- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Megnyitod az ATiTool-t és az első csík felül a Profile, amelyek értékét a csúszkákkal adhatod meg. Utána Set Clock, és már mentheted is tetszőleges név alatt.
A hőmérsékletet nekem alapból mutatta, de ha nem megy így, akkor nyisd meg a jobb alsó sarokban a Settings-et. Ezután az Overclocking menűt legörgetve megtalálod a Temperature Monitoring-ot. A többit már Rád bízom. -
Tibiajax
nagyúr
Jó hűtő,de szerintem az az ár vicc kategória.
Az accelero tényleg jó,nekem van olyan jó,mint ez a thermaright-csodahűtő.És: feleannyiba sem kerül. Többet nem is kell adni egy vga-hűtőért,én ugy vagyok vele...
Zoty-ot nem akarom reklámozni (pedig megérdemelné) - nézzd meg az apróhirdetéseknél a kiemelt topicokat. Jó árban adja.
A mushkinról: megszenvedtem érte én is ,ne félj...
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Hogy őszinte legyek a hűtő olyan ütős mint az ára.
6 gázcső van benne, nagy bordarendszer és hajszál híján 1kg.
A teljesítménye kiváló, de ezt a tesztek is mutatják. Az első 2 hűtő között volt 1 éve (szerintem ma is ott van). A Coolink Bat-al versenyzett amiből holtverseny lett.
Egyetlen negatívuma a ventillátor hangja, ami a nagy motorteljesítmény miatt morog. A venti 10cm-es (kék ledes-világít mint állat) így nem szabványos.
Nekem egy 92mm-es Zalman van rajta és ezzel is szuperul teljesít.
A Bartonomat 2425Mhz-en 1.675v mellett a zalman ventit 2000rpm-en hajtva max. 51fokos hosszas játék után is. Azt kell még tudni, hogy a venti közvetlenül a VGA hátoldaláról szívja a meleget, ezért van az 51fok. Az is tény, hogy a Barton 130nm-es csíkszélességgel készült, tehát sokkal jobban melegszik mint a C2D a maga 65nm-ével.
Legolcsóbban (~10500) a Lord-ban lehet hozzájutni amennyiben van a boltban, előtte mindenképpen érdemes érdeklődni telefonon.
Ha szeretnéd rakok fel néhány képet, hogy néz ki beszerelve.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
Az AtiTool-ban húzás előtt létre kell hozni egy profilt, utána ennek magasabb feszt beállítani és csak utána elkezdeni húzni a kártyát. Ellenkező esetben a 2D-ben gyárilag beállított alacsonyabb feszen kezded el húzni a kártyát, ami nem elég a 3D-nek. Valahol leírtam már ebben a topikban lépésről lépésre.
Az biztos, hogy nem rosszul dugtad rá a kieg csatit, mivel anélkül el sem indul. -
éN79
addikt
Hogy-Mi?
Ha a tápod tartalmaz PCI-E kártyához tápcsatlakozót 2x2 pines kiszerelésben, akkor nincs semmi más dolgod, mint azt rácsatlakoztatni. (ráadásul, ha a tápodon 2 ilyen is van, akkor az sli/cf esetén is jó)
Amire a figyelmedet felhívják az az, hogy a kártyád mindenképpen igényel plusz feszt a táp felöl is (az alaplap felöl nem kap eleget), ezért a mellékelt 2x2 pin->2x4 ''molex'' csatlakozóval kösd rá két különálló 12V-os ágra. A te esetedben nincs szükség erre az átalakítóra, mert a tápod ezekszerint tartalmaz ilyet. Az átalakító és ez a fajta bekötés azoknak kell, akiknek nincs ilyen a tápjukban eredetileg.
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
Már megrendeltem az x1950pro-t pár hete, de még mindig csak várom
Asus x1900xt minden alkalommal voltgondoltam ha a jövőhéten sem jön meg a pro akkor üsse kavics xt lesz
De nem szándékozom sok pízt kidobni a karira, csak valami jobb deszkát akartam az x850xt-nél. A pro ár/teljesítmény arányában a legjobb választásnak tűnt, és ha idő multával majd kezd gyengusz lenni, akkor veszek mégegyett occsón és CF-be kötöm
[Szerkesztve] -
-
rudeee
senior tag
Gondoltam, hogy cserélni szeretnéd a gyári hűtőt.
Szerintem az AC AcceleroX2 jobban megéri mint a Thermalright hr-03.
Az Accelero 4,5-6k-ba kerül, kívállóan hűt és csendes is!
Ahhoz kétség nem fér, hogy a Thermalright a legjobb, de a 10k feletti ára úgyvélem nagyon magas!
A hőmérsékletre visszatérve, azt ne felejtsd el, hogy a gyári hűtő alá gagyin kenik fel a pasztát. Újrapasztázva hűvösebb lehet a GPU, de a hangja akkor is megmarad.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest