- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Az ALienben 100k BRUTTÓ az X1950XTX!
-
-
várnarancs
addikt
válasz
Gabriel Dawn #2894 üzenetére
Igen azzal is lehet előrehaladni egy nagy adagot! Amúgy meddig tod nyúzni a winchit? A 2600mhz reális
-
várnarancs
addikt
válasz
Anonymus23 #2890 üzenetére
Nem rossz! A proci max mennyit megy? Esetleg vmi jobb hűtés a VPU-ra meg a CPU-ra? Azzal nem menne jobban? mert itt minden pont számít
Amúgy jók az eredmények! -
várnarancs
addikt
válasz
hülyegyerek #2644 üzenetére
Többnyire nem szokta. Passzív vízhűtéshez mit szólsz?
Vayg esetleg egy passzív rendeshez
A zalan DHP-k nem hiszem h érnek vmit. Esetleg egy NorthPole 1000.
-
várnarancs
addikt
Nekem mostis az van az X800promon. és én meg vok vele elégedve. Mondjuk a 2db 8cmes kell, igaz h csak 12Von megy! Viszont nemtom h adnak-e hozzá membordákat, mert én a kareszomat úgy kaptam,. hogy méár volt rajta alapból 8 memborda! Sztem vmi Zalmi lehetett, nekem csak jó! és 9800promról cseréltem! Bocs, de én nem Rivatunert hanem AtiTool-t használok. nemtom hol lehet benne az autómatikus overlockingot megtalálni mint az atitool-ban már ha ott van olyan!
-
várnarancs
addikt
válasz
GreatGodzi #2559 üzenetére
Hát jah. Azt is lehet h ráfabrikálsz egy full réz P4es hűtőt. Annál nem sok hűt jobban!
-
várnarancs
addikt
válasz
GreatGodzi #2557 üzenetére
Sztem mind1 merre fúj! A lényeg h az egyiken nagyobb a lyuk a másikon meg kisebb!
-
várnarancs
addikt
-
várnarancs
addikt
válasz
GreatGodzi #2553 üzenetére
Mind2 kifelé fúj! Csak a Silencernek nagyobbak a kifújó részei!
-
várnarancs
addikt
-
várnarancs
addikt
válasz
geronimus #2530 üzenetére
Hy! Abban igazad van h a vasat mindig ki kell ütni! PL.: zero 77nél csináltuk először! Kicsi volt a ház, ezért az oldalára fúrtunk 2 lyukat és abba raktuk bele a tápot! Azaz az oldallapot leszedtük és ott ment be a tápkebel
Pl.: nekem is minden lyukam ki van ütve (nem rosszra gondolni
) a gépházba!
-
várnarancs
addikt
Hali!
Zalmanból sztem a legjobb egy VF900Cu lenne. Ez a legmodernebb és el is fogadható! Lehet ezen felül VF700Cu is, de az már nem annyira modern! De nincs sok különbség a 2 között. A lényeg hogy Cu azaz réz legyen! Rakhatsz rá egy Silencert is, azok sem rosszak, de lényegesen rosszabbak egy VF900 vagy 700 cunál! -
várnarancs
addikt
Hali!
Én a sajátomban nem látok olyan feszt amit állítani lehetne! Egyáltalán feszt sem láto. Sztem azt magától szabályozza a GPU, vagyis az enyém elég új már hozzá. A tied igaz h még újabb de elvileg nem kellene szabályozni a feszt! Mert akkor már SW-s VMOD lenne lényegében! -
várnarancs
addikt
válasz
Travelos #2332 üzenetére
PAssz. Milyen a driver? Sztem rakd újra az egészet, persze ha csak nem akadály. És hagyd a francba ezeket a driveres overlockingokat, mert nekem és sztem neked sem jön be! AtiTool az igazai!
Melyik AtiTool van fennt neked? A legújabb biztos támogatja! Talán az 0.0.25 avyg 0.0.26. De a Rivatuner biztos!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest