- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
éN79
addikt
XT. Erősebb mint a PRO. (nekem 512-es XT volt, de annak a nyers ereje is elég bivaly volt)
+ ami eme választásom mellett szólna, hogy Vigneau barátom a minap adott fel egy Pro-t egy XT kedvéért, ami tekintettel az ő ''munkásságára'', jelent valamit. Tudniillik a teljesítményben nem nagyon ismer pardont, és a PRO-nál jobbnak ítéltetett számára az XT, azaz tapasztalatokat is tud majd róla mondani neked, ha erre jár.
A konfigod meg teljesen jó, hogy megízzassza bármelyiket is, de én akkor is egy szavazatot adok az XT-nek, főleg ha az újabb játékokat favorizálod.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Hi ICE-Q akkor azt mondom, ''hogy nem túl hangos és, hogy baromi jó vétel nettő 57e forintért.'' Nem kell félned, ha nagyon hangosnak találod a gyári megoldást (van rá némi esélyed, úgy állítólag), akkor még mindíg van egy pár alternatívád a halk hűtési megoldások terén. Ha nem tuningolod, akkor is melegedős fajta.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest