- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
3P
tag
Milyen progit ajánlotok egy 256 MB-s X1900XT ventijének szabályozásához? Ja igen, nem gyári venti van rajta, hanem AC Accelero X2. Szerencsére nem láttam még 75°C feletti hőmérsékletet, de esetleg 2D-ben mehetne picit lassabban is az a venti...
-
3P
tag
Ahogy nézem ezt a tesztet nem igazán érdemes a legerősebbet megvenni.
[link] -
3P
tag
Köszi az infót. Most beszéltem a bolttal, ahol venném a konfigot vegyes infókat mondtak.
AC accelero X2-t nem tudnak hozni, csak Zalman-t. Ellenben azt mondták, hogy ha náluk veszek meg mindent, akkor ők össze is rakják, s ők rá is teszik az új hűtőt a VGA-ra, s akkor teljese garit is így összeszerelve adják. Azért sajnálom AC-t, de ha ez az ára a garinak, akkor asszem beletörődök a Zalman-ba.
Ez a 3 típus közül választhatok:
ZALMAN VF700-ALCU VGA hűtő 5300 Ft
ZALMAN VF700-CU VGA hűtő 6600 Ft
ZALMAN VF900-CU VGA hűtő 8500 Ft
Melyiket ajánljátok akkor a 256-os X1900XT-hez? Nekem árban a középső a szimpatikus. De számítok a tanácsotokra. -
3P
tag
Örömmel hallom.
Csak azt nem tudom, hogy ennek az új AC hűtőnek a táp csatiját a VGA-ra, vagy az alaplpra kell-e kötni? Illetve VGA hőmérséklet és fordulatfegyületére melyik progit célszerű használni (Riva Tuner, ATi Tray Tools)?
A cseérbél leginkább a garis kérdésektől félek. Az eredeti hűtőt vissza lehet elvileg úgy tenni, hogy ne látszódjon rajta, hogy le volt véve?
[Szerkesztve] -
3P
tag
Köszi a választ. Elég rugalmas vagyok minden téren, mert teljes konfiog csere előtt állok. A tervezet alaplapon (Abit AB9) 4 db venti fogadó csatlakozó hely van, ezért kérdeztem tud 3, illetve 4 tűsek is elvileg szabályozni (ha jól olvasom).
A ház természetesen jól szellőző lesz (Cooler Master Centurion 534 Black Midi ATX ) 2 db 12 cm-es ventivel, amit szintén az alaplapra fogok kötni. Előlapi panel sem lenne rosz, de picit tancsátalan vagyok, mert valami a házhoz is passzoló fekete szinű lenne jó és nem akarok még erre is egy vagyont költeni, ha nem muszály, szóval akár meg sem venném.
A gari miatt félek egyébként lecserélni az eredeti ventillátort. Az alap venti meg szerintem számomra veszett hangos lenne.
Még egy kérdés.Az eredeti hűtő állandó fordulatszámon pörög, vagy 2D alatt vissza veszi automatice magát, vagy az is csak szoftveresen működik? Jó lenne automatizálni azt is.
Azért kérdezem, mert kb 80-85%-ban 2D-ben használom a gépem, s a maradékben 3D-be. S ha esetleg 2D-ben nem túl hangos a gyári akkor esetleg egy darabig (gari végéig) azzal használnám.
[Szerkesztve] -
3P
tag
Még egy kérdésem lenne. Az X1900XT tudja szabályozni automatikusan az ilyen Zalaman VGA hűtők fordulatát? Ha nem, akkor mi a megoldás, csak külön Zalman fordulatszám szabályozó? Esetleg alaplapi csatlakozó?
Elnzést de tényleg nem vagyok ezen a téren képben.
[Szerkesztve] -
3P
tag
Ezt a Zalman hűtőt találtam, ami felmegy a 256-os X1900XT-kre:
ZALMAN VF900-CU VGA hűtő (8cm-es venti, 1350-2400 rpm, 19-25 dBA, Heat Pipe)
Ezzel egy gond tetü drága, azaz 8500 Ft -
3P
tag
Sziasztok!
Ezt a VGA-t néztem ki:
SAPPHIRE Radeon X1900 XT 256MB GDDR3 ViVO (TV-In/TV-Out) + Dual DVI PCI-Express
Milyenek a tapasztalatok vele? Mennyire hangos? Érdemes hozzá venni egy másik hűtőt? Általában 2D-ben használom a gépet, de néha játszok is. Szóval mennyire hangos 2D alatt és mennyire hangos 3D alatt?
Eddig egy ilyen hűtőt nézegettem: ZALMAN ZM80D-HP VGA hűtő Dual Heatpipe. Fel megy ez a karira?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest