- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Aktív témák
-
várnarancs
addikt
-
várnarancs
addikt
válasz
geronimus #2530 üzenetére
Hy! Abban igazad van h a vasat mindig ki kell ütni! PL.: zero 77nél csináltuk először! Kicsi volt a ház, ezért az oldalára fúrtunk 2 lyukat és abba raktuk bele a tápot! Azaz az oldallapot leszedtük és ott ment be a tápkebel
Pl.: nekem is minden lyukam ki van ütve (nem rosszra gondolni
) a gépházba!
-
rudeee
senior tag
válasz
geronimus #2347 üzenetére
Semmiképpen sem érdemes áttérni 7900GT vagy 7950GT-re, mert alapjában véve az X1900XT jobb náluk.
Ha netántán mégis váltani akarsz, akkor az egyetlen amit javasolni tudok az a 7900GTO 64K-ba kapható Gianni-nál és z0ty-nál is tudtommal, tehát jobb árban mozog mint az X1900XT!
A magas hőfok a rossz gyári pasztázás miatt is lehetséges.
Mivel benne vagy a 3napos cseregariba, így megpróbálhatod cseréltetni. -
Pipó
őstag
válasz
geronimus #2311 üzenetére
Lejjebb lehet venni a hőmérsékletet, ha visszbb veszed kicsivel a gpu feszültség értéket pl. az Atitool-al. Nálam 1,3V-al is tudja az alap 3D órajelet, de ezt próbálgatni kell, hogy nálad hol stabil még. Egyébként a nyáron (mivel legfelső emeleten lakom és 33C is volt a lakásban) nekem volt még egy venti a gyári kártya levegőbeömlő nyílása elé szerelve.
[link]
Ez egy vga alá szerelhető hűtőkártyából lett kialakítva, oly módon, hogy leszedtem róla a fém rácsot és csak a vga beömlő nyílásával megegyező venti kiömlő nyílás maradt (csak a műanyag), amit alulról nekitámasztottam a vga beömlőnek (kb 45 fokban) a venti alja pedig a ház aljára feküdt fel. Szigetelő szalaggal alulról összeragasztottam a két hűtő csatlakozását és tökéletesen (mint egy turbófeltöltő) végezte a dolgát. Így az alap hűtő fordulatát is jóval kisebbre lehetett venni, ez a plusz hűtő meg nem volt hangos. kb. 6C fok csökkenést tudtam elérni a GPU-nál. Ami miatt mégis kivettem az az, hogy kb 3-4 hetente elengedte a szigetelő szalag, nem feküdt fel rendesen és úgy már zajos volt, a fele levegőt is mellé fújta. Lehet, hogy csak egy erősebb szigetelő szalagot kellett volna rárakni, de jött a hűvösebb szezon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest