATI csúcsmodelltől. -
Vigneau
félisten
Nálam néha véletlenszerű kilépések, Windows újraindulások vannak. Ez is lehet hiba forrása - a 6.10-es használata -, vagy egyszerűen nem kap elegendő delejt a VGA 620/900-on?
Egy ágú 4/6-os átalakítóm van, azt is a PRO-ból buheráltam. Ezt pedig az 550W-os SF tápom ''legerősebb'' molex ágára raktam. Ez egy korábbi kiadású táp, mégis van 1 VGA tápkábele külön, csak nem 6-os a csatlakozója, hanem 4-es. -
Qru
MODERÁTOR
Ha Rivában az test gonmbra kattintasz akkor nagyjából leteszteli (csak nem olyn alaposan mint az ATI Tools). Aztán futtatod a 3DMarkokat, amíg nő a pontszám ok, ha csökken akkor meg már túlhúztad. Én jobban szeretem a Rivát. Vhogy egyszerűbben kiigazodok rajta, meg nem is fagy mint a...
-
xlaci
senior tag
Latod ezt en sem tudom, amikor pl riva-ban kerestem, semmi hasonlot nem talaltam. Amugy egyszeruen csak beallitod az orajelet, aztan nyomatod a 3dmark06-ot, ha lefagy akkor tul magas, ujrainditod a gepet es megprobalod alacsonyabban (a legjobb turelmesen, lassan emelni, es teszt, aztan ujra)
De ha mar itt tartunk, mondja mar el nekem valaki, hogy hogy lehet 2d-s/3d-s orajeleket allitani az atitools-banEgyaltalan hogy lehet atvaltani 2d-bol normal feszes 3d-be?
-
-
éN79
addikt
Nekem most nincs fennt a CCC, de ott nem 680 az automatikus tuning vége? Ezt csak azért kérdezem, mert akkor esetleg nézd meg CCC-vel, ha ott viszi a maxot, akkor utána próbáld feljebb emelgetni, + a RivaTunernek is van tuning része, de az is csak ''rövidtesztes'', ha jól emlékszem.
-
geronimus
csendes tag
Mielőtt itt új hűtést veszel elárulom hogy pár nappal ezeleőtt nekem is ez volt a gondom ugyanezzel a vassa mint a tied, azóta sikerült megoldanom a 2d-ben 51 fok a max 3d-ben meg 63 fok. A megoldás mivel a kártya két helyet foglal 1-et a kárty meg 1-et a hütő a kártya melleti hátsó vasat is ki kell ütni mert ott távozik ki a meleg levegő. Én anno ezt nem tettem meg egyből de később rájöttem hogy nem tud eltávozni a meleg levegő, és ezért ment 80-5 fokokat. Probáld ki ezt ha még nem tetted. Ezzel a kártya sem lesz olyan hangú mint egy forma-1es motor mert 60 fok felett csak a második szintre kapcsol.
-
Travelos
őstag
olyan nagy hőmennyiség keletkezik a feszemeléskor, hogy nincs olyan hűtő, ami azt disszipálni tudná.
a Zalman jó, de a gyári hűtőnél annyival nem jobb, hogy érdemes legyen rátenni
ha nem akarsz tuningolni akkor szerintem ne cseréld le, erre a karira 2 év gar van, ami azt jelenti, hogy ezt a magas GPU hőmérsékletet (80-85 fok) simán bírja
ha XTX órajel fölé szeretnél tuningolni akkor már a Zalman sokkal előnyösebb lehet, bár szerintem azért a pár százalék sebességnövekedésért nem éri meg kiadni több ezer forintot! -
várnarancs
addikt
Hali!
Zalmanból sztem a legjobb egy VF900Cu lenne. Ez a legmodernebb és el is fogadható! Lehet ezen felül VF700Cu is, de az már nem annyira modern! De nincs sok különbség a 2 között. A lényeg hogy Cu azaz réz legyen! Rakhatsz rá egy Silencert is, azok sem rosszak, de lényegesen rosszabbak egy VF900 vagy 700 cunál!
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest