- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
xlaci
senior tag
Nalam az ati tray tools meg soha nem fagyott le, de most az atitools az utolso egy oraban 5-6-szor is, meghozza ugy hogy csak a teljes aramtalanitas segitett. Amugy nekem csak azert van instalalva az att, mindent kiir, mindent monitoroz (fps, gpu,kartya homerseklet, aktualis orajelek, feszultseg(csak a gpu), szabad videomemoria, a jatek altal hasznalt normal memoria stb stb stb, szoval erre jo)
-
xlaci
senior tag
válasz
Vigneau #3335 üzenetére
Van az a kis pocok amire egy fekete gumit kellett ranyomni, aminek elmeletileg az lenne a funkcioja, hogy ne engedje a pockot a kartyara nyomodni. De en amikor racsavartam meg messze volt attol hogy fekete gumi nekinyomodjon. De ha annyira becsavaroztam volna, akkor szerintem kitorom a gpu-t a helyerol. Neked id igy van?
-
xlaci
senior tag
Hat ez jo! Tegnap az uj vf 900-al 70/50 fokos volt a kartya, most meg megyek jaccani es 57/45 stabilan
Lehet hogy azert mert kell egy kis ido amig ''raszarad'' a hovezeto paszta? nemertem... de orulok -
xlaci
senior tag
válasz
Vigneau #3310 üzenetére
Az a baj hogy nem latok sehol temperature monitoringot
, elozo tuulssyal ezzel nem volt gondom.
Es akkor leirom mi van most
1 megnyitom az atitools-t, (van benne egy elmentett profil 675/945) es egy mix orajel van beallitva 621/945
2. ha mondom akkor kivalasztom a 675/945-ot oszt akkor ranyomok a loadra, ekkor beallitja 621/594-re
3. No mondom itt tuti van valami problema a kerekekkel, ranyomok a default-ra, ekkor beallitja vissza 621 945-re -
xlaci
senior tag
Latod ezt en sem tudom, amikor pl riva-ban kerestem, semmi hasonlot nem talaltam. Amugy egyszeruen csak beallitod az orajelet, aztan nyomatod a 3dmark06-ot, ha lefagy akkor tul magas, ujrainditod a gepet es megprobalod alacsonyabban (a legjobb turelmesen, lassan emelni, es teszt, aztan ujra)
De ha mar itt tartunk, mondja mar el nekem valaki, hogy hogy lehet 2d-s/3d-s orajeleket allitani az atitools-banEgyaltalan hogy lehet atvaltani 2d-bol normal feszes 3d-be?
-
xlaci
senior tag
Na felraktam a vf-900-at. eddigi tapasztalatok alapjan atlag 70 fok a gpu, 50 a kartya (gyarival 90/65), es hat persze arrol nem is kell beszelnem hogy mekkora a hangkulonbseg
na megyek nezek egy kis tuningot -
xlaci
senior tag
Amugy ahogy gondoltam, nemtalaltam sehol hr03-at, ezert megvettem a zalman vf-900-at, most fogom felszerelni, remelem jo lessz
-
xlaci
senior tag
válasz
Tibiajax #3244 üzenetére
Leirok pl egy tegnapi esetet...
Rajta van a gepen a catalyst control center, meg az ati tray tools. A tray tools-al csak az fps-t homersekletet stb szoktam nezni. Egyszer csak beallitottam a ventifordulatot stabil 50 szazalekra, elkezdtem jatszani, es hoppa nezem mi a fenetol ilyen lassu, kb 20 fps-el keveset dobott. Utana rajottem hogy nem valtott at 3d-s frekikre, hiaba csinaltam barmit, ugyhagyta, csak egy restart segitett, de tobb ilyen hasonlo eset is volt mar -
xlaci
senior tag
Meg az uj max,
x1950xt
6523 pont 3dm06
[link]
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
Meg tudna nekem valaki mondani hogy az x1950xt 256m (sapphire) mekkora fesz-t kap gyarilag 2d illetve 3d -ben
Nagyon orulnek neki ha valaki tudna, pls segitsetek
-
xlaci
senior tag
Elso igazi tuning eredmeny
kartya - sapphire x1950xt 256m
3dmark06 6328 pont [link]
amugy valahogy ez az uj atitools nagyon nem jon be nekem -
xlaci
senior tag
válasz
sosperecek18 #3116 üzenetére
Elmeletileg el kene, mondjuk annyira nemismerem ezt az enermax-ot mennyire jo, de szerintem mindenkepp vinnie kene, de kerdezd ra a valamelyik tapos topic-ban is
-
xlaci
senior tag
Nkem ilyen van 256 megas. Eddigi tapaytalatok- jatekokban amikkel jatszottam brutalis ereje van (x800gto utan), sajnos meg tuninggal nem sok idom volt foglalkozni, de legelso probalkozasra 675/945 6020 pont 3dmark06-ban (kartyan kivul egesz rendszer alapon), a kartya legelso tesztje alap orajelekkel pedig 5650 pont volt.
Most raktam ujra a winfost, ha mar siklerult felraknom a cuccokat akkor csinalok timedemo-kat is, a cod2-vel fogom kezdeni -
xlaci
senior tag
Meg tudna nekem valaki mondani hogy az x1950xt alap gyari 3d-s feszultsegei mekkorak
-
xlaci
senior tag
válasz
mattheus #3048 üzenetére
A teljesitmenybeni kulonbseg nagyon kicsi, mondjuk hasrautessel kb 3%, arban nemtudom pontosan megmondani, de a 256 m-as joval olcsobb. En ahol uzletekben neztem x1950xt 256 mb-st lattam (190fontert vettem), viszont interneten (ahol valamivel olcsobbak) sok helyen 260-270 fontert lattam az x1900xt 512 mb-st
-
xlaci
senior tag
Azthiszem meggyoztel hogy ilyet vegyek. A gyari hutes viszonylag hangtalan, de csak ugy hogy az alap ventiszabalyozassal iszonyat magasra engedi felmenni a homersekleteket kb 90/65, hogy a fordulatszam meg lehetoleg alacsony maradjon (2300-ig meg halk, 3000tol felfele mar kezd zavaro lenni). Kiprobaltam a 100%-ot, hat kb mint a porszivo
-
xlaci
senior tag
Segitsetek pls!
Ahogy tegnap irtam, az orajeleket 500/594-nek irja az x1950xt-men, lehet hogy ez csak 2d-s orajel, de en nem lattam sehol a ccc-ben hogy ez csak 2d-s lenne, es hogy mennyi a 3d-s (amugy ezt hol lehet megnezni?). Aztan csinaltam tezteket, 05 10981 pont, 06 5670 pont, ezek normalis pontszamok? Aztan felraktam atitools-t, a core-t elkezdtem feljebbvinni 500-rol, de mar 560-nal hibazott
Miert van ez, segitstek -
xlaci
senior tag
Amugy elso tapasztalatok alapjan a kartya be tud futeni egy atlagos szobat
, a hutesenek hangossaga nem olyan veszes, csak amikor jatek kozben egy kicsit magasabb fordulatra kapcsol (ez a jatekido kb 50%-kaban) akkor lehet jobban hallani. De a hotermelest nezve, ha rakok ra hutest akkor biztos hogy olyat fogok venni mint ez, ami rogton kifujja a hazbol a meleget
-
xlaci
senior tag
Na sikerult beizzitanom a gepet, de: megnyitottam a catalyst control centert, es ott azt irta ki hogy x1950 series, 256 ddr3, az orajelek pedig 500/594
Miert vannak alacsonyabban? -
xlaci
senior tag
Pls help!
Osszeraktam a gepet, minden a helyen van csak par dolgot meg nem tudok. Az egyik az hogy ugyebar a kartyan van egy 8 pines aram csatlakozo. Namost a tapnak van is ilyenje (ketto is), es tudom hogy tutira ezt kell csatlakoztatni, de: azt nemertem hogy a csomagolason van egy levono amin kepekkel is illusztralva ez van:Stop! you must connect this graphics board to the computers power supply... A kepeken pedig az van hogy a videokartyara ra kell kotni egy negypines csatlakozot, ebbol mennek a drotok egy negypines tap csatlakozoba, es ebbol megint tovabb egy ugyanolyan negypines kis csa tlakozoba ami a videokartyaba megy, ezt pedig a hdd-re kene kotni. Namost hogy van ez? (ilyen osszekotot adtak a taphoz, de pl a hdd-n nem is latok ilyen helyet, es igazan a videokarin sem tudom hova kene szurni) -
xlaci
senior tag
Nem birtam ki, megsurgettem oket estegnap mar el is hoztam ahazat, ugyhogy ma delutan (este) szereles
-
xlaci
senior tag
Mar minden itt csucsul a szobamban az uj gephez, mar csak a hazra varok, szombaton lesz idom, remelem sikerul osszedobni. Kivancsi leszek erre az x1950xt 256-ra
-
xlaci
senior tag
Hy,
lenne egy javaslatom: a topic cimet ki lehetne egesziteni az 1950-el, mit szoltok hozza? Ha okes a dolog akkor valaki szolhatna egy moderatornak
Koszi -
xlaci
senior tag
Hat abban egyetertunk hogy eleg magas az ara (mondjuk nemertem hogy a tesztbe miert nem vontak be a 900cu-t), de a jo hutest is meg kell fizetni. A pasztazassal ugy vagyok hogy pasztam sincs, es ha mar veszek ra egy hutest (mert biztos hogy veszek mar csak a hangja miatt is) akkor addig kulon nem pasztazom at
-
xlaci
senior tag
Matol egy x1950xt 256 mb tulaja lettem, remelem szenne fogom tudni huzni. Mekkora a kulonbseg kb az 1900xt 256mb es az enyem kozott?
-
xlaci
senior tag
Mi van a ezzel a jó kis topic-al? Haldoklik? Miért nem írtok gyerekek?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest