Aktív témák
-
éN79
addikt
XT. Erősebb mint a PRO. (nekem 512-es XT volt, de annak a nyers ereje is elég bivaly volt)
+ ami eme választásom mellett szólna, hogy Vigneau barátom a minap adott fel egy Pro-t egy XT kedvéért, ami tekintettel az ő ''munkásságára'', jelent valamit. Tudniillik a teljesítményben nem nagyon ismer pardont, és a PRO-nál jobbnak ítéltetett számára az XT, azaz tapasztalatokat is tud majd róla mondani neked, ha erre jár.
A konfigod meg teljesen jó, hogy megízzassza bármelyiket is, de én akkor is egy szavazatot adok az XT-nek, főleg ha az újabb játékokat favorizálod.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Hi ICE-Q akkor azt mondom, ''hogy nem túl hangos és, hogy baromi jó vétel nettő 57e forintért.'' Nem kell félned, ha nagyon hangosnak találod a gyári megoldást (van rá némi esélyed, úgy állítólag), akkor még mindíg van egy pár alternatívád a halk hűtési megoldások terén. Ha nem tuningolod, akkor is melegedős fajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest