- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
geronimus
csendes tag
Ja amúgy xtx szintre van tuningolva de létezik hogy egy 3000+ am2 ennyire visszahúzza a teljesítményét 3dmark05: 7700 pont nagyon idegesítő és a proci nem megy feljebb 19xx mhz-nél
-
geronimus
csendes tag
Mielőtt itt új hűtést veszel elárulom hogy pár nappal ezeleőtt nekem is ez volt a gondom ugyanezzel a vassa mint a tied, azóta sikerült megoldanom a 2d-ben 51 fok a max 3d-ben meg 63 fok. A megoldás mivel a kártya két helyet foglal 1-et a kárty meg 1-et a hütő a kártya melleti hátsó vasat is ki kell ütni mert ott távozik ki a meleg levegő. Én anno ezt nem tettem meg egyből de később rájöttem hogy nem tud eltávozni a meleg levegő, és ezért ment 80-5 fokokat. Probáld ki ezt ha még nem tetted. Ezzel a kártya sem lesz olyan hangú mint egy forma-1es motor mert 60 fok felett csak a második szintre kapcsol.
-
geronimus
csendes tag
-
geronimus
csendes tag
Hát ja én is gondoltam rá hogy visszaviszem, én eddig 80-at nem adtam ki vga-ra mindenki áradozott róla így meg úgy, és megvettem és tessék. Semmilyen vgat nem szabad így kiadni hogy alapon túlhevül, az a kérdésem hogy másnak is van egy ilyen sípolás és utánna akadozás miután túlhevült? Meg akinek van x1900 xt -je más gyártótol annak is ilyen?
-
geronimus
csendes tag
Köszi a segítséget, majd kipróbálom a feszt is. Azt próbáltam ki hogy a venti fordulatszámát, felemeltem 60 70 C környékén kb olyan 70 90 százalékra de, ettől állandóan olyan volt mint egy forma 1-es autó, de viszont nem, fagyott mert nem engedte fel olyan magasra, nekem sajna nincs más hűtőm a házba lehet hogy az kéne? Vagy rá egy zalaman vf 700-as és akkor ok lenne?
-
geronimus
csendes tag
Sziasztok. van egy olyan problémám ami nagyon idegesít. A héten vettem egy sapphire ati radeon x1900 xt-t és mert nagyon megtetszett a tesztek alapján(ezelőtt mindig nvidia párti voltam) a problémám nem is az hogy hangos mert erről olvastam hogy a gyári hűtővel vannak ilyen gondok. A gondom az hogy 15 perc játék után egy sípolás és némi akadozás után leáll a program és feljön a control center hogy túlhevült a kártya. A control center 85 C-t jelez de szerintem magasabb is lehetett. Ha esetleg van valakinek ilyen kártyája megírhatná hogy túlhevültség okozza. Ja és gyári órajelekkel megy. Szerintetek meg lehet ezt oldani hűtőcsere nélkül? mert ha nem akkor visszaviszem és nvidia lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest