- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Pipó
őstag
válasz
DonDragonka #4001 üzenetére
Hogyne volna értelme, pláne ha szűrőket is akarsz használni. Olyankor meg általában az ember vga limitbe ütközik és majdnem mindegy milyen vas van alatta, kicsi az eltérés.
-
Pipó
őstag
válasz
Tibiajax #3279 üzenetére
Véleményem szerint az első esetben nem ment a kártyád a beállított értéken, visszavette az overdrive alapórajel alá, (most nem tudom mennyi fejből, de az everest kiírja azt az értéket is). A 10540 pötty 05-ben kb annak felel meg. A furcsa az, hogy a konfigoddal a második esetben is 11.000 fölött kellene kapni kicsivel.
-
Pipó
őstag
Az AtiTool-ban húzás előtt létre kell hozni egy profilt, utána ennek magasabb feszt beállítani és csak utána elkezdeni húzni a kártyát. Ellenkező esetben a 2D-ben gyárilag beállított alacsonyabb feszen kezded el húzni a kártyát, ami nem elég a 3D-nek. Valahol leírtam már ebben a topikban lépésről lépésre.
Az biztos, hogy nem rosszul dugtad rá a kieg csatit, mivel anélkül el sem indul. -
Pipó
őstag
válasz
Travelos #2722 üzenetére
Lehet, hogy a 20 tényleg túlzás, ahogy utána gondolok lehet hogy 30-40 indítás is eltelik, hogy szép színes csíkok jönnének elő boot közben. Nekem omega van fenn, úgyhogy ebből a szempontból mindegy. Alkalmazás, 2D, vagy játék közben azonban soha nem jött elő semmilyen hiba, vagy fagyás.
-
Pipó
őstag
válasz
GreatGodzi #2553 üzenetére
Kifelé fúj mindkettő. A takarólemezek kivétele nélkül fogalmam sincs hogy tették be a kártyát.
-
Pipó
őstag
válasz
Travelos #2410 üzenetére
Érdekes, mert nálam viszont 2.086 a mem, azonban a 2D-s default GPU csak 1,175V, ellentétben a fentebb írtakkal. A memóknál hallottam olyat, hogy nem mindegyik xt 1,1 ns-os rammal, hanem egy része 1,2-essel jött ki. Ha esetleg leveszed a hűtőt, majd nézd meg mi van a chipekre írva, vagy esetleg nézd meg a gyártó oldalán, esetleg írj nekik.
-
Pipó
őstag
Atitool 0.25 Beta 15 fesz beállítás: Főoldalon New (profil) létrehozás, pl. ''3D'', majd settings, fölső csúszkán:Voltage Control kiválaszt, majd VGPU fesz. érték beírás, majd Save (a ''3D'' profilra klik). 2D üzemmódot nem célszerű külön létrehozni, mert néha összegabalyodik a default értékkel, nálam legalábbis mióta töröltem a létrehozottat, soha nem ment az 500/594 MHz alá, míg korábban a már említett 400/akármennyire is lement. Szóval legyen egy default és egy 3D órajel és akkor jónak kell lennie. A fesz. beállítása után kell beállítani a főoldalon a 3D-hez tartozó órajeleket. (Csúszka állítás, Set clock, Save a 3D profilhoz) Remélem segítettem, mert látom többeknek nem világos.
Utána jön a ventifordulat állítás: Settings a főoldalon, csúszkán ''fan control'', Override fan speed bepipálva, Dynamic based gpu kiválasztva, celsius fokok és az ahhoz tartozó értékek beírása, Save profil kiválasztással, Apply. -
Pipó
őstag
válasz
Travelos #2348 üzenetére
Roppant egyszerű. Atitool-al manuálisan beállítod a gyári 3D órajelre (ha ezen megy lent a taskbaron ha rámész az egérrel kiírja az aktuális) futtatsz egy 3DMark-ot. Kikapcsolod az atitoolt, újra futtatsz egy 3 DMark-ot és ha egyezik az eredmény, akkor műxik. Nálam egyébként -mivel külön van 3D profilom atitool-ban és ehhez külön beállított venti értékek- minden 3D alkalmazás indításakor felpörög a venti, mint indításkor.
-
Pipó
őstag
válasz
geronimus #2311 üzenetére
Lejjebb lehet venni a hőmérsékletet, ha visszbb veszed kicsivel a gpu feszültség értéket pl. az Atitool-al. Nálam 1,3V-al is tudja az alap 3D órajelet, de ezt próbálgatni kell, hogy nálad hol stabil még. Egyébként a nyáron (mivel legfelső emeleten lakom és 33C is volt a lakásban) nekem volt még egy venti a gyári kártya levegőbeömlő nyílása elé szerelve.
[link]
Ez egy vga alá szerelhető hűtőkártyából lett kialakítva, oly módon, hogy leszedtem róla a fém rácsot és csak a vga beömlő nyílásával megegyező venti kiömlő nyílás maradt (csak a műanyag), amit alulról nekitámasztottam a vga beömlőnek (kb 45 fokban) a venti alja pedig a ház aljára feküdt fel. Szigetelő szalaggal alulról összeragasztottam a két hűtő csatlakozását és tökéletesen (mint egy turbófeltöltő) végezte a dolgát. Így az alap hűtő fordulatát is jóval kisebbre lehetett venni, ez a plusz hűtő meg nem volt hangos. kb. 6C fok csökkenést tudtam elérni a GPU-nál. Ami miatt mégis kivettem az az, hogy kb 3-4 hetente elengedte a szigetelő szalag, nem feküdt fel rendesen és úgy már zajos volt, a fele levegőt is mellé fújta. Lehet, hogy csak egy erősebb szigetelő szalagot kellett volna rárakni, de jött a hűvösebb szezon.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
válasz
Travelos #2296 üzenetére
Hozzá kell szokni. Gyári hűtővel egy melegebb szobában még több is lehet. Én nem a gpu, hanem a feszültségszabályozó hőmérséklete miatt jobban aggódnék. Ha Atitool fent van, nézd meg a nyitólapon a legfelső hőmérséklet értéket. Én a kártya alá tettem oldalról döntve egy 9,2 cm-es ventit, ami a regulátorra nyomja a levegőt és legalább 10-15 fokkal csökkent a hőmérséklete. Senki nem tudja biztosan, de a korábban előfordult kártya elhalálozások (T-faild led) valszeg ezzel lehetnek összefüggésben.
-
Pipó
őstag
Megjelent a 6.9-re épülő Omega driver. Akinek baja lenne az Ati-val.
[link] -
Pipó
őstag
Próbáld meg olyan ágra tenni a kártya tápcsatiját, amin semmi más sincs. A venti molexhez vagy az alaplapra van csatlakoztatva?
Ha nem akarsz/tudsz tápot cserélni és tuti az a kevés, gondolkodhatsz egy 5 1/4'' helyre beszerelhető kiegészítő vga tápban is, bár most még lehet sokan lehurrognának, de amit a jövő vga-inak fogyasztásáról írkálnak itt-ott lehet, hogy ez lesz a jövő. Itt a PH!-n is teszteltek nemrég ilyet. -
Pipó
őstag
válasz
Komplikato #1820 üzenetére
Ez pre beta2. Nem mintha sokat lehetne veszíteni vele. Valaki tudja mit javítottak benne, mert nekem ez kínai?
-
Pipó
őstag
válasz
joshua7 #1796 üzenetére
Mivel legfelső emeleten lakom, most is 28 C van a lakásban, emiatt megy fel ennyire. Mikor rosszabb idő volt és csak 25 fok, akkor 86 körül megállt. Van egy V1 Ultrám, még ki sincs bontva, de még gondolkodom felrakjam-e, mivel elég nehéz feltenni és nincs kedvem megkockáztatni a lesarkazást.
-
Pipó
őstag
válasz
Firestormhun #1792 üzenetére
Nálam Omega 6.5 van fenn és a Set clock gomb gyönyörűen működik. Beállítok valamit a csúszkákon, set clock, save valamilyen profilba. Előtte persze a profilhoz el kell menteni valamilyen gpu fesz értéket, ami kiszolgálja a beállított gpu értéket. Gondolom te is így próbálkozol.
Nálam az szokott előfordulni, hogy ha betöltök egy profilt, mert játszani akarok, telejesen jól tartja az órajelekt. Amint kilépek az asztalra 2D-be, visszaveszi defaultra. Mindezt úgy, hogy a 3 D detection ki van kapcsolva. Most baszkódtam egy kicsit és bekapcsoltam a 3 D detectiont, majd ha kilépek akkor úgy állítottam be, hogy a defaultra váltson. Így legalább nem idegesít, hogy magától lép vissza defaultba. Viszont tökéletesen működik, mert 2* egymás után pontosan ugyanazt az értéket adta 3D05-ben, vagyis ha úgy indítottam, hogy eleve a magasabb profilban volt és úgy is ha maga kapcsolt fel 3D-t érzékelve. Engem egyedül a GPU hőfok (94C) idegesít 3D-ben. -
Pipó
őstag
válasz
Firestormhun #1788 üzenetére
Mijaza 24/7? Miért nem lehet nálad órajelet emelni Atitoolban? Nekem a legújabb (25.b15) van fenn és ugyanúgy el lehet profilokat menteni, mint eddig. Furcsaságokat csinál persze néha (visszateszi defaultra az órajelet).
-
Pipó
őstag
Atitool-al szabályozható a hőfokokhoz tartozó ventifordulat, ezt el is menti, úgyhogy annyira halk, amennyire bátor vagy. A lakás hőmérsékletétől és a házad szellőzésétől is függ a hőfok. Én vettem rá egy szuper hűtőt, de mire megjött rájöttem, hogy egy kiegészítő ventivel (sőt kettővel) nagyon jó a gyári is. Hogy mi hogy fut olvasgasd a PH! cikkeket, teszteket, alaposan letesztelték már a kártyát, legutóbb tegnap jelent meg egy új.
[link] -
Pipó
őstag
válasz
Firestormhun #1735 üzenetére
Szia! Látom V1Ultra-d van a vga-n. Nekem is van egy ilyen hűtőm, de még nem raktam fel, mert mire megjött kicsit felturbóztam a gyárit. Írnál egy-két tapasztalatot? THX. Ui:Nehéz volt feltenni?
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
vedd vissza alapórajelre. Valszeg melege van. Én kevesebb feszt adok neki az atitool-al, az alap órajelet nálam 1,3V-al is tudja. 1,220-al 600-on is megy a mag rendben és nem melegszik annyira. Csak el kell menteni profilként és úgy beállítani, hogy azt töltse be a win.
Egyébként amit írtál órajeleket az nálam is előfordul, mikor a gyerek 3 órát játszik egyvégtébe, a lakásban meg 34 fok van. Szerintem akkor is az overdrive szól bele.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
válasz
AirBooms #1477 üzenetére
Atitool-al semmi gond. Feszt. és hozzá órajeleket is lehet állítani. A lényeg az, hogy profilt kell létrehozni a fesz-nek a settings, voltage opciónál, (pl.3D) beállítod a kívánt értéket és elmented.
Utána a főoldalon ugyanezen a néven beállítasz egy nagyobb gpu/mem órajelet. Ezután a fesz. oldalon load profil, utána főoldalon load profil és má' megy is. Így újraindításkor marad a default, de ha tesztelsz vagy játszol már csak a fesz és gpu profilt kell betölteni ebben a sorrendben. -
Pipó
őstag
válasz
deicide #1468 üzenetére
Settings, Temperature monitoring és a maximum is ki van írva tizedes pontossággal.
Léghűtésre visszatérve: nálam már két kiegészítő ventilátor fújja a kártyára a levegőt (a gyári hűtésre): egy közvetlenül a nyíláson be alulról (kicsit visszább leírtam milyen venti és hogyan) egyet pedig két napja üzemeltem be, egy normál 9 cm-est, kb. 60 fokban döntve alulról a feszültségszabályozó hídra (kicsit megijedtem az elhalálozásokon). Ez így egész jó megoldásnak tűnik, 500/675-ön, kb másfél óra alatt 28 ! fokos szobában 55 C GPU, 48C mem, 59C fesszabályzó. 31%-on pörög a venti, így elég halk maradt a gép, teljes terhelésen órák alatt se éri el a 80 fokot, így 70-80 C között 41%-ra van beállítva, ami azért már a leghangosabb a rendszeremben. -
Pipó
őstag
Mennyi nálatok a feszültségszabályozó hőmérséklete? Atitool-ban a főlapon a legfölső hőmérséklet. Nálam 2 D-ben internetezés közben 60 C fok úgy, hogy a GPU csak 54. Nooormális???
-
Pipó
őstag
válasz
deicide #1261 üzenetére
Thx. Valószínűleg nálad a szobahőmérséklet sem olyan magas, mint nálam, ezért úgy tűnik nem éri meg a két Zalman valamelyikére lecserélni.
Most teszteltem egy újabbat, azt hiszem megtaláltam a végleges megoldást 3D-ben.
550 Gpu, 751 Mem, 1,225V Gpu fesz., 9884 pötty 3D05, 78,6 C Gpu, 59 C Mem.
Érdekesség képpen megállapítottam, hogy az Atitool forgókocka jobban terheli a VGA-t, mint a 3DMark2005, mivel ott 81,6C volt a Gpu hőmérsékletem ugyanilyen beállításokkal, vagyis 3 fokkal magasabb. -
Pipó
őstag
válasz
dermedt #1256 üzenetére
Ebben igazad van, nem is venném vissza, ha a kártya gyári hűtése 70 fok körül tudná tartani a gpu-t úgy, hogy közben ne süketüljek meg. Én egy kompromisszumot próbáltam feltárni a kettő között. Ha 100%-on járatnám a ventijét lehet, hogy hozná a fenti a hűtési teljesítményt. Abban bízom, hogy lesz olyan vga hűtés, amivel nem kell kompromisszumot keresni (pl. HIS IceQ 3-ra hajazó Ati silencer)
Erről jut eszembe, aki cserélt már hűtést a kártyán, írhatna hőmérséklet/zaj értékekkel tapasztalatokat. (előtte/utána) -
Pipó
őstag
Szóval az első következtetésem az, hogy a 2. és 3. tesztnél alig van különbség az eredményben, legalábbis az 1-2 teszthez képest. Így ha játékoknál is ez lenne jellenző, célszerűbb lenne a 2. teszt órajeleit használni, mondjuk 1,23 V Gpu fesz. mellett, így valószínűleg 80C alatt maradna a GPU és tök halk maradna a hűtés (41%). Lehet, hogy majd kipróbálom, de most a gyerek Tomb Raiderezik.
-
Pipó
őstag
Csináltam pár 3DMark 2005 tesztet, hátha érdekel valakit.
Casetek 1019 ház, Asus A8VE-SE, A64 3500+ @ 2354MHz, Sapphire x1900xt, 2*1 Gb DDR 400 Ram szinkronban 11*214 beállításnál. Gyári hűtő egy kis turbóval megtoldva (lásd pár hsz-al feljebb)
Nem akartam a maximumot kihozni a gépből, úgyhogy ezt ne tuningtesztnek vegyétek, de egy-két következtetést le lehet vonni belőle. A beállítások atitool-al változtatva.
Lakáshőmérséklet:26,8 C most reggel (szóval főként ezért nem tuningolok), memória fesz. végig alapon.
GPU Mem Eredmény GPU hőm.max Mem hőm.max GPU fesz.
500 / 702 / 9393 / 72,8 / 57 / 1,175
550 / 751 / 9885 / 80,8 / 60 / 1,3
600 / 801 / 10190 / 82,1 / 61 / 1,3
Szóval látszik, hogy nem engedtem neki a gyárilag default feszültséget, hanem visszavettem kicsit 1,3V-ra, hogy ne fűtsön annyira a kártya.
Még annyi, hogy az atitool ventifordulat így volt beállítva mindegyik tesztnél:
0-70C-ig 31%, 70-80C-ig 41%, 80-90C-ig 55%
Tudom, hogy mindenkinél más a hardver, de hogy ne csak tápokról szóljon ez a topik, tesztelhetnétek kicsit, hogy többet megismerjünk a kártyánkról.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
Egy kicsit javítottam a gyári hűtésen, anélkül, hogy meg kellett volna bármit bontani.
Merő véletlenségből volt itthon egy használaton kívüli ilyen hűtőm:
[link]
A dobozára is 42 CFM volt írva és amikor rádugtam a molexre, meglepett, hogy milyen jól nyomja a levegőt. A kifelé fújó végén van egy rács, amivel a pci vagy isa slothoz lehet erősíteni, ezt lepattintottam róla, így halkabb is lett és pont olyan széles, mint ahol a vga-m beszívja a levegőt. Ezután már csak szigetelőszalaggal alulról összeragasztottam a kettőt úgy, hogy gyakorlatilag az összes levegőt benyomja a vga beszívónyílásán. A kiegészítő hűtőm alja leér a ház aljára, ott egy parafalapon fekszik fel (ez van nálam beszerelve rezonancia ellen, mivel a ház alig 1 mm vékony alumínium egyébként).
Atitool forgókockával nyitott oldallapnál (a teljes mérés alatt nyitott volt, vagyis csatlakoztatás előtt és után is) 6 C fokkal csökkent a GPU hőmérséklete és a kiegészítő venti hangját egyáltalán nem hallani.
Igaz hogy nem tűnik soknak ez az érték, de nálam minden fok számít, mivel a legfelső emeleten lakom és most is 27 fok van a lakásban, nyáron meg 33-34.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
válasz
Vikthor #1178 üzenetére
A XVI. kerületben vettem, de az utcanévre már nem emlékszem. A kiskerarak-on néztem, 500-as van a Hornyák Pc-nél. Kinyitottam a füzetét, a 12V-os ágon 30A a DC output. Ahogy néztem a 14 cm-es ventisek közül még a nagyobbak is csak ennyit t udnak ezen az ágon, bár szerintem ez elég.
A könyvében van 570W-os is, de nézegesd az oldalt:
[link] -
Pipó
őstag
Nekem Superflower 480W-os van, 1 db 14! cm-es venti van benne és 3 állásban szabályozható a venti fordulatszáma. A leghalkabb üzemmódban nem is hallani, van egy automata állás a terhelés függvényében és egy full. A két utóbbi hallható. Nálam elviszi az 1900xt-t a 480-as, de van nagyobb is. Azt hogy a nagyobbakban milyen venti van nem tudom, de az 500-as a 12V-os ágain ugyanannyit tud mint az enyém. Keres 550W körül 14cm-es ventivel, az biztos jó lesz.
Vikthornak írtam.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
Nincs valakinek infója arról, hogy a HIS IceQ III hűtés elérhető lesz-e valamilyen néven (pl. AC Ati Silencer) kereskedelmi forgalomban? Vagy ezt a HIS magának gyártja/gyártatja?
A VF900 jónak tűnik, de olyan meleg levegőt nyom ki a gyári hűtő is, hogy szeretném, ha kifelé menne egyből. -
Pipó
őstag
Nagyon melegszik a kártyám, néha hosszabb játék után 87 fok is van. Lejjebb kellene vennem kicsit a 3D-s feszt. Az overclocing-on kívül van más program erre, főként olyan, ami megjegyzi az értéket?
-
Pipó
őstag
Az Omega 6.3-as drájver van fenn, ami felteszi ugye az Ati Tray Tools-t is. Ez nálam viszont nem indul el, az alábbi üzenettel: Unable to retrive information from BIOS! Please report to developer about your board!
Mi a csuda lehet ez? A biosban nincs olyan opcióm, ami ezt befolyásolhatná. -
Pipó
őstag
Még nem volt időm megnézni az overclocker-t, de lefelé is lehet állítani a feszt? Kicsit melegnek tűnik a levegő az előző kártyám után, amit kitol a hűtő. Kipróbálnám, hogy kicsit alacsonyabb feszen viszi-e ugyanezt az órajelet.
Valaki azt írta nemrég, hogy ezeket az értékeket nem jegyzi meg, minden indításkor újra kell állítani. Igaz, ez, mert akkor nem is kezdek szórakozni vele. -
Pipó
őstag
10765 pont, úgy hogy vga driver újra van telepítve, proci 2533-n. Ez kicsit elmarad a 11-től, de a via chipset miatt 1-2 %-al lassabb, ill ez xt nem xtx, a proci is gyengébb.
Jó volna, ha lenne egy atitool program, ami támogatja az xt húzását, mert az előző tulaj szerint 200MHz-et rátolhatnék a ramomra, de 75-100-at a GPU-ra is.
Így is melegnek tűnik a mag, 3DMark után 76 fok volt az override szerint. -
Pipó
őstag
Ha hazamegyek kipróbálom, de már este volt. Akkor 2,2-n ment, sőt a ramok is 2T-n futottak még. Utána 2530-ra húztam szinkronban a procit, áttettem 1T-re, de újabb tesztre már nem volt időm. Bár ma sem lesz sok.
Egy érdekesség: Nforce 3 lapot (agp) cseréltem egy VIA KT890-es pci-e lapra. Mondom úgy is egyből reinstall win lesz, nem szedtem le az nforce drájvert. Lapcsere után gép indul, win feláll és amennyire tesztek nélkül néztem stabil Nforce drájverrel. Persze utána drájver le-fel, de ez akkor sem semmi. -
Pipó
őstag
Az Atitool-on kívűl van még olyan progi, ami a vga mag hőmérsékletét a tálcán mutatja?
A régi Atitool-ok lehetővé tették 2D és 3D profilok mentését, de azok meg nem ismerik fel a kártyát és összevissza mutatnak mindent. Az újabbak meg nem ismerik a külön 2D-3D beállítást, ezért állandóan problémát jelez a kártya. -
Pipó
őstag
Bevágom ide amit a catalyst topikban írtam valamikor:
Két helyen kell beállítani:
1) futtatásba:dxdiag beírni, elindítani, More help fül override 100-ra átírni. (vagy amennyin járatni akarod, nálam ennyi)
2) Drájverben megjelenítő eszközök fülön a maximális frekvencia és a frissítési frekvencia felülírása ablakban a kívánt frissítés beállítása.
Persze mindez a drájver monitor fül beállításán felül értendő.
Előfordulhat, hogy elsőre a 2.pontban nem ajánlja fel a kívánt értéket, ilyenkor az asztallal megegyezőt kell beállítani (ami ugye 2D-ben a kívánt magasabb érték), utána újraindítás és ekkor már fel fogja ajánlani a konkrét magasabb értéket.
Ez biztosan működik, évek óta így csinálom.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest